logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cabinet Regallis. Sau birou de artă

Regallis nu se dezminte și continuă să ne facă viața mai frumoasă. Birourile Regallis se numesc cabinete, chiar și astăzi, prin prisma materialului de lucru, designului impunător și a detaliilor sculpturale complicate.

regallis_cabinet-1166
Cabinetul Regallis este o sursă de inspirație pentru serviciu - Regallis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Mai 2016

Colecția Cabinet de la Regallis este realizată din lemn masiv de stejar, finisat într-o nuanță lucioasă de lac ce contribuie la efectul de strălucire a încăperii. Din colecția pentru cabinet de la Regallis fac parte masa de birou, un scaun directorial și un dulap cu rol de depozitare ce poate fi folosit, conform sugestiei producătorului, ca și bar de serviciu.

Per ansamblu, colecția Cabinet de la Regallis este de inspirație barocă, cu un design impozant, demn de întâlniri de afaceri serioase. Mobilierul respectă dimensiunile necesare unui spațiu de lucru generos, ce invită la creativitate și eficacitate.

Masa de birou din colecția Cabinet Regallis este sobră, clasică și funcțională. Pe partea anterioară, masa de birou dispune de cinci sertare, unul principal și câte două laterale, ce permit păstrarea insrumentelor de scris și a accesoriilor de birou, precum și a unor acte absolut necesare lucrului zilnic.

www.regallis.ro
Masa de lucru este inspirată din vechile birouri domnești - colecția Cabinet

Scaunul de birou Cabinet Regallis asigură confort prin spătarul, șezutul și mânerele căptușite cu material textil, îmbrăcate într-o stofă prețioasă, cu aspect mătăsos. Scaunul este din lemn masiv, fără moarte.

www.regallis.ro
Scaun directorial Regallis - colecția Cabinet

Dulapul de birou al cabinetului Regallis reprezintă o soluție pe cât de estetică, pe atât de practică, cu dulap și sertare ca spații de depozitare multifuncționale. Modelul standard este prevăzut cu schelet pentru sticlele de vin, în cazul în care dulapul ar juca rolul unui bar office. Dar, la fel de bine, această piesă poate păstra o serie de dosare și acte necesare practicii de birou.

www.regallis.ro
Dulap office, cu funcție de protocol - colecția Cabinet

Publicitate
Publicitate