logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vinyl – o chiuvetă care te pune la încercare

Dacă îți dorești o baie ieșită din tipare, s-a inventat în sfârșit ceva și pentru tine: Vinyl este un corp de chiuvetă atipic, care te face să crezi că nu te afli într-o baie, ci într-un studio muzical. Dar în loc să dai drumul la muzică, dai drumul la apă.

vinyl-3206
Vinyl - pentru o baie de vedetă rock/Olympiaceramica.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2018

Numele Vinyl este bine ales pentru cel mai nou corp de mobilier pentru baie, amintind de un trecut nu foarte îndepărtat – anii ’80, creație a designerului Gianluca Paludi pentru brandul Olimpia Ceramica. Întreg ansamblul se încadrează stilului futurist, cu o ingeniozitate a detaliilor. Materialele sunt, evident, de cea mai bună calitate.

Vinyl este disponibil în varianta de corp de baie pentru cupluri, cu două cuve, dar și pentru o singură persoană, cu o cuvă. Baza bazinului chiuvetei lasă impresia unui disc muzical, iar bateria de apă seamănă izbitor cu mixerul DJ-ului, iar robinetele de apă caldă/rece au aspectul unor butoane pentru reglarea sunetului.

www.olympiaceramica.it
Varianta de chiuvetă Vinyl pentru o persoană

Vinyl de la Olimpia Ceramica este completat de o oglindă cu lumină Led sub forma egalizatorului muzical. Până și funcția de depozitare a unei măști de chiuvetă pentru baie este transformată artistic: o cutie spațioasă din piele naturală este proiectată la baza corpului Vinyl de la Olimpia Ceramica pentru a depozita discret cosmeticele sau alte produse de igienă specifice băii. Evident, Vinyl este prevăzut și cu un suport pentru prosoape, asigurând astfel tot ceea ce e nevoie pentru a te simți ca într-o baie  ultramodernă.

www.olympiaceramica.it
Un corp de baie pentru el&ea

 

Publicitate
Publicitate