Cordivari Design: cele mai decorative calorifere (II)

Săptămâna trecută v-am promis că revenim cu noi soluții decorative pentru tot mai demodatele calorifere. Dacă nu vreți să renunțați la aceste dispozitive termice, în favoarea încălzirii prin pardoseală, Cordivari Design are câteva propuneri foarte interesante sub aspect estetic.

 +4
Soluții estetice pentru calorifere practice/Cordivaridesign.com
  |  

Cordivari Design este un producător de radiatoare și calorifere ultradecorative, din Italia. Produsele sunt excepționale din punct de vedere estetic și pot fi cumpărate și în România prin distribuitorul Atti Creative.


Rosy Picture de la Cordivari Design are aspectul unui colaj pentru perete, o pictură abstractă, plină de culoare și strălucire. În realitate, este un radiator vertical din oțel pictat. Modul de aplicare al culorilor este secret profesional, se pare, dar producătorul garantează rezistența desăvârșită în timp a picturii, indiferent de gradul de încălzire. Imaginea poate fi personalizată cu imaginile alese de client.  +4 www.cordivaridesign.com Rosy


Ardesia de la Cordivari Design reprezintă practic o piesă de mobilă – o băncuță simpatică, cu accente industriale, de amplasat în baie. Bancheta poate servi și ca loc pentru accesoriile textile sau poți încălzi pijamaua până ieși din duș. Materiale: oțel și lemn masiv. +4 www.cordivaridesign.com Ardesia


Doriana de la Cordivari Design se ascunde cu ușurință sub birourile deschise, sub mesele de bar și chiar consolele din hol. Avantajele lui sunt forma suplă și dimensiunile reduse, o gamă generoasă de culori pentru personalizare și un consum de energie redus. Este din oțel. +4 www.cordivaridesign.com Doriana


Urmează zilele viitoare și partea a treia, cu oferta unui alt furnizor de corpuri termice cu aspect revoluționar.
 


Revoluționar: tapetul pentru... baie

S-a inventat tapetul special pentru pereții din baie. Gata cu faianța care se alege în baie, pe viață! Tapetul pentru baie se aplică ușor, se poate schimba fără mari bătăi de cap și asigură, din punct de vedere estetică, o atmosferă cu totul neobișnuită pentru cea mai intimă încăpere a casei.

 +3
WallPepper H2O, ultrarezistent pentru baie/Cavalleri.com
  |  

Colecția de tapete pentru baie a fost concepută de un mic studio de design din Italia, WallPepper, și poartă denumirea... WallPepper H2O. inedită este și metoda de imprimare, cu o tehnologie avansată, pe rulouri de 90 cm, posibilitățile de personalizare a printurilor fiind aproape infinite.

 +3 www.cavalleri.comTapetul este realizat dintr-un material foarte rezistent la condiții de umiditate și aburi, ba poate fi folosit pentru decorarea pereților din saună și chiar pentru pereții piscinei. Tapetul WallPepper H2O poate fi stropit oricât cu apă, rezistă fără probleme. Nu se pătează, nu se zgârie și se curăță cu soluții obișnuite de întreținere a băii.

 +3 www.cavalleri.com
Materialul tapetului este rezistent inclusiv la decolorare și la abraziune; se poate da jos fără a distruge tencuiala peretelui, atunci când se dorește înlocuirea tapetului. Un avantaj absolut este inclusiv la nivel de aplicare: tapetul WallPepper H2O se poate monta chiar direct peste faianța din baia, pentru a scuti costuri și eforturi în plus.
 


Romstal: cele mai decorative calorifere

Calorifere, radiatoare, sobe chiar – toate acestea dau nu doar căldură, ci și atmosferă. Designerii din România și din afara țării au găsit deja nenumărate și uneori chiar spectaculoase soluții de a transforma impersonalul corp termic într-un accesoriu decorativ, ușor de instalat te miri pe unde.

 +4
Un calorifer invizibil - e prezent totuși sub forma unui dulap deschis cu trei rafturi/Deltastudio.ro
  |  

Cei de la Romstal pun la dispoziție corpuri termice sub forma caloriferelor în forme geometrice care mai de care.

Randa este un calorifer șic din oțel, cu bare orizontale dispuse ascendent, ce lasă impresia unui suport pentru prosoape cu nenumărate brațe. Suprafața lor e plană, contribuind la eficiența energetică. Barele verticale există pe o singură parte. Caloriferul se prinde pe perete, iar aspectul cromat are și un beneficiu practic: răspândește mai repede căldura. Stil: modern, contemporan. +4 www.romstal.ro

Kermi Icaro este o alternativă mai suplă, sub forma unei țevi șerpuitoare, tot cu aspect cromat și design funcțional și dinamic, caloriferul putând fi folosit inclusiv ca uscător de prosoape. Sistemul de prindere pe perete este așa simplu, că poate fi montat de cumpărător.  +4 www.romstal.ro

Pisa este un uscător de prosoape inspirat chiar de celebrul turn înclinat. Are formă rotundă, cu brațe eliptice, din oțel cu finisaj cromat. Designul extrem de îndrăzneț îl încadrează în stilul minimalist al băilor contemporane, dar diametrul colatoarelor cere o încăpere spațioasă.  +4 www.romstal.ro
 

Zilele ce urmează revenim cu un alt producător de astfel de calorifere cu aspect atrăgător.


Baia – trenduri internaționale

Inovația este principalul motor al industriei de mobilier din întreaga lume. Designerii caută mereu surse de inspirație pentru a crea obiecte cât mai funcționale, practice, dar și surprinzătoare din punct de vedere estetic. Iată ce nebunii se poartă în băile străinilor!

 +5
O baie cu totul specială/Behance.net
  |  

Pe plan internațional, în trend sunt obiectele sanitare cât mai fluide ca design. În special lavoarele își rescriu din rădăcină forma, rotunjind colțurile, subțiind baza și încorporând într-o singură  piesă chiar și tradiționalul blat de mască. În general, lavoarele viitorului vor fi suspendate. Chiuveta Wing, creația lui Ludovico Lombardi, surprinde perfect acest trend, oferind băii cea de toate zilele un aer somptuos, ce face neavenită prezența oricăror accesorii tipice acestei încăperi.

 +5 www.ldvc.net
Transparența totală a devenit un trend în baie. Prizma, un studio de design din Budapesta, a lansat cada din sticlă transparentă. Și chiuveta din aceeași gamă.

 +5 www.prizmastudio.com

 +5 www.prizmastudio.com
Funcționalitate maximă într-un design minimalist – chiuveta creată sub marca Laufen are forma unui tub pe care apa a săpat o denivelare ce servește de lavoar. Inedit design! Impresia vizuală e că apa urmează să dea pe din afară, realitatea e că sistemul de scurgere al chiuvetei este aproape invizibil. Pe laterale, acest lavoar are integrate dulăpioare de baie pentru prosoape și produse cosmetice.

 +5 www.behance.net
Nu uitați trendul anului 2018 în baie: radiatoare cu design atipic, ieșit din comun!


Laguna Showroom – trei chiuvete pentru băi mici

Pătrunde și în România moda de a dispune acasă de o baie de serviciu, o baie micuță separată de baia principală a casei. Baia de serviciu e, de regulă, tare restrânsă ca suprafață, compusă dintr-un lavoar și un vas de WC. Se folosește și ca baie pentru oaspeții veniți în vizită.

 +4
Lavoare inedite pentru băi micuțe/Laguna-showroom.ro
  |  

Dar pentru că acest tip de baie nu dispune de dimensiuni generoase, e nevoie să fie mobilată cu cele mai mici obiecte sanitare posibile. Laguna Showroom comercializează mai multe modele de lavoare exact pentru băile de serviciu. Spațiul este valorificat la maximum.

 +4 www.laguna-showroom.ro Lavoar Emma cu dulap
Emma Square este un model de lavoar pentru baie foarte practic și în același timp elegant. Forma dreptunghiulară cu margini rotunjite e ușor surprinzătoare prin adâncimea contrastantă cu dimensiunea totală a acestui lavoar. Iată un model îngust, ocupând puțin spațiu, dar având o adâncime confortabil!

 +4 www.laguna-showroom.ro Lavoar Architec
Architec de la Laguna Showroom e un model de lavoar pentru baie chiar atipic! Se încadrează stilului de amenajare modern, iar forma este o combinație inedită de unghiuri drepte și margini rotunjite. Tocmai această formă face lavoarul Architec ușor de folosit într-o baie oricât de mică, mai ales în colțuri.

 +4 www.laguna-showroom.ro Lavoar 1930 Series
Modelul de lavoar 1930 Series e alegerea perfectă pentru băile minuscule. Reprezintă un model de colț, de formă pentagonală, suficient de suplă pentru colțuri, dar satisfăcător de adâncă pentru folosință confortabilă.
Acestea sunt doar trei dintre modelele de lavoare pentru băi mici, de la Laguna Showroom. Alternativele sunt mai numeroase de atât.