logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Sirio – cea mai discretă hotă de bucătărie

Accesoriile electrocasnice masive nu mai sunt la modă în bucătărie. E și cazul hotelor. Dacă până de curând hota de bucătărie reprezenta una dintre cele mai impunătoare piese ale bucătăriei, de acum acest produs și-a redus drastic dimensiunile.

sirio-3022
Sirio, o hotă de bucătărie integrată tavanului/Falmec.co.uk
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Decembrie 2017

De fapt, hota de bucătărie propusă de compania Falmec se cheamă Sirio și, la prima vedere, este invizibilă. Forma perfect geometrică și dimensiunile foarte mici au transformat-o într-un element de maximă inovație. Practic, hota Siria este integrată perfect tavanului, semănând mai degrabă cu o trapă închisă.

Hota Sirio de la Falmec are toată dotările unei hote clasice: este prevăzută cu sistem de iluminare Led în patru poziții ceea ce permite crearea unor atmosfere diferite în bucătărie – de la discreție până la maximă iluminare. Apoi, se controlează electric cu ajutorul telecomenzii, este foarte simplu de curățat și asigură mai multe viteze de aerisire. Dimensiunea hotei Sirio de la Falmec este standard – de 90 cm.  Designul reprezintă principalul atu – hota este îmbrăcată în sticlă mată de culoare albă.

Grație discreției și dimensiunilor reduse, hota Sirio de la Falmec se încadrează stilului minimalist de amenajare interioară, făcând posibilă aerisirea unei bucătării oricât de lipsite de suprafață.

Publicitate