logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Exocet – o singură piesă, mai multe mobile!

Creat în ediție limitată, scaunul Exocet e greu de încadrat la o anumită categorie de piese de mobilier. Se potrivește atât în living, cât și în dormitorul matrimonial pentru că își schimbă forma și funcția de fiecare dată când îi schimbi poziția.

www.designarium.ca
Un scaun SUPRIZA! Exocet de la Designarium.ca
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Aprilie 2017

Exocet este genul de piesă de mobilier pe care nu ai recunoaște-o ca atare dacă nu ai zări-o într-un magazin de profil. O bucată de lemn, răsucită și îndoită, dar care nici nu te gândești ce surprize plăcute îți poate oferi. Reprezintă creația designerului de produs Stephane Leathead, din cadrul studioului Designarium și are ca sursă de inspirație aripile deschise ale unei rândunici.

Exocet poartă denumirea de scaun, dar este mai degrabă șezlong. Există o similaritate perfectă a celor două elemente clasice ce compun un scaun – șezutul și spătarul. Acestea sunt de dimensiuni, material și forme identice în cazul Exocet; designul este pe cât de inteligent, pe atât de simplu. Cele două laturi ale scaunului se pot răsuci în mai multe direcții, ducând la câte o altă poziție de șezut. Baza o constituie un cilindru metalic de-a lungul căreia șezutul și spătarul se rotesc, modificând poziția scaunului Exocet.

Stil de amenajare: ultrafuturist.  Funcții: banchetă, șezlong, canapea, scaun. Materiale: lemn masiv și metal argintiu. Ediție limitată. Dar să lăsăm imaginile să vorbească de la sine!

www.designarium.ca
Exocet de la Designarium

www.designarium.ca
Loc de citit, în doi

www.designarium.ca
Banchetă pentru relaxarea coloanei vertebrale

www.designarium.ca
Ca un scaun de masaj, nu-i așa?

www.designarium.ca
Bancă sau taburet

www.designarium.ca
Sursă de inspirație a poziției: aripile deschise ale unei rândunici

www.designarium.ca
Un balansoar pentru o după-amiază de weekend

Publicitate