logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Edge, biroul care revoluționează mobila office

Pentru a răspunde nevoii tot mai acute de design revoluționar, Daniel Libeskind a creat pentru compania Turri un model de birou ce vine în întâmpinarea marilor corporații. Pe scurt, o piesă versatilă care se potrivește atât în sala de recepție, cât și într-un departament de lucru în echipă.

turri-4273
Un parteneriat între Turri și Daniel Libeskind/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iulie 2019

Edge este denumirea noului tip de mobilier office rezultat în urma parteneriatului dintre firma Turri și designerul Daniel Libeskind. În loc de birou avem un corp format din mai multe module, ceea ce transformă această piesă într-una cu multiple funcții.

Edge reprezintă o soluție ideală pentru întâmpinarea clienților, partenerilor de afaceri sub forma piesei de recepție, dar în același timp poate fi amplasat într-un birou pentru departamentul de creație, să zicem.  Se compune din mai multe suprafețe de lucru, lipite laolaltă în așa fel încât să se poată lucra pe toate laturile – cel puțin cinci persoane au loc la biroul Edge. Designul este unul asimetric, dar stilul se încadrează în cel geometric, oferind creativității creatorului toată libertatea de mișcare. Corpurile au blaturile de lucru ușor înclinate, venind în întâmpinarea noului mod de lucru corporatist: tot mai puține hârtii spre deloc, instrumentele principale devenind laptopul, telefonul și tableta.

www.cavalleri.com
www.cavalleri.com
www.cavalleri.com

Merită spus că lansarea biroului Edge e cu atât mai salutară cu cât vine din partea unei companii tradiționaliste precum Turri, cu o experiență pe piața mobilierului de aproape 100 de ani.