logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Abimis: bucătărie în culoarea anului 2019

A fost suficient ca prestigiosul Institut Pantone să anunțe culoarea anului 2019, că producătorii de mobilă din întreaga lume s-au și conformat. Până și în bucătărie culoarea Living Coral și-a făcut apariția, rezultând o colecție de mobilier cam neașteptată.

abimis1-3760
Oțel și Living Coral în bucătărie/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Decembrie 2018

Living Coral, culoarea anului 2019, este una feminină, cu accente reci, suavă și plină de mister. E mai degrabă ideală pentru accesoriile textile și decorative ale casei, unde influențează atmosfera în cel mai potrivit mod. Cei de la Abimis au decis totuși să o integreze mobilei pentru bucătărie, astfel că au lansat o colecție absolut atipică.

www.cavalleri.com
Bucătăria Abimis a sezonului are la bază principiul personalizării la maximum, pe dimensiuni, materiale, culori și module. Blatul de lucru și fronturile ușilor pot fi alese în orice variantă de finisaj posibil, cu toate că producătorul recomandă finisajul Living Coral. Ca material s-a preferat oțelul, tocmai pentru a pune în valoare nuanța anului 2019, dar și pentru a marca puncte în ce privește durabilitatea în timp și rezistența acestor piese de mobilă pentru bucătărie. Senzația de rece a oțelului este combătută tocmai de culoarea Living Coral, ce îndulcește atmosfera. Modelul a fost expus cu succes la cea mai recentă ediție a târgului Eurocucina, producătorul făcând senzație și cu o propunere mai îndrăzneață de atât: finisaj din piele ecologică.
www.cavalleri.com

Publicitate
Publicitate