logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Regallis Kids – bine aţi venit în lumea copiilor!

Copilul are nevoie de mobilier care să reziste mai mulţi ani, să fie masiv, aspectuos şi să păstreze jovialitatea indiferent de trenduri. Regallis Kids este ceea ce vă trebuie!

Exposed
Gingăşia mobilierului devine evidentă prin finisaj şi gravura delicată » regallis.ro
Publicitate
Szeklerman  |  24 Noiembrie 2015

Firma Regallis a lansat o nouă colecţie de mobilier, surprinzătoare de această dată. Colecţia are numele generic de Regallis Kids şi este destinată copiilor, care se pot bucura de ea încă de la vârste mici.

Exposed
Finisajul în nuanţe de gri este apreciat atât de designeri cât şi adolescenţii de azi » regallis.ro

Regallis Kids este o colecţie complexă, formată din mai multe corpuri de mobilier: pat, noptieră, dulap pentru haine, birou, comodă cu rafturi şi sertare. Colecţia este disponibilă pe două nuanţe – albastru şi roz în combinaţie de gri – iar stilul este unul clasic, linear ce denotă acurateţe şi eleganţă subtilă. Fronturile mobilierului sunt frumos ornate prin gravură, cu diferite motive în concordanţă cu micul univers al copiilor. Materialele folosite sunt cu precădere lemnul masiv în combinaţie cu MDF, finisaj ecologic ce respectă normele standard privind crearea unui mediu sănătos pentru copii.

Exposed
Colecţia Regallis Kids cuprinde diferite corpuri de mobilier, utile pentru camera unei adolescente » regallis.ro

Publicitate
Publicitate