Mobilă Regallis: dantelărie în lemn!

Deși au toate calitățile unor piese de mobilă perfect funcționale, produsele Regallis îndeamnă la contemplare. Ornamentele sculptate manual și intarsiile din furnire de cireș sau nuc iau ochii.

 +8
Ornamente artistice de la Regallis
  |  

Regallis este sinonim cu mobilierul de artă românesc. Holurile, sufrageriile sau dormitoarele Regallis se aseamănă unor creații artistice, mulțumită finisajelor de inspirație barocă sau rococo, cu aspect de dantelării în lemn.

 +8 www.regallis.ro Sufragerie Archos cu șase scaune și masă extensibilă

Toate piesele de mobilier Regallis sunt împodobite cu ornamente bogate, florale, geometrice și grațioase, cu sculpturi realizate manual și cu intarsii din furnire de diferite esențe. Regallis lucrează cu lemn de paltin, fag și tei, iar pentru partea decorativă a mobilei, se folosesc intarsii din furnire de nuc, cireș, paltin mazarat.

 +8 www.regallis.ro Sufragerie Mara Bella cu masă extensibilă

Unele piese de mobilier Regallis sunt ornamentate cu motive decorative îmbrăcate în foiță de argint. Finisajele de artă ridică valoarea mobilierului și inclusiv prețul, însă banii cheltuiți pot fi considerați mai degrabă o investiție decât o cheltuială. Mobilierul de artă marca Regallis este prezent în Europa, la marile târguri de mobilier, aducând faimă industriei producătorilor de mobilă din România.

 +8 www.regallis.ro Pat matrimonial cu tăblie: cadru de lemn este sculptat artistic


Nu omiteți galeria foto!


Canapeaua Cheesecake: mai modular de atât nu se poate!

Aramis Feeling a dus ideea de mobilă modulară la extrem. Canapeaua Cheesecake e o piesă de mobilă vie, capabilă să satisfacă mai multe nevoi - de socializare, relaxare și odihnă desăvârșită pe timpul nopții.

 +5
 MagMob
Canapeaua modulară Cheesecake are huse detașabile
  |  

Producător de canapele și fotolii în ton cu ritmul agitat al vieții moderne, Aramis Feeling a conceput o piesă de mobilier care încorporează mai multe funcții. Canapeaua modulară Cheesecake este o adevărată tratație în sufragerie, putându-se transforma rapid în mai multe piese de mobilier.

 +5 www.aramisfeeling.ro Poftiți la cafea! Avem șapte locuri.

De la canapea cu șapte locuri, la set de fotolii și măsuță de cafea sau pat pentru două persoane, nu e decât un pas. Canapeaua Cheesecake a fost creată sub forma unui joc simplu, inspirat de o prăjitură ce se desface în mai multe felii, după pofta fiecăruia.

 +5 www.aramisfeeling.ro Cam câte felii de Cheesecake să fie?

Canapeaua Cheesecake de la Aramis Feeling este ușoară, fiind confecționată din spumă poliuretanică, astfel că se poate muta cu ușurință dintr-o cameră în alta sau dintr-un colț în altul. Este disponibilă în mai multe variante de culori și stofe - țesături, microfibră și stofă impermeabilă. Husele sunt detașabile și ușor de curățat. În funcție de orele zilei, canapeaua modulară Cheesecake răspunde tuturor situaților, creând impresia unui veșnic joc de-a amenajarea.

 +5 www.aramisfeeling.ro Somn ușor! Canapeaua Cheesecake e patul ideal pentru musafiri


Iată ce poţi face cu un divan acasă!

Deşi sună a istorie încheiată, divanul ca spaţiu de dormit pe timpul nopţii este soluţia perfectă atunci când te confrunţi cu lipsa spaţiului de acasă! Ziua va fi canapea, noaptea va fi pat… matrimonial!

 +11
 MagMob
Divan pentru aranjament de vis - Wayfair.com
  |  

Deşi trendul anului 2016 se anunţă a fi patul inteligent, capabil să comunice cu proprietarul pe telefon, divanul din poveştile bunicilor şi-a câştigat nemurirea. Deşi în amenajările interioare ale românilor divanul nu prea este luat în seamă, el şi-a dovedit utilitatea deja în cadrul interioarelor de tip scandinav, acele interioare reduse ca spaţiu, dar calde, intime şi luminoase.

 +11 www.modernbedroom.xyz

Ce putem face, deci, cu un divan? Pe timpul zilei, divanul se foloseşte sub forma unei canapele, unui spaţiu de şezut la televizor, în faţa măsuţei de cafea, sau ca loc de savurat o lectură. Seara, divanul se transformă în pat de o persoană sau chiar două, pentru că majoritatea divanelor de azi se vând cu două saltele suprapuse ce pot fi desfăcute pentru a forma un pat dublu.

 +11 www.thehousez.com

Divanul este soluţia excelentă pentru camerele de copii. Spaţiile de depozitare incluse la baza divanului, sub forma unor sertare, sunt extrem de practice, permiţând păstrarea lenjeriei de pat, a pijamalelor şi chiar a unor cărţi pentru lectura de seară. Copiii pot depozita jucăriile preferate. Într-o cameră de copil, divanul ocupă foarte puţin spaţiu în raport cu funcţionalităţile sale multiple şi are rolul de canapea şi pat în acelaşi timp.

 +11 www.belfortfurniturebuzz.com

Divanul din sufragerie reprezintă o soluţie pentru găzduirea musafirilor peste noapte. Datorită cadrului de lemn, poate fi amplasat în orice colţ al încăperii, lipit de un perete sau în centrul camerei.

 +11 www.astarfurn.com

Divanul şi-a cucerit în amenajările interioare scandinave un loc binemeritat chiar şi în bucătărie, sub forma unei piese de mobilier ce inspiră atmosferă de familie fericită. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi cafeaua de dimineaţă sprijinit de pernele decorative ale divanului, în miros de pateuri şi plăcinte?

 +11 www.comfort-works.com

 


Inedit: rafturi de cărți din crengi uscate

Designerul Sebastian Errazuriz a folosit câteva crengi uscate de copac pentru a construi una dintre cele mai inedite și fermecătoare biblioteci moderne. De reținut: crengile erau căzute, nu au fost rupte!

 +3
 MagMob
O bibliotecă răsărită din podeaua camerei
  |  

În timp ce o bibliotecă de calitate presupune o investiție serioasă de bani, designerul Sebastian Errazuriz a preferat să folosească resturi naturale pentru a crea mobilier de calitate. Din câteva ramuri mari și uscate de copac, culese de pe jos, Sebastian Errazuriz a conceput o piesă de mobilă inedită, practică și estetică în egală măsură.

 +3 www.meetsebastian.com Mobilă pe gustul naturii

Crengile uscate au fost prelucrate în atelier pentru a putea fi agățate de perete și a servi ca rafturi de bibliotecă. Pentru un aspect de eleganță simplă, au fost vopsite cu lac negru. Cărțile în sine sunt așezate pe polițe din sticlă transparentă ce asigură echilibru absolut și, în același timp, sunt aproape invizibile, permițând lemnului să atragă toate privirile. Biblioteca inedită a fost denumită Bilbao, în onoarea locului în care au fost găsite crengile de copac. Face parte dintr-o colecție de piese de mobilier din ramuri de copac, colecție dominată de forme naturale, cât mai puțin prelucrate.

 +3 www.meetsebastian.com Lemn, sticlă și oțel - ingredientele bibliotecii Bilbao

Designerul Sebastian Errazuriz este de origine chiliană și și-a făcut deja un renume internațional datorită pieselor de mobilier originale, concepute din materiale cât mai prietenoase cu mediul și în forme revoluționare.


Patul deştept It Sleep Number te face mai isteț, mai sănătos!

Tehnologia inteligentă ia cu asalt dormitorul. Patul "It" de la Sleep Number știe totul despre tine! Funcționează ca un antrenor al stării de sănătate și bunădispoziție.

 +3
 MagMob
Saltele ajustabile, pentru confort personalizat - ItBed
  |  

În luna ianuarie a fiecărui an, la Las Vegas se desfășoară târgul CES, dedicat aparaturii electronice și tehnologiei de consum. Anul acest, statutul de vedetă a revenit patului "It", prezentat de compania Sleep Number, un pat care funcționează ca un soi de laborator în cadrul căruia toate cercetările se concentrează în jurul unui singur aspect: cum să-ți îmbunătățească somnul și deci viața. Patul "It" are trei calități: asigură confort personalizat, analizează felul în care dormi și este conectat la universul tău, cu ajutorul unei aplicații pentru telefon.

 +3 itbed.sleepnumber.com Patul It știe totul despre tine - ItBed

Patul "It" de la Sleep Number e prevăzut cu tehnologie de ultimă oră capabilă să înregistreze și analizeze ritmul cardiac, respirația și mișcările din timpul somnului astfel încât analizează dacă ai dormit bine sau prost și ulterior îți recomandă schimbări ale stilului de viață pentru a beneficia de odihnă nocturnă desăvârșită.

Senzorii biometrici sunt atașați saltelei "It", iar datele sunt transmise pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicații speciale, lansate deja pe piață de compania Sleep Number. Patul "It" de la Sleep Number încorporează și date despre activitatea ta de peste zi, despre regimul alimentar, despre obiceiurile rele menite a-ți altera ulterior somnul, iar pe baza acestor informații te sfătuiește ce să faci pentru un somn mai bun. Spre exemplu, patul "It" de la Sleep Number te poate anunța că e timpul să mergi la culcare pentru că a doua zi ai o întâlnire matinală.Patul "It" de la Sleep Number este livrat cu două saltele (pentru el și ea) în șase variante de dimensiune și cu tăblie inclusă. Confortul este personalizat - fiecare saltea are proprii senzori biometrici, astfel că fiecare dintre cei doi parteneri ai cuplului își poate ajusta nivelul de fermitate necesar pentru odihna ideală și este "scanat" individual spre a fi slujit cât mai bine.
 +3 itbed.sleepnumber.com  Patul It comunică cu tine pe telefon - ItBed
Deviza companiei Sleep Number: "Patul It este singurul creat pentru a te face mai isteț, mai sănătos, mai fericit!".  Şi totuși, nu e încă gata. Va fi lansat abia a în a doua jumătate a anului 2016. Prețul de pornire este de 1100 de dolari.