logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MM-Woodworking: game table într-o dining table

Un mic atelier de tâmplărie din Timișoara a reușit să pună în practică un mare vis masculin: a ascuns o masă de jocuri într-o masă obișnuită pentru familie. Piesa arată oricum grozav la nivelul finisajului, picioarelor și designului per ansamblu.

game_table_mm2-5713
Masă de jocuri și masă de familie sub forma unei singure piese.
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Septembrie 2020

Atelierul în cauză este MM-Woodworking, un atelier care își asumă comenzi realizate manual și sub formă de piese unicat; nu creează mobilier de serie, ci fiecare produs are propria personalitate, în funcție de cel pentru care e realizată.

Masa de jocuri concepută de MM-Woodworking reprezintă un proiect inedit, sub forma conceptului. S-a pornit de la ideea de a te juca în intimitatea casei, în camera de zi, dar fără a deranja amenajarea clasică a încăperii; așa că masa de prânz a fost dotată cu o masă de jocuri, ascunsă vederii atunci când nimeni nu joacă. Conceptul e (aparent) simplu: e vorba despre două blaturi, prinse într-o ramă care este fixă. Primul blat e cel de masă de dining și constă în opt elemente detașabile; odată îndepărtate, dai de blatul pentru jocuri, acoperit cu o pânză care se poate înlocui în cazul în care se uzează. Blatul de servit masa este din lemn de stejar, blatul pentru jocuri este dintr-un placaj stratificat – foaie de spumă și pânză.

www.mm-woodworking.com
www.mm-woodworking.com
www.mm-woodworking.com

Masa MM-Woodworking este prevăzută și cu o mulțime de accesorii, de la cele specifice diverselor jocuri de societate, adică minisertare pentru zaruri, până la accesorii pentru gustări sau paharul de vin. Ar mai fi și un accesoriu care asigură acestei mese încă o funcționalitate, cea de birou temporar –  e vorba despre spațiu pentru depozitarea laptopului.

Masa MM-Woodworking a fost inspirată de pasiunea pentru jocuri a creatorului său și adaptată nevoilor specifice: spre exemplu, dacă vrei să faci o pauză de masă în mijlocul jocului, e suficient să acoperi doar o parte a blatului de jos, lăsând-o pe cealaltă la vedere.

www.mm-woodworking.com
www.mm-woodworking.com
www.mm-woodworking.com
www.mm-woodworking.com

Masa este din lemn de stejar, tratată cu uleiuri menite să pună în valoare frumusețea esenței lemnoase. În poziția de dining table, de această masă se pot bucura șase persoană deodată.
Nu e singurul proiect inovator al atelierului MM-Woodworking, ci doar unul dintre ele. Veți fi surprinși să descoperiți portofoliul MM-Woodworking.

Publicitate