logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă Regallis: dantelărie în lemn!

Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Ianuarie 2016

Regallis este sinonim cu mobilierul de artă românesc. Holurile, sufrageriile sau dormitoarele Regallis se aseamănă unor creații artistice, mulțumită finisajelor de inspirație barocă sau rococo, cu aspect de dantelării în lemn.

www.regallis.ro
Sufragerie Archos cu șase scaune și masă extensibilă

Toate piesele de mobilier Regallis sunt împodobite cu ornamente bogate, florale, geometrice și grațioase, cu sculpturi realizate manual și cu intarsii din furnire de diferite esențe. Regallis lucrează cu lemn de paltin, fag și tei, iar pentru partea decorativă a mobilei, se folosesc intarsii din furnire de nuc, cireș, paltin mazarat.

www.regallis.ro
Sufragerie Mara Bella cu masă extensibilă

Unele piese de mobilier Regallis sunt ornamentate cu motive decorative îmbrăcate în foiță de argint. Finisajele de artă ridică valoarea mobilierului și inclusiv prețul, însă banii cheltuiți pot fi considerați mai degrabă o investiție decât o cheltuială. Mobilierul de artă marca Regallis este prezent în Europa, la marile târguri de mobilier, aducând faimă industriei producătorilor de mobilă din România.

www.regallis.ro
Pat matrimonial cu tăblie: cadru de lemn este sculptat artistic

Nu omiteți galeria foto!

Publicitate