Solid Wood Furniture – uimitoare mobilă la comandă

Solid Wood Furniture este un atelier de mobilier din lemn masiv din Marea Britanie ale cărui piese de mobilier sunt cu adevărat uimitoare. Se lucrează exclusiv cu lemn masiv, iar designul pare inspirat din povești medievale.

 +9
 MagMob
Trei secrete de succes într-o industrie deja aglomerată/Solidwooddiningtable.co.uk
  |  

Solid Wood Furniture nu are propriul showroom deschis publicului, ci vinde mobilier la comandă către clientul final și expune mai multe colecții în depozitele de mobilier din Rochdale. Se bucură în schimb de mare succes, mulțumită designului ieșit din comun, garanției în timp a pieselor și mai ales asigurării celui mai avantajos preț.

Piesele de mobilier, de la mese de dining până la paturi, sunt uimitoare prin forme și detalii decorative. Lucrate în lemn masiv de variate esențe, par crescute din lemn, nu tăiate în lemn. Designul duce cu gândul la povești medievale și își găsește loc și în casele moderne de azi, oricât de masiv ar fi stilul. Printre cele mai spectaculoase piese de la Jarra se numără paturile – cu rame sculptate, cu tăblie suspendată, cu noptiere și lăzi de depozitare încastrate în cele mai inovatoare moduri.  +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Piesele de depozitare, de la comode până la biblioteci, respectă același design atemporal, impozant și totuși cald prin accentele lemnului. Se pot cumpăra de gata sau comanda, pe dimensiunile spațiului de care dispune clientul.  +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Mesele de dining au ca sursă de inspirație bucățile din lemn din care sunt confecționate, astfel că se integrează perfect în spații private unde nevoia de atmosferă de familie e mai pregnantă ca-n alte încăperi. Designul are note moderne, amestecate cu detaliile naturale ale lemnului – goluri, pete de culoare, crăpături. +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk +9 www.solidwooddiningtable.co.uk

Un alt element care aduce succes acestui mic atelier este modul de comunicare cu clienții - direct cu clienții pe paginile de socializare și prin promisiuni îndrăznețe pe site-ul oficial: „Dacă descoperi în oricare dintre magazinele de mobilă britanice o masă de dining cu un raport calitate-preț mai bun decât al nostru, atunci masa noastră este gratuită pentru tine!”.

Rezumând, am putea spune că succesul acestui atelier ține de pasiunea cu care sunt create piesele de mobilă din lemn masiv, și de aici și încrederea în faptul că nu pot fi concurați pe segmentul lor de public. Ar putea fi o sursă de inspirație și pentru tâmplarii din România.


Alberta Casa – mobilă mereu valabilă

Una dintre cele mai vechi fabrici de mobilă din România repornește producția începând cu 18 mai. Este vorba despre Alberta Casa, un producător de mobilă tapițată și mobilier din lemn masiv, cu o gamă specială dedicată industriei HoReCa.

 +4
Mobilier din lemn, realizat exclusiv pe comandă/Albertacasa.ro
  |  

Alberta Casa a fost înființată în anul 1992 și este cunoscută drept fabrică de tapițate destinate domeniului HoReCa, domeniul economic cel mai lovit de pandemia cu COVID-19. Din fericire, fabrica de tapițate reia producția în curând, iar printre colecțiile sale de mobilier se regăsesc și piese ușor de integrat amenajărilor private. Printre acestea, o colecție de mobilier la comandă, din lemn masiv, reprezentând un stil pe cât de clasic, pe atât de mereu la modă.

Piesele intră în categoria mic mobilier, dar au impact mare.

 +4 www.albertacasa.ro Lada de zestre, o piesă din lemn masiv, care se poate personaliza pe dimensiunile cerute de client, și inclusiv la nivelul picturii care se execută manual. Finisajul este cel cu efect antichizat, cu toate că piesa este una absolut nouă. De regulă, lada de zestre cu acest design se folosea cu peste 150 de ani în urmă în bucătărie, fiind utilizată ca o ladă de grâne. Astăzi, se poate folosi ca piesă de dormitor, hol sau balcon.

 +4 www.albertacasa.ro O altă piesă tot mai rar folosită, dar de impact și chiar folositoare este oglinda de cameră. La Alberta Casa, oglinda este una cu aspect impozant, denumită Oglinda Abstract. Designul este o combinație reușită de mobilier vechi în interpretare actuală, oglinda fiind îmbrăcată într-o ramă metalică, din alamă și fier, pictată manual. Se sprijină pe propriile-i picioare, fiind o piesă pe cât de masivă, pe atât de stabilă.

 +4 www.albertacasa.ro Comoda Timeless de la Alberta Casa trece drept o piesă de mobilier vechi, dar își găsește locul în interioarele de azi, amenajate în stiluri clasice precum rustic, provensal etc. Este confecționată din lemn masiv și se poate personaliza la interior, în funcție de dorințele clientului – transformată fie într-un birou de lucru, fie într-o măsuță de machiaj sau chiar dulăpior pentru bijuterii.

Și un mesaj de la producător: „Scopul nostru este de a te ajuta să-ți înzestrezi locuința cu mobilierul și accentele care se potrivesc cel mai bine dorințelor, nevoilor și stilului tău!”.


Mobila Arts – consiliere gratuită pentru mobilă la comandă

Concurența pe piața producătorilor de mobilier devine tot mai ascuțită. Un atelier de mobilă la comandă oferă pe lângă mobilier la comandă chiar și consiliere pentru amenajarea încăperii. Acest serviciu este oferit în mod gratuit.

 +6
Soluții de amenajare gratuite, propuse de Mobilaarts.ro!
  |  

E vorba despre Mobila Arts, producător de mobilă la comandă, înființat în anul 2000. Atelierul se află în București și dispunând de o experiență de 20 de ani, a început să asigure pe lângă servicii de confecționare mobilier și servicii de consiliere. Acestea din urmă nu costă nimic, reprezentând o etapă în realizarea de mobilier pe placul clientului și perfect funcțional, adaptat spațiului.  +6 www.mobilaarts.ro

Mai clar iată ce scrie pe site-ul Mobila Arts: „Tu ne trimiți toate detaliile legate de spațiul pe care să îl amenajăm: plan, măsurători, poze clare și obiectivele pe care le ai pentru acel spațiu. Noi revenim cu planul 3D al spațiului amenajat, o simulare de preț pentru mobilier Mobila Arts și multe sugestii pentru obținerea aspectului dorit”. Pe scurt, clientul trebuie să trimită măsurătorile, iar Mobila Arts realizează propunerea de design.

În plus, se asigură asistență și în ce privește alegerea gamei cromatice: „Noi Suntem aici să te învățăm, gratuit, cum să iei cele mai bune decizii de design - de la alegerea culorilor până la măsurătorile corecte”. +6 www.mobilaarts.ro

Partea bună este că acest serviciu este oferit și pe perioada pandemiei, la nivel digital  - nu e nevoie de nicio deplasare la showroom sau o întâlnire cu membrii echipei de lucru. Câteva dintre soluțiile de design asigurate de Mobila Arts au fost postate de producătorul de mobilă pe site-ul său și le puteți vedea în cele ce urmează.  +6 www.mobilaarts.ro +6 www.mobilaarts.ro +6 www.mobilaarts.ro


Solid Atelier – mobilier din țevi vopsite

Un atelier de mobilă din București ne propune un soi de mobilier ce reinterpretează stilul rustic în mod ultramodern. Piesele sunt spectaculoase prin finisajul natural al lemnului, dar mai ales prin structura metalică originală.

 +5
Arată altfel și se potrivesc cam oriunde/Solidatelier.ro
  |  

Atelierul poartă denumirea Solid Atelier și în curând veți putea să vizitați showroom-ul din București, amplasat central, în Piața Unirii. Până atunci, piesele de mobilier sunt disponibile prin comenzi online.

Colecția Vivid este printre cele mai interesante, colecția cea mai colorată a celor de la Solid Atelier, nu doar la nivelul structurii metalice, ci și la nivelul lemnului. Scaun de bar (care poate fi folosit și ca scaun de birou), masă și o bancă de grădină (sau hol sau poate balcon) se regăsesc în colecția Vivid, toate confecționate din lemn de pin vopsit în nuanțe diferite. Piesele au structură metalică din țevi de fier ce amintesc de țevile de gaz, contribuind la un design pe cât de rustic-industrial, pe atât de contemporan.  +5 www.solidatelier.ro

Colecția din lemn masiv e ceva mai bogată, printre piesele reinterpretate original regăsindu-se măsuțe cu bază rotundă, noptiere ce pot fi folosite inclusiv ca masă de bar sau cărucioare pentru bucătărie. În această colecție predomină lemnul de fag. +5 www.solidatelier.ro +5 www.solidatelier.ro +5 www.solidatelier.ro

Puteți cumpăra oricare dintre aceste piese așa cum apar ele pe pagina de prezentare, dar puteți și să le comandați personalizate. Structura metalică e disponibilă în mai multe variante de culori vibrante, care să scoată orice încăpere din atmosfera monotonă a statului în casă; de asemenea, finisajul lemnului este la alegerea clientului. Solid Atelier acordă fiecăreia dintre piesele de mobilier vândute o garanție de 5 ani de zile


Videnov – reduceri bune la depozitare și relaxare

Pentru că a venit primăvara, pentru că #stămacasă și avem mai mult timp cu reîmprospătarea mobilierului, tot mai multe dintre magazinele de mobilier și accesorii din România vin cu reduceri de preț chiar grozave.

 +6
Canapele colorate și dulapuri, cu prețuri micșorate/Videnov.ro
  |  

Printre ele, magazinul Videnov care anunță reduceri de preț de 35% la mobilierul destinat nevoii de depozitare. E vorba de trei categorii de mobilier contemporan: dulapuri, comode și biblioteci. Sunt acele piese de mobilier pe care avem posibilitatea (și mai ales disponibilitatea) de a le schimba cât mai des pentru a împrospăta atmosfera casei.

Toate dulapurile din colecția Videnov intră în această campanie de reduceri care se încheie pe 30 aprilie. Dulapuri înalte, pentru o persoană sau două, cu polițe și uși în variantă clasică sau glisantă. Comodele sunt disponibile la prețuri de asemenea reduse la fel de mult, fiind vorba de comode pentru oricare dintre încăperile casei: dormitor, gol, și în living chiar sub formă de mobilier multimedia sau minibibliotecuțe. Tot ca mobilier multimedia, dar categoria mobilă corp la dimensiuni mari, se regăsesc în oferta de reduceri de preț și bibliotecile Videnov. Biblioteci clasice, biblioteci pentru hol sau chiar biblioteci de tip office se bucură de aceeași reducere de preț. +6 www.videnov.ro +6 www.videnov.ro +6 www.videnov.ro

Pentru categoria Mobilă colorată, magazinul Videnov vinde în general canapele tapițate cu reduceri de preț interesante: între 32% și 39%, de la fotolii de colț până la canapele de două sau trei locuri, colțare, extensibile sau fixe. Culorile nu sunt chiar atât de variate, dar printre tonuri de maro și griuri se pun în valoare și unele nuanțe primăvăratice de roz pastel, galben sau albastru deschis. +6 www.videnov.ro +6 www.videnov.ro

Despre Mobila Videnov
Mobila este produsă în Bulgaria, în cadrul unei firme de mobilier cu o experiență de 20 de ani. În portofoliul magazinului deschis în România se află în jur de 3000 de piese de mobilă. Motto-ul acestei companii: „Mobilă de calitate în fiecare casă”. Dacă doriți deci mobilă contemporană la prețuri chiar accesibile, puteți încerca acest magazin.