Tamwood – mobilier pentru pretențioși

Atelierul Tamwood se găsește în Cluj, iar sub acest nume lucrează trei generații de oameni pasionați de mobila din lemn masiv. Piesele de mobilier sunt executate la comandă cel mai adesea, dar există și o serie de produse finite de cumpărat online.

 +4
Lemn de ulm și accesorii metalice/Tmw.ro
  |  

Înființat cu ceva ani în urmă, atelierul Tamwood a devenit o adevărată companie modernă, în cadrul căreia clientul să poată fi servit la standarde de calitate și timpi de producție la nivel competitiv. Deși dispun de mai multe piese de mobilier gata fabricate, tâmplarii Tamwood recomandă totuși mobilierul creat pe comandă pentru că poate răspunde perfect nevoilor fiecăruia.

Spre exemplu, mobilierul office a luat avânt în ce privește originalitatea designului și materialelor, piesele de mobilier marca Tamwood fiind confecționate din materiale „clasice”, dar cu un look cât se poate de contemporan.

O colecție recentă de mobilă pentru birou se numără printre cele mai interesante proiecte de mobilă din lemn la comandă ale atelierului Tamwood. S-au folosit doar două materiale – lemn de ulm și accesorii metalice, dar ansamblul cu rol de depozitare se înscrie prin funcționalitate și aspect în stilul minimalist. Pe scurt, o comodă sobră, prevăzută cu spații de depozitare, dar și blat de lucru, respectiv un raft de perete, complet la vedere, ce constrânge la păstrarea obiectelor de birou în cea mai desăvârșită ordine. Piesele de depozitare sunt sprijinite pe picioare metalice, dar nu ating podeaua, transmițând o senzație de plutire, tipică unei amenajări construite cu atenție la detalii. +4 www.tmw.ro +4 www.tmw.ro +4 www.tmw.ro

Despre Tamwood
Totul a început cu un fierăstrău și dragostea pentru piesele de mobilă din lemn masiv. Trei generații ale familiei Tamaș au ajuns să muncească sub același brand, dar atelierul a ținut pasul cu evoluția industriei de producere a mobilier și a fost utilat cu tehnologii moderne. Printre produsele de lemn create sub marca Tamwood se regăsesc și alte obiecte din lemn masiv: ferestre, scări interioare, uși și chiar garduri.
 


Vreaudinlemn: birou inspirat de arta origami

În ultima vreme, nevoia de valorificare a spațiului îi împinge pe designerii de mobilier să caute soluții tot mai practice. Astfel, biroul de acasă și comoda din living au început să aibă tot mai multe elemente comune.

 +2
Un birou șic din lemn masiv/Vreaudinlemn.ro
  |  

În ultima vreme, biroul de acasă ia tot mai des înfățișarea unei comode; dimensiuni reduse, design suplu, multifuncționalitate. Cam așa se întâmplă și cu biroul Elesyum, de la Vreaudinlemn.ro. pare inspirat dintr-o comodă cu design exotic. Ideal pentru cei care lucrează de acasă, biroul Elesyum poate fi amplasat atât într-o încăpere organizată în stil office, cât și într-un living.

Biroul Elesyum este realizat din lemn masiv; funcția de depozitare este bine deservită de cele cinci sertare discrete, amplasate atât sus, cât și în partea de jos a piesei de mobilier. Blatul este generos, suficient pentru folosirea laptopului și a actelor pe suport fizic. Micuța poliță amplasată deasupra blatului de lucru are și ea rol de depozitare, putând fi folosită drept mică bibliotecuță.

 +2 www.vreaudinlemn.ro Biroul Elesyum de la Vreaudinlemn.ro are o formă interesantă, fiind o combinație plăcută de stil modern, adaptat nevoilor omului contemporan, și artă origami. Detaliile tehnice sunt importante. Biroul Elesyum cântărește 40 de kg și are următoarele dimensiuni: 135L x 55l x 95H. Zilele acestea, biroul este disponibil cu o reducere semnificativă de preț.


Mobexpert - trei birouri care nu par birouri

La ce ți-ar folosi un birou care nu pare birou? Acasă ți-ar folosi foarte bine dacă nu dispui pur și simplu de o încăpere special amenajată pentru orele de muncă. Pe de altă parte, chiar și dacă dispui de o cameră pe care s-o transformi în birou, e bine să fii cât mai creativ.

 +6
Birouri cu alte funcții aparente/Mobexpert.ro
  |  

Din fericire, piața de mobilă din România e tot mai variată, venind în întâmpinarea clienților cu tot soiul de soluții creative. Biroul de acasă, spre exemplu, poate să arate mai degrabă ca o încăpere primitoare și confortabilă, iar pentru asta Mobexpert are trei modele de birouri atipice.

 +6 www.mobexpert.roBoulevard Cafe este un birou de colț, numai bun de amplasat pe doi pereți ai camerei. Laturile sunt pe cât de practice și bine prevăzute cu spații de depozitare, pe atât de discrete, datorită designului în stil industrial, bazat pe tușe metalice subțiri ce transmit impresia de suplețe.

 +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.roCraft Pro e promovat de Mobexpert sub expresia banc de lucru, însă poate fi foarte bine folosit ca birou în camera copilului. Principala calitate este puterea de depozitare, dar nici designul cu acces din ambele fețe nu e de neglijat. Câtă vreme scaunul de birou nu se vede, Craft Pro poate trece drept o minibibliotecuță.

 +6 www.mobexpert.ro +6 www.mobexpert.roHarbour View chiar merită să fie luat acasă. Aparent un dulap cu accente în stil provensal, vorbim de fapt de o stație de lucru pentru cei care lucrează de acasă. Deschizi ușile din lemn și ai acces la un blat pentru laptop și nenumărate spații de depozitare a actelor.
Atenție la un aspect important: pentru oricare dintre aceste modele optezi, trebuie să se potrivească stilului de amenajare deja existent acasă.


Biroul ECO: depozitare prietenoasă cu buzunarul

PrinceInternational este o firmă de mobilă specializată în piese pentru birou, la prețuri accesibile și cu accent pe calitate. Gama Eco este creată pentru biroul operațional, aflat veșnic în căutare de soluții de depozitare ingenioase.

 +5
Prince International activează ca producător de mobilă office în România din 1997 / Princeinternational.ro
  |  

Indiferent că vorbim de biroul de acasă sau cel din cadrul unei companii, spațiul de lucru impune o piesă standard: dulapul pentru păstrarea actelor. Cu cât activitatea firmei este mai bogată, cu atât sunt mai necesare spațiile de depozitare. Aici intervine PrinceInternational, cu soluții de mobilare a birourilor în funcție de nevoi: birou directorial, birou executiv și birou operațional.

Într-un birou operațional, lucrează mai mulți angajați; deci cu atât mai mult sunt necesare spații de depozitare care să nu ocupe mult loc, dar să păstreze multe acte. Gama Eco de la Prince International este creată tocmai pentru biroul operațional, la prețuri economice.

Rollbox-ul gamei Eco este o piesă de mobilă office de dimensiuni mici, ceea ce permite amplasarea chiar și sub masa de lucru. Fiind prevăzut cu roți rollbox-ul Eco poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț în altul sau de la un coleg la altul, în timpul programului de muncă. Materiale de lucru: PAL melaminat de 18 mm. Depozitare: trei sertare cu închidere centralizată. Dimensiuni: 42x51x55 cm.

 +5 www.princeinternational.ro Gama Eco pentru biroul operațional: rollbox

 +5 www.princeinternational.ro Gama Eco pentru biroul operațional: rollbox sub birou

Dulapul îngust Eco este disponibil în mai multe variante de înălțime, potrivindu-se în colțuri imposibil de mobilat sau spații ce par pierdute între alte piese de mobilă. Dulapul îngust poate fi amplasat chiar și între două birouri, cu rol aparent de separare a două posturi de lucru. Materiale de lucru: PAL melaminat. Picioarele sunt reglabile pentru a prelua denivelările suprafeței de sprijin. Depozitare: între două și cinci rafturi, închise cu ușă.

 +5 www.princeinternational.ro Gama Eco pentru biroul operațional: dulap îngust pe diverse dimensiuni

Dulapul vitrină Eco este cea mai spațioasă și încăpătoare soluție de depozitare a gamei de la PrinceInternational, cuprinzând două corpuri de mobilă - un dulap cu uși de lemn și o vitrină cu rafturi, închisă cu uși din sticlă. Materiale de lucru: PAL melaminat de 18 mm. Depozitare: trei spații la vedere, în vitrină, și încă două spații sub forma dulapului închis cu uși din PAL. Ambele variante de uși sunt prevăzute cu încuietoare. La cerere, dulapul vitrină poate fi realizat din uși de sticlă transparentă de sus până jos, pentru un plus de transparență și mânuire mai ușoară a documentelor. Dimensiunile modelului standard: 80x40x180,5 cm.

 +5 www.princeinternational.ro Gama Eco pentru biroul operațional: dulap cu vitrine

Despre producătorul PrinceInternational
Compania s-a înființat în anul 1994, având ca domeniu de activitate importul de mobilier pentru birou din Germania. Din 1997, compania a trecut pe producție proprie, deschizând o fabrică de mobilă office, dotată cu utilaje moderne. În 2007, Prince International a lansat un showroom spațios, cu o suprafață de 2000 mp, iar din 2013 a deschis al doilea magazin cu vânzare după cel din București, în Cluj.


Szel-Mob: spații de depozitare office inedite

Ne petrecem la birou mai mult timp decât acasă. De ce nu s-ar reflecta acest fapt în grija noastră pentru amenajarea unui spațiu office practic și confortabil? Cei de la Szel-Mob oferă soluții de depozitare inedite.

 +4
Lemn de pin și o gamă nesfârșită de culori - SzelMob.ro
  |  

Modelul de vitrină office PS553 este ideal pentru birourile amenajate în stilul atmosferei calde de acasă. Confecționat din lemn de pin, dulapul are două corpuri suprapuse: o vitrină de sticlă cu trei rafturi și un dulap cu două uși. Modelul PS553 Szel-Mob poate fi comandat în două variante de culoare - alb și bej. Interesantă este decorarea vitrinei în stil baroc, cu marginile superioare rotunjite.

 +4 www.szelmob.ro PS553: o vitrină office cu accente baroce

Modelul PS547 reprezintă o soluție inteligentă pentru specularea spațiului de birou. Vorbim despre două corpuri de dulap, cu rol de depozitare, asamblate special pentru colțuri. Există zece rafturi, iar dimensiunile tehnice ale dulapului office de la Szel-Mob sunt generoase: înălțime de 210cm și lungime de 108 cm.

 +4 www.szelmob.ro PS547: colțar pentru depozitare practică

Modelul PS188 este destinat birourilor cât mai șic, cu accent pe dimensiuni reduse și culori cochete. Acest dulap de depozitare office de la Szel-Mob are toate calitățile unei piese de mobilier ușor de integrat și spațiului de relaxare de acasă, aducând cu sine o atmosferă veselă, jovială, prin prisma combinației de culori. Este din lemn de pin, dar la cererea clientului, se poate executa și din lemn de stejar.

 +4 www.szelmob.ro PS188: un dulap cochet pentru activități de birou