logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Homelux face donații spitalului Marie Curie!

Toată luna septembrie, magazinul de mobilă Homelux urmează să aloce un procent din valoarea colecțiilor de mobilier spitalului Marie Curie. Campania a început pe 3 septembrie, sub sloganul „Împreună facem ofaptă bună”. 

homelux_fotoliu-6139
O campanie la început de an școlar pentru cei care nu pot ajunge la școala!/Homelux.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Septembrie 2021

Reprezentanții brandului Homelux au anunțat că 5% din vânzările de mobilier vor fi alocați micilor pacienți care, din pricina problemelor de sănătate, nu pot începe anul școlar. Este vorba de 5% din valoarea anumitor colecții de mobilier: produse specifice începerii anului școlar, dar și amenajării casei, de la piese de mobilier și covoare până la textile pentru dormitor și accesorii de bucătărie, din dorința de a sprijini spitalul Marie Curie cu o donație importantă și de a ajuta cât mai mulți copii.

“Mai mult ca oricând 2020, anul distanțării fizice, a însemnat pentru HOMELUX anul implicării sociale odată cu lansarea campaniei Împreună facem o faptă bună. Succesul generat ne-a motivat și mai mult, astfel că am decis reluarea ei sub o formă îmbunătățită. Mai exact, pentru a veni în sprijinul cât mai multor persoane, am extins gama de produse participante la campanie. De la canapele, paturi, scaune până la lenjerii de pat și tacâmuri, în luna septembrie cumperi de la HOMELUX și faci o faptă bună”, spune Omer Susli, proprietarul HOMELUX, într-un comunicat de presă.

www.homelux.ro.
www.homelux.ro.

 
Alătură-te campaniei HOMELUX care mișcă inimi și fii eroul copiilor de la spitalul Marie Curie. Descoperă produsele participante la campanie în magazine și pe www.homelux.ro.

Publicitate
Publicitate