logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Corner office – biroul mobil al viitorului e aici

Corner office este cea mai nouă „invenție” în materie de design internațional, o soluție foarte simplă și eficientă pentru toți acei angajați ale căror joburi presupun muncă din orice colț al orașului sau chiar al lumii. Adică pentru cei cu joburi de tip remote.

corner_office_1-3431
Corner Office, cea mai nouă soluție pentru joburi din orice colț al orașului/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iunie 2018

Corner office reprezintă cel mai nou concept referitor la biroul mobil. Sunt o sumedenie de joburi care nu presupun un număr fix de ore într-un sediu anume, ci folosirea laptopului la ore dintre cele mai atipice și din orice loc posibil. Fie că vorbim de cafenele, restaurante, săli de conferință sau acasă la clienți, corner office are toate calitățile unui birou la purtător. Asigură intimitate, discreție, izolare fonică și are și un design deloc ostentativ.
Peter Stathis și Michael McCoy au creat Corner Office pentru Pablo Design, și l-au definit drept un sistem hibrid pentru revoluționarea muncii de la biroul mobil. Este creat dintr-un set de panouri fonoabsorbante, din material textil, panouri interschimbabile pentru diferite configurații. Dimensiunile variază în funcție de necesitățile și preferințele clientului – de la 39 cm până la 79 cm. Variată este și oferta cromatică, Corner Office putând fi comandat într-una dintre nuanțele: turcoaz, antracit, gri și culoarea castanei.

www.cavalleri.com

Și pentru că este un sistem ultramodern, Corner Office este prevăzut inclusiv cu un sistem de iluminare de tip LED și porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor de birou – telefon, tabletă, laptop. Nu putea lipsi nici funcția de depozitare, astfel că inovatorul Corner Office dispune inclusiv de așa-zise buzunare pentru a păstra diverse accesorii de birou. Interesant, nu-i așa?
 

Publicitate