logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Solodis: ALTFEL de mobilă rustică în bucătărie

În materie de mobilă rustică pare că s-a cam inventat tot ce se putea inventa. Şi totuși, nu! Garnitura Solodis de la Zetam este cu totul altceva - compusă din piese de mobilă pentru bucătărie cu un design inspirat de spiritul medieval.

solodis_zetam-1905
Garnitură rustică Solodis de la Zetam
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Noiembrie 2016

Colecția Solodis pentru bucătărie a fost concepută pentru încăperile spațioase, punând la dispoziția familiei mai multe soluții de depozitare. Garnitura în stil rustic de la Zetam se compune din șase elemente, dintre care patru sunt spații cu rol de păstrare a veselei și obiectelor de maximă necesitate în orice bucătărie.

www.zetam.ro
Garnitura de bucătărie Solodis este pentru familiile numeroase

Depozitare: cele patru corpuri de mobilă reprezintă variante de alegere în funcție de designul preferat. Nu e necesară achiziționarea tuturor celor patru corpuri. Iată dintre care puteți alege:

Comodă cu două uși cu zăbrele
Zetam a creat acest dulap practic de bucătărie cu gândul la vechile piese de mobilier rustic din casele medievale. Cele două uși frontale sunt prevăzute cu zăbrele, ca pe timpuri. Comoda dispune de încă patru spații de depozitare pe verticală, patru sertare cu sticlă decorativă, pentru păstrarea alimentelor celor mai des folosite în bucătărie, legumelor și fructelor. În plus, sunt disponibile și două micuțe sertare pe orizontală, cu fronturi din lemn, pentru păstrarea tacâmurilor.

www.zetam.ro
Solodis: comodă cu uși din zăbrele

În funcție de spațiul disponibil al bucătăriei și de necesitățile de depozitare ale familiei, comodei Solodis cu uși cu zăbrele i se poate adăuga un corp complementar. Este vorba despre un corp superior, închis, care, împreună cu comoda, formează o piesă de mobilă de bucătărie supraetajată și extrem de practică. Având nenumărate spații de depozitare (deschise sau închise) joacă rol de cămară. Acest corp poate fi folosit însă și de sine stătător, ca variantă de mobilă suspendată pe perete.

www.zetam.ro
Solodis: corp superior pentru comoda de bucătărie cu zăbrele

Comodă cu două uși simple
Comoda Solodis în variantă clasică dispune de aceleași spații de depozitare – trei coloane de dulap cu uși, sertare cu vitrină și sertare închise. Diferența ține de design, ușile fiind realizată cu finisaj clasic, fără zăbrele. Partea de dulap ascunde o poliță și un sertar, ridicând gradul de funcționalitate al comodei Solodis de la Zetam.

www.zetam.ro
Solodis: comodă cu uși și sertare cu sticlă decorativă

Pentru acest model simplu de comodă, Zetam vă pune la dispoziție un corp superior cu spații de depozitare la vedere, cu două polițe, ușor de aplicat fie direct pe suprafața comodei cu două uși, fie direct pe perete, prin suspendare. Corpul deschis Solodis este ornamentat în partea de sus cu elemente curbate decorative.

www.zetam.ro
Solodis: corp superior pentru supraetajarea comodei cu uși din zăbrele

Masă și scaune Solodis

www.zetam.ro
Solodis: masă și scaune în stil rustic medieval

Masa este pe stil rustic, solidă și robustă, gata să se întindă oricât de mult pentru a primi toți membrii familiei și câțiva prieteni. Este o piesă de mobilă extensibilă, prevăzută cu două sertare laterale, unde pot fi ținute tacâmurile de gală sau servețelele și alte decorațiuni pentru mese festive. Masa extensibilă Solodis are șase locuri în variantă standard, putând fi extinsă pentru 12 locuri. Este din lemn masiv de brad.

www.zetam.ro
Solodis: masa din lemn masiv este extensibilă și prevăzută cu sertare laterale

Scaunul Solodis ocupă puțin spațiu, dar vine cu un design rustic și cald ce contribuie la crearea unei atmosfere foarte plăcute în bucătărie. Este un scaun robust, stabil și ușor de mânuit, datorită elementului decorativ în formă de romb decupat. Construit din lemn masiv de brad, poate fi pictat manual în atelierul Zetam, devenind un element de personalizare unică a bucătăriei.

www.zetam.ro
Solodis: scaune de bucătărie cu design de poveste

Iată cum puteți o bucătărie pe cât de tradițională ca funcționalitate, pe atât de originală ca aspect!