Casa ta mult visată – case tradiționale pe comandă

În timp ce tot mai multe construcții „moderne” iau cu asalt satele românești caracterizate de peisaje și atmosferă pitorească, o firmă de construcții din Cluj s-a specializat în construirea de case/pensiuni de tip tradițional – case din lemn, și pledează pentru a le transforma într-un adevărat trend.

 +4
O companie din Cluj construiește case tradiționale adaptate visurilor clientului./Casatamultvisata.ro  
  |  

Casa ta mult visată este numele companiei sau C.E.B. (Casatamultvisată Empire Building) și se poate mândri cu circa 500 de proiecte implementate. În raza lor de servicii intră cele de arhitectură, amenajare interioară și exterioară, consultanță. Deși realizează proiecte de construcții pentru mai multe tipuri de case, cea pe care o promovează în chip insistent este casa tradițională românească.

Despre casa tradițională
O execută pe comandă, proiectul pornind de la dorințele clientului – stil, dimensiuni, capacitate, funcțiune. Construcția poate fi tradițional țărănească sau cu accente moderne, construită din lemn și inspirată de arhitectura locului în care urmează să fie înălțată. Durata medie de construire variază între 3 și 4 luni, în funcție de complexitatea proiectului. Se asigură inclusiv proiectul de instalații și de rezistență a clădirii. Printre modelele de arhitectură tradițională în care echipa C.E.B. s-a specializat se numără cele din zonele deja consacrate: Sălaj, Maramureș, Bucovina, Câmpulung.  +4 www.casatamultvisata.ro

Portofoliul Casa ta mult visată
Între proiectele de case tradiționale se găsesc mai multe variante în funcție de zona de inspirație. Fiecare poartă o denumire anume și dimensiuni specifice, dar clientul poate opta pentru personalizarea modelului după propriile cerințe. Printre cele mai fermecătoare modele propuse de echipa C.E.B. se găsește și casa Simeon:
"CASA SIMEON – NOUĂ”
•    Categorie proiect: Locuință unifamilială
•    Regim de înălțime: P + M
•    Suprafață construită: 92,00 mp.
•    Suprafață desfășurată: 180,00 mp.
•    Suprafață utilă: 130,00 mp.  +4 www.casatamultvisata.ro Casa SIMEON

Prețuri și mod de finanțare
C.E.B. acceptă plata în rate cu dobândă mică pe o perioadă flexibilă. Se pot adresa companiei și cei dornici să acceseze programul „Prima casă”. De asemenea, compania construiește case finanțate prin fonduri europene. În ce privește costurile unei construcții din lemn, acestea ar fi considerabil mai mici decât cele specifice construcțiilor din beton.  +4 www.casatamultvisata.ro

„Promovăm armonia între habitatele umane și lumea naturală prin abordări de proiectare care urmăresc să fie integrate cu un sit, astfel încât clădirile, mobilierul și împrejurimile devin parte dintr-o compoziție unificată, interdependentă.” – se arată pe site-ul companiei C.E.B.

 


Vladila – de la tapet, la mobilier

Sustenabil, personalizat, premium, unicat – brandul Vladila s-a impus în lumea producătorilor români de tapet, dar succesul obținut cu decorarea pereților a încurajat echipa să se lanseze și în producția de textile pentru mobilier.

 +6
Cunoscutul brand de tapet se lansează în producția de mobilier./Vladila.ro  
  |  

Și astfel a apărut un producător de tapițerii personalizate care să dea mobilierului mai mult decât personalitate. Brandul Vladila comercializează tapițerii pentru mobilă, dar și mobila gata tapițată începând din acest an. Clientul își poate alege o sursă de inspirație uitându-se pe catalogul companiei, iar cu ajutorul echipei de designeri poate obține un model personalizat, care să corespundă deplin visurilor sale.

Tapițerie personalizată Vladila
În portofoliul companiei sunt disponibile mai multe colecții de textile pentru mobilier, în special seturi de canapea și fotolii. Printre colecții, se remarcă Mas a Tiera, conținând mai multe variante de imprimeuri pe catifea. Acest material se poate personaliza pe gustul clientului, iar modelul ales poate fi folosit apoi și pentru restul amenajării, sub forma pernelor decorative, a draperiilor sau altor accesorii textile.  +6 www.vladila.ro

Mobilier Vladila
Colecția de mobilier tapițat Vladila cuprinde mai multe modele de canapea, fotoliu și taburet. Designul fiecăreia dintre piese este unul clasic, dar tapițeria Vladila schimbă în fiecare caz stilul, datorită modelului și texturii. Predomină mobilierul cu tapițerie florală, vegetală, cu motive ce te duc cu gândul la un spațiu de odihnă, chiar cu influențe exotice. În evidență iese mai ales un model de pat somptuos la nivel decorativ. E vorba despre patul de zi Victoria Tropicality, o combinație confortabilă de motive tropicale și linii geometrice care dă tonul unei atmosfere de vacanță de lux.  +6 www.vladila.ro +6 www.vladila.ro +6 www.vladila.ro

Șezlongul Vladila
Tot în colecția de mobilier Vladila se regaseste și o gamă bogată de șezlonguri – tocmai bune de folosit în spațiile outdoor ale casei, dar care, mulțumită materialului textil în modele fanteziste, se pot integra și unei amenajări a colțului de citit, balconului închis sau chiar camerei pentru adolescenți.  +6 www.vladila.ro

Despre Vladila
„Fiecare obiect de mobilier este creat și îmbrăcat în tapițeriile Vladila. Continuăm experiența senzorială pe care le-o oferim clienților noștri, creând nu doar un mediu de exprimare vizuală ci și tactilă. De la formă, la culoare și desen sau pictură, și până la textura catifelei cu care sunt tapițate, toate produsele noastre din gama de mobilier te vor face să zâmbești.” – se arată pe site-ul Vladila.


NMC România – profile decorative pentru amenajări personalizate

Dincolo de mobilierul la comandă, un minunat truc de personalizare la maximum a spațiilor interioare îl reprezintă profilul decorativ, fie că e vorba de bandă luminoasă, bârnă sau panou în relief. Câte soluții, atâtea variante decorative!

 +5
Secretul unei amenajări interioare fără asemănare./NMCRomania.ro  
  |  

Caracterizând în special stilul clasic de amenajare interioară, profilul decorativ schimbă complet un proiect de amenajare. Iar printre cei mai cunoscuți furnizori de astfel de materiale din România se regăsește compania NMC.

Înființată în anul 2004 sub denumirea Art Design Deco, firma a stabilit trei ani mai târziu un parteneriat cu NMC Belgia, fondată în 1950, și a preluat treptat-treptat nu doar colecțiile de produse, ci întregul profil al consacratei companii belgiene, devenind subsidiara acesteia sub numele NMC România.
Astăzi, portofoliul de produse este foarte bogat, acoperind toată gama de nevoi de decorare (și nu numai) atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Profilul interior are o importanță deosebită, putând influența major orice proiect de amenajare interioară.

Produsele
Ai de mascat un stâlp de rezistență a casei nimerit deloc frumos în mijlocul încăperii? La NMC România găsești o soluție inventivă: bandă cu aspect de lemn care să îmbrace stâlpul respectiv transformându-l vizual într-o bârnă rustică de tot farmecul.

Pentru tavan, profilul luminos este în ultima vreme o soluție tot mai la modă. Practic, obții o iluminare a încăperii printr-o bandă luminoasă ascunsă într-un profil disponibil în mai multe variante: plintă decorativă, cornișă tavan, profil decorativ LED sau scafă.  +5 www.nmcromania.ro

Pentru un rol pur decorativ, NMC România recomandă gama de brâuri pentru perete – sunt zeci de variante decorative, mai late sau mai subțiri, de diverse forme sau cu modele diferite, gata să personalizeze pe deplin amenajarea camerei. În aceeași gamă de funcționalitate intră și colecția de caroiaje și colțare, într-o sumedenie de variante decorative, simplu de vopsit în orice nuanță necesară.  +5 www.nmcromania.ro +5 www.nmcromania.ro

Oferte
Cu toate că în portofoliul NMC România se regăsesc variante pline de personalitate și originalitate, compania acceptă și comenzi speciale, în sensul realizării de profile decorative pentru exterior pe dimensiunile și designul clientului.” Clienții pretențioși sunt printre preferații noștri deoarece ne raportăm strict la calitate, fără compromis. Ne adresăm tuturor celor care vor să construiască, amenajeze ori renoveze locuința proprie, clădiri de birouri ori alte tipuri de imobile.”, se arată pe site-ul companiei.


HOMELUX sprijină copiii care încă nu pot merge la școală!

Este al treilea an la rând în care brandul de mobilă Homelux se implică în cauze sociale. Este vorba despre o campanie dedicată micuților pacienți internați la spitalul Marie Curie care, din motive de sănătate, nu pot ajunge pe băncile școlii la acest început de an școlar.

 +12
Mobilier în scop social./Homelux.ro  
  |  

Campania inițiată de Homelux ține să asigure copiilor bolnavi de la spitalul Marie Curie o viață cât mai aproapiată de normal. Un procent de 5% din valoarea mobilierului vândut de Homelux în această perioadă va ajunge la spitalul Marie Curie sub formă de donație. Campania vizează anumite colecții și game de piese de mobilier, din a căror valoare, un procent să ajungă la spitalul de copii.

În cadrul campaniei Homelux sunt incluse produse dintre cele mai diverse, de la mobilă living, dormitor, bucătărie, baie, terasă și grădină, până la scaune, canapele, covoare, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat. Practic, cumperi tot ce ai nevoie pentru casă și, implicit, iei parte la o acțiune de responsabilitate civilă. Produsele, ușor de combinat între ele, au un raport excelent calitate-preț și se încadrează în diverse stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designerii de interior HOMELUX și răspund nevoii de confort acasă și la birou.  +12 www.homelux.ro +12 www.homelux.ro +12 www.homelux.ro

Prin această campanie, reprezentanții HOMELUX își doresc să ajute cu o donație consistentă copiii internați la Spitalul Marie Curie, astfel că orice achiziție de la HOMELUX până pe 25 septembrie este un mic pas făcut în sprijinul celor mici. Piesele de mobilierul participante la campania pentru copiii bolnavi se pot comanda online pe site-ul homelux.ro sau se pot achiziționa direc din magazinele HOMELUX Focșani și HOMELUX DN1 Value Centre (Balotești).


Deco Republic: lustre handmade inedite

Ceea ce părea o simplă pasiune de amenajare a casei s-a transformat într-o afacere de succes. Adriana Andrei a pornit de la o lustră handmade și a ajuns să conducă o adevărată afacere de fabricare a corpurilor de iluminat: Deco Republic.

 +5
... și, în această perioadă, cu prețuri reduse./Decorepublic.ro
  |  

Brandul este cunoscut pentru lustrele realizate în cele mai originale moduri de folosire a veselei. Căni, cești, boluri, stropitori ceramice, sticle și chiar tacâmuri din lemn capătă în mâinile Adrianei Andrei o cu totul altă funcționalitate. Devin lustre inedite, de integrat unor amenajări în căutare de personalitate. Adriana Andrei este omul care face totul, de la achiziționarea materialelor până la vânzarea lor. Cum se explică succesul? Prin câteva secrete destul de simple:
-    Aspectul cochet
-    Ceramica de calitate
-    Cromatica plină de viață și motive tradiționale
-    Designul inedit
-    Realizare manuală

Corpurile de iluminat Deco Republic sunt disponibile în variante de lustră atârnătoare, corp cu trei brațe, veioză. Nici modelele nu sunt cu sutele, ci cu zecile mai degrabă, fiindcă urmăresc un țel ambițios: să surprindă.

Ceramica provine din colțurile cele mai pline de tradiție ale României – Corund, Horezu, Sighișoara, Baia Mare, dar și din alte locuri ale lumii. Oriunde întâlnește produse artizanale din ceramică de calitate, Adriana Andrei alege veselă căreia să-i dea cu totul altă funcționalitate.
În această perioadă, cei care intră pe site-ul Deco Republic vor avea surpriza să descopere și reduceri de preț, între 23% și 32%, la majoritatea modelelor expuse.

Părerea clienților:
„Cel mai mult apreciază ideea. Ideea de a întoarce niște produse cu fundul în sus. Asta li se pare clienților cel mai drăguț. Și asta apreciază și ei în momentul în care le intră niște oameni în casă și reacționează cu un ’uau, ce chestie ai pe tavan!” – scrie Adriana Andrei pe contul Facebook Deco Republic.  +5 www.decorepublic.ro +5 www.decorepublic.ro +5 www.decorepublic.ro +5 www.decorepublic.ro