Corner office – biroul mobil al viitorului e aici

Corner office este cea mai nouă „invenție” în materie de design internațional, o soluție foarte simplă și eficientă pentru toți acei angajați ale căror joburi presupun muncă din orice colț al orașului sau chiar al lumii. Adică pentru cei cu joburi de tip remote.

 +2
Corner Office, cea mai nouă soluție pentru joburi din orice colț al orașului/Cavalleri.com
  |  

Corner office reprezintă cel mai nou concept referitor la biroul mobil. Sunt o sumedenie de joburi care nu presupun un număr fix de ore într-un sediu anume, ci folosirea laptopului la ore dintre cele mai atipice și din orice loc posibil. Fie că vorbim de cafenele, restaurante, săli de conferință sau acasă la clienți, corner office are toate calitățile unui birou la purtător. Asigură intimitate, discreție, izolare fonică și are și un design deloc ostentativ.
Peter Stathis și Michael McCoy au creat Corner Office pentru Pablo Design, și l-au definit drept un sistem hibrid pentru revoluționarea muncii de la biroul mobil. Este creat dintr-un set de panouri fonoabsorbante, din material textil, panouri interschimbabile pentru diferite configurații. Dimensiunile variază în funcție de necesitățile și preferințele clientului – de la 39 cm până la 79 cm. Variată este și oferta cromatică, Corner Office putând fi comandat într-una dintre nuanțele: turcoaz, antracit, gri și culoarea castanei.

 +2 www.cavalleri.com
Și pentru că este un sistem ultramodern, Corner Office este prevăzut inclusiv cu un sistem de iluminare de tip LED și porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor de birou – telefon, tabletă, laptop. Nu putea lipsi nici funcția de depozitare, astfel că inovatorul Corner Office dispune inclusiv de așa-zise buzunare pentru a păstra diverse accesorii de birou. Interesant, nu-i așa?
 


Bookniture: mobilă pliabilă în formă de... carte

Bookniture reprezintă o inovație cu adevărat neașteptată. Cum ar fi să poți lua cu tine afară sau chiar în vacanță un set de măsuță și taburet? Le poți transporta în mână, fără să atragi nimănui atenția. Bookniture are aspectul și mărimea unei cărți. Deschide-o și vei putea sta pe ea!

 +7
Mobilă portabilă și pliabilă/Bookniture.com
  |  

Bookniture este creația lui Mike Mak, un designer din Hong Kong, iar sursa de inspirație este stilul de viață alert, dinamic, modern. Mereu pe fugă, dispunând de o casă deloc spațioasă – pornind de la acest concept, Mike Mak a creat o piesă de mobilier portabilă care, atunci când nu e folosită, poate fi păstrată sub forma unei cărți obișnuite într-o bibliotecă.

 +7 www.bookniture.com O mică piesă office pentru rezolvarea unor treburi urgente și neașteptate

 +7 www.bookniture.com Taburet outdoor pentru o șuetă cu prietenii
Materialul este ultrarezistent, dar ușor, care face ca Bookniture să nu cântărească mai mult de 1,5kg, dar să poată susțină greutăți de până la 900 kg!!! Acest material este un panou din carton de fagure, folosit pe scară largă în plăcile compozite din industria mobilei de tip rafturi și polițe. Structura este de tip origami, care se pliază și deschide cu ușurință și grație.

 +7 www.bookniture.com Set de taburet și măsuță de cafea, pentru a savura o carte în mijlocul naturii

 +7 www.bookniture.com Mobilă în formă de carte, ușor de luat cu tine oriunde
Pe post de mobilier, Bookniture poate deveni un taburet, o măsuță de cafea, dar dacă i se adaugă mai multe elemente, se transformă în piese de mobilier ceva mai complicate: bănci, rafturi de bibliotecă etc.
Se poate folosi chiar și în spațiile outdoor, dar e bine să fie ferit de stropii de ploaie. Inedit, nu-i așa?

 +7 www.bookniture.com Mobilier pentru living - rafturi de bibliotecă

 +7 www.bookniture.com Bookniture într-o pauză de lucru
 


Scaunul Tesla – eleganță, stil, ergonomie

Antares anunță noutăți în materie de mobilier special creat pentru spațiile office. Vorbim de o surpriză colorată: scaunul Tesla, în avanpremieră în România. Sub numele Tesla, se află o colecție de scaune office, foarte ușor de integrat spațiilor de lucru sau biroului de acasă.

 +3
Un strop de viitor în biroul de azi/Scaune.ro
  |  

Pentru cei care s-au plictisit de atmosfera sobră, adesea neutră a birourilor de acasă sau din oraș, Antares a conceput colecția Tesla.
Ce aduce nou colecția Tesla? În primul rând, schimbă abordarea cromatică. Clasicul negru e înlocuit cu o combinație sofisticată: steaua cu cinci brațe reprezentând baza scaunului este de culoare albă, iar restul elementelor de cadru sunt într-o nuanță gri închis.

 +3 www.scaune.ro
Dotat cu mecanism Donati, Tesla se definește drept un scaun versatil, asigurând confort deplin pe parcursul zilei de muncă; producătorii l-au gândit ca pe un prieten la locul de lucru, funcțional și adaptat nevoilor specifice joburilor de birou.

 +3 www.scaune.ro
Varietatea este a doua mare calitate a scaunului Tesla – vorbim de varietate la nivelul spătarului. Sunt disponibile două modele: cu spătar tapițat (model ideal pentru cei ce preferă finisajele clasice) și cu spătar „mesh” la care se poate adăuga și o tetieră reglabilă pe vertical.


Trei scaune office PREA grozave

Când vorbim de scaunele de birou, pare că nu prea ne mai poate impresiona nimic. Da, să fie rezistent, să fie ergonomic și să fie prevăzut cu rotile pentru a ușura deplasarea angajatului prin întreg biroul. Dar s-au inventat scaune de birou cu funcții absolut neobișnuite!

 +4
Scaune office cu funcții tot mai surprinzătoare!
  |  

Suport pentru picioare, funcție audio și chiar masaj – sunt trei noi calități descoperite în cazul a trei scaune office disponibile în România. Iată despre ce e vorba!
 +4 www.scauneonline.ro
Pentru a beneficia de relaxare totală în pauzele de lucru se poate opta pentru un scaun ergonomic de birou cu funcţie de masaj. Adică scaunul OFF 933, de la ScauneOnline.ro, prevăzut cu multiple funcţii de reglare, şi în plus dotat cu un sistem pentru masaj cu cinci mecanisme, cinci programe diferite de masaj, având trei niveluri prestabilite de intensitate. Sistemul de masaj este acționat prin telecomandă cu fir.
 +4 www.scaune.ro
Dispozitivul de avertizare pentru asigurarea posturii corecte a utilizatorului ajută la menţinerea poziţiei ideale pe toată durata timpului de lucru. Vorbim despre scaunul Genidia, de la Antares, ce are integrat în partea din faţă a şezutului un senzor de presiune. Dacă te așezi numai pe partea din faţă a şezutului, astfel încât spatele se îndepărtează de la spătarul scaunului, după 60 de secunde acest sistem emite un semnal sonor care cere corectarea poziției. Sunetul este ascuțit și nu se oprește până ce nu lipești drept spatele de spătarul scaunului.
 +4 www.mobexpert.ro
Suportul pentru tălpi atașat unui scaun office este un element în plus ce contribuie la menținerea sănătății coloanei vertebrale, mai ales în cazul  în care vorbim de persoane scunde de înălțime sau de birouri exagerat de înalte. Un astfel de scaun office cu suport la tălpi este Scaunul mPosition, din oferta firmei Mobexpert, cu suport pentu picioare şi măsuţă pentru laptop – un adevărat asistent, integrând toate funcţiile şi caracteristicile ce contribuie la adoptarea unei poziţii confortabile


Birouri contra deformării coloanei vertebrale

Astăzi vă dăm exemple de noi modele de birouri portabile, ideale pentru cei care nu sunt obligați să semneze zilnic condica la serviciu. E adevărat că munca de birou pare unora mai simplă decât cea de teren, dar vine la pachet cu obligația de a sta exclusiv pe scaun. De acum, se poate sta și întins pe canapea.

 +4
Afacerile și plăcerea se pot combina de acum. Adică poți munci din pat sau trântit pe o canapea
  |  

Modelele pe care vi le prezentăm în continuare sunt disponibile pe site-uri internaționale de cumpărături, deci se pot comanda și  în țara noastră.

Lounge Book Chrystal Chrome

 +4 www.etsy.com
Iată până unde merge ingeniozitatea! Dincolo de confortul utilizării, acest model de birou pentru pat e conceput din metal reciclat și din biopolimer. Designul ergonomic are eleganță, fiind în stil modern. Simplitate: un picior înalt cu talpă lungă, ce se poate băga sub pat suficient de mult încât blatul de lucru să ajungă la nivelul tău atunci când te-ai așezat comod în pat. Dispune și de o poliță fixă pentru telefon, agendă sau cana de cafea.


iSkelter Lapdesk

 +4 www.iskelterproducts.com
Dacă preferi poziția cu genunchii ridicați în pat, poți opta pentru iSkelter, o adaptare ingenioasă a măsuței de laptop pentru... poală. Este din material de calitate excelentă – lemn de bambus, și accesorizat cu elemente din piele sub forma unui suport ce împiedică frecarea încheieturii mâinii. Foarte versatil și ergonomic, ai loc să-ți folosești amândouă mâinile pe suprafața lui, fiind lat și spațios. Dotat cu mouse pad, blat de lucru pentru tabletă sau laptop, plus un șanț discret în care să-ți încapă telefonul mobil.


Amoy Plaza de la Ikea

 +4 www.aliexpress.com
Ce zici de o adevărată stație office pentru patul matrimonial? Adică pentru cuplurile ce lucrează de acasă, eventual împreună, ca o echipă nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Stilul acestui birou pentru pat este cel modern, iar designul este extrem de simplu – o masă lungă, înaltă și prevăzută cu rotile pentru deplasare. Materialul: MDF pentru blatul de lucru. Picioarele sunt metalice, iar stația office vine la pachet inclusiv cu un spațiu prevăzut pentru păstrarea actelor, revistelor sau chiar a hardului – nu de alta, dar Amoy Plaza nu este doar pentru tablete și laptopuri, ci și pentru un calculator clasic, cu tastatură și monitor.