logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

De la măsuța de cafea, la măsuța pentru telefon

Preocupați de inovație, de noi funcționalități și de sustenabilitate, tinerii designeri scandinavi continuă să propună piese de mobilier tot mai moderne. Spre exemplu, Kristian Kroier face zilele acestea vâlvă cu o măsuță de cafea transformată în măsuță pentru telefon.

Design inspirat de folosirea telefonului mobil./Tons.bike 
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iunie 2022

De fapt, designerul își numește piesa de mobilier nu măsuță de telefon, ci măsuță de fitness, numai că pe ea se așază telefonul în timp ce tu faci fitness. Conceptul a pornit din tendința tot mai generalizată de a face fitness acasă, urmărind exercițiile pe telefonul mobil. Unde și cum îl ții în așa fel încât să poți vedea foarte bine videoclipul în timp ce îți antrenezi corpul? La această întrebare răspunde măsuța Tons Fitness, de doar 38 cm înălțime. De ce atât de mică? Fiindcă se adresează celor care fac exerciții la podea.

Calitățile măsuței Tons Fitness:
–    Picioare de lemn de stejar
–    Biodegradabilă
–    Se potrivește oricărui tip de smartphone
–    Design minimalist

Compusă din trei picioare subțirele și un blat rotund, cu margini înălțate, are în mijloc un suport special creat pentru telefon, în așa fel încât să-i asigure o poziție stabilă, ușor înclinată care să facă vizionarea videoclipurilor foarte la îndemână.

Odată ce ai terminat ședința de fitness, Kristian Kroier recomandă folosirea măsuței de fitmess și în alte scopuri – măsuță de cafea, noptieră, măsuța este disponibilă în mai multe variante de culoare la nivelul picioarelor și are un preț prietenos cu tinerii: 100 euro.

www.tons.bike
www.tons.bike

Publicitate