logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Vreaudinlemn: birou inspirat de arta origami

În ultima vreme, nevoia de valorificare a spațiului îi împinge pe designerii de mobilier să caute soluții tot mai practice. Astfel, biroul de acasă și comoda din living au început să aibă tot mai multe elemente comune.

birou_elesyum-4665
Un birou șic din lemn masiv/Vreaudinlemn.ro
Andreea Chiru  |  07 Noiembrie 2019

În ultima vreme, biroul de acasă ia tot mai des înfățișarea unei comode; dimensiuni reduse, design suplu, multifuncționalitate. Cam așa se întâmplă și cu biroul Elesyum, de la Vreaudinlemn.ro. pare inspirat dintr-o comodă cu design exotic. Ideal pentru cei care lucrează de acasă, biroul Elesyum poate fi amplasat atât într-o încăpere organizată în stil office, cât și într-un living.

Biroul Elesyum este realizat din lemn masiv; funcția de depozitare este bine deservită de cele cinci sertare discrete, amplasate atât sus, cât și în partea de jos a piesei de mobilier. Blatul este generos, suficient pentru folosirea laptopului și a actelor pe suport fizic. Micuța poliță amplasată deasupra blatului de lucru are și ea rol de depozitare, putând fi folosită drept mică bibliotecuță.

www.vreaudinlemn.ro
Biroul Elesyum de la Vreaudinlemn.ro are o formă interesantă, fiind o combinație plăcută de stil modern, adaptat nevoilor omului contemporan, și artă origami. Detaliile tehnice sunt importante. Biroul Elesyum cântărește 40 de kg și are următoarele dimensiuni: 135L x 55l x 95H. Zilele acestea, biroul este disponibil cu o reducere semnificativă de preț.

Publicitate
Publicitate