Aramis: colțarul Hype e prilej de joacă!

Dincolo de modularitate, piesele de mobilier lansate de Aramis Feeling în România susțin cheful de viață și stimulează întâlnirile cu prietenii. Colțarul Hype face față cu brio oricărei petreceri de acasă.

 +4
Colțarul Hype, creat pentru tineri - Aramisfeeling.ro
  |  

Colțarul Hype de la Aramis Feeling este o piesă de mobilă jovială și modernă proiectată pentru tinerii care își doresc o locuință pe măsura vârstei lor. Primul detaliu care te impresionează vizual la colțarul Hype este combinația de culori - rar se mai găsesc pe piața de mobilă din România canapele atât de plăcut colorate. Trei nuanțe de verde și o nuanță de mov calm dau colțarului Hype un aer optimist și vesel.

COMPONENTE Colțarul Hype de la Aramis Feeling asigură patru locuri de șezut, sub forma a trei fotolii, un colțar și un taburet. Acesta din urmă îndeplinește, la nevoie, și funcția unei măsuțe de cafea.

 +4 www.aramisfeeling.ro Culori moderne, liniștitoare și pline de optimism

MODULARITATE Colțarul Hype de la Aramis Feeling se mulează pe necesitățile proprietarului, în funcție de activitățile și orele zilei. După felul în care combinăm modulele de șezut cu colțarul și taburetul Hype putem avea:

  • Un șezlong
  • O canapea acompaniată de o măsuță de cafea
  • Mai multe fotolii și un taburet

 +4 www.aramisfeeling.ro Mobila modulară schimbă aspectul încăperii de mai multe ori pe zi


IPOSTAZE

  • Colțarul Hype de la Aramis Feeling oferă relaxare deplină seara, în fața televizorului, sub forma unei canapele cu șezlong;
  • Colțarul Hype de la Aramis Feeling asigură locuri de sezut independente pentru fiecare prieten în parte, sub forma a patru fotolii așezate în jurul măsuței de cafea.

 +4 www.aramisfeeling.ro Contrastul de culoare - nuanță ce emană energie pozitivă


PERSONALIZARE
Colțarul Hype a fost proiectat de către designerii Aramis Feeling pentru necesități variate. Astfel că se poate comanda sub forma standard, din imaginea principală, dar se poate comanda și pe module separate, în funcție de ce-și dorește fiecare client în parte.


Caro & Diego: mobilă pentru adevărata relaxare

Caro și Diego sunt două șezlonguri de interior, marca Casa Rusu, ce fac parte din generația de mobilier modern, cu accent pe nevoia de confort și relaxare. Designul celor două modele este elegant, potrivit încăperilor cu stil.

 +3
Prețul șezlongului variază în funcție de materialul preferat de client - Mobilacasarusu.ro
  |  

Şezlongurile Caro și Diego satisfac nevoia de relaxare, fiind mobila ideală pentru petrecerea orelor în poziție șezândă, cu o carte în mână sau urmărind un film la televizor. Forma copiază poziția trupului în clipe de destindere. Designul fluid al șezlongurilor Caro și Diego de la Casa Rusu contribuie la crearea unei atmosfere tihnite, dar în interpretare tinerească, modernă.

 +3 www.mobilacasarusu.ro Şezlong Caro Casa Rusu, pentru livinguri luminoase și vesele

Şezlongurile Caro și Diego au structura lemnoasă din cherestea de fag și brad, picioarele de susținere sunt din plastic, iar șezutul este confecționat din spumă poliuretanică pe suport de chingi elastice. Tapițeria poate fi comandată de client din două variante: imitație de piele sau stofă. Şezlongurile Caro și Design de la Casa Rusu se curăță ușor, numai cu o cârpă umezită. Nu se pot folosi substanțe chimice de curățare.

 +3 www.mobilacasarusu.ro Şezlong Diego Casa Rusu, pentru livinguri sofisticate

Diferențele dintre cele două modele sunt minore: șezlongul Caro este îmbrăcat în tapițerie de culoare roz, în vreme ce șezlongul Diego e ceva mai sobru, de culoare neagră; altă diferență ține de design - șezlongul Diego e prevăzut cu picioare metalice la spate, pe când șezlongul Caro nu dispune de piciorușe de sprijin. Relaxare plăcută!


Scaunul Xuman, cu X de la eXtravaganță

Pentru mobilier, sursa de inspirație pare infinită. Echipa de designeri de la 201 Design Studio a transformat o simplă literă din alfabet într-o piesă de mobilier sofisticată, modernă și originală.

 +4
Xuman, scaun cu poftă de citit - 201designstudio.ro
  |  

Scaunul denumit Xuman de cei de la 201 Design Studio este o combinație între mobilă și litere. Litera X se regăsește ca laitmotiv și unic șablon al scaunului care la o primă vedere poate părea mai degrabă o sculptură decorativă.

Scaunul Xuman de la 201 Design Studio exprimă creativitatea designerului, fiind conceput sub forma unei fâșii ce ia diferite forme, modelând astfel produsul într-o piesă de mobilier perfect utilizabilă. Indiferent din ce unghi îl admiri, scaunul Xuman provoacă ochiul și imaginația în egală măsură. Este o piesă de mobilier cu mai multe fețe - toate la fel de îndrăznețe.

 +4 www.201designstudio.ro Scaunul Xuman, din spate

 +4 www.201designstudio.ro Litera X, sucită și răsucită

Culoarea puternică, de galben roșiatic, îl pune în lumina reflectoarelor, la fel de hotărât ca și forma. Scaunul Xuman de la 201 Design Studio are dimensiuni standard și se recomandă spațiilor tinerești, amenajate cu alte produse de design, într-o atmosferă plină de creativitate și piese unicat. Designerii de la 201 Design Studio garantează robustețea și stabilitatea scaunului Xuman, în ciuda aspectului său filiform.

 +4 www.201designstudio.ro Xuman, o piesă vedetă


Măsuțe Ecomatrix în topurile turistice

Ecomatrix a transpus în mobilier pasiunea pentru topurile turistice. Ţi-a rămas inima într-un anumit oraș al lumii pe care l-ai vizitat? În loc de suvenir, poți avea acasă o măsuță care să-ți păstreze vii amintirile.

 +5
 MagMob
Ecomatrix - măsuțe în funcție de orașul preferat
  |  

Măsuțele de la Ecomatrix fac parte dintr-o colecție cu nume ce te plimbă prin cele mai frumoase orașe ale lumii. Fiecare model este inspirat de atmosfera specifică unui oraș sau altul. Periplul începe în Europa și se sfârșește în America. Colecția de la Ecomatrix ne duce peste tot.

Măsuță Porto de la Ecomatrix amintește de Portugalia cea pitorească, cu un design aproape rustic, robust și simplu. Modelul standard este din lemn masiv de stejar, dar poate fi comandată și din lemn de pin. Variantele de finisaj sunt numeroase, de la finisaj antichizat până la cel lucios, pe bază de ulei. Se potrivește de minune pe o terasă acoperită.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Porto

Măsuta Oslo de la Ecomatrix are un design extrem de simplu, parcă dintr-o bucată, iar principalul său farmec constă în materialul de lucru - lemn de stejar refolosit. Producătorul îl recomandă în variantă de finisaj natural, dar există și alte variante, la alegerea clienților. Se potrivește într-o amenajare de tip scandinav, în zona de dining.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Oslo

Măsuța Toronto de la Ecomatrix este confecționată, la alegere, din lemn de stejar sau pin și se bucură de un design rustic cochet, datorită picioarelor cu bază ușor rotunjită. Este o masă impunătoare ca prezență, ce îmbogățește încăperea și îndeamnă parcă la mese îmbelșugate, cu mâncare gătită în casă.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Toronto

Măsuța Washington de la Ecomatrix pare inspirată de stilul colonial, cu un design elegant și pretențios prin bogăția lemnului masiv. Blatul dreptunghiular se sprijină maiestuos pe un picior puternic, cu baza în formă de cruce. Este o piesă de mobilier demnă de admirație, astfel că i-ar sta cel mai bine într-un birou sau ca obiect de decor într-un hol somptuos.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Washington

Toate modelele Ecomatrix prezentate sunt confecționate din lemn de mai multe esențe, lemn refolosit. În acest fel, fiecare măsuță devine și mai importantă, prin prisma trecutului pe care îl ascunde în fibra lemnului.
 


Macaron - aroma dimineților perfecte

Aramis Feeling continuă să răsfețe pe românii cu colecții dulci de mobilier. Fotoliul Macaron e o jucărie pentru adulți - comodă, colorată și modulară. Face impresie bună la musafiri și ușurează diminețile în care am prefera să mai lenevim în pat.

 +5
Macaron, un fotoliu pentru clipe dulci - Aramisfeeling.ro
  |  

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling face parte din colecția mobilei modulare pentru sufrageriile moderne ale românilor. Are două funcții - de fotoliu și taburet. Ca fotoliu, asigură confort maxim atunci când savurăm cafeaua de dimineața, cu ochii încă visători. Iar ca taburet, Macaron de la Aramis Feeling e perfect pentru o atmosferă veselă de petrecere a timpului cu prietenii. Ocupă spațiu puțin, nu e pretențios din punct de vedere estetic și poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț al încăperii în altul - cântărește doar 4 kilograme.

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - taburet roșu

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - fotoliu roșu

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este confecționat din burete cu duritate ridicată, oferind ergonomie pentru o poziție sănătoasă a spatelui. Atunci când este în poziție de taburet, merge folosit și ca măsuță de joc de cărți sau spațiu de depozitare a revistelor. Din punct de vedere al cromaticii și textilei, fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este disponibil în trei variante de stofe - țesătură, microfibră și stofă impermeabilă. Gama de culori este foarte variată și există și posibilitatea de a comanda fotoliul Macaron printr-o combinație de două culori. Vestea bună? Dacă nu te împaci cu el, îl poți returna în 30 de zile. Fără supărare!

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - variantă de fotoliu cu vanilie

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - variantă în combinație de culori