logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tapetul din vinil e altceva!

În ultima vreme, designerii de interioare insistă ca românii să înțeleagă importanța culorilor în amenajările locuințelor. Gata cu atmosfera ternă, impersonală, obținută dintr-o combinație nefericită de pereți gălbui și colecții de mobilier maro închis!

www.tapetcenter.ro
Tapetul din vinil permite personalizarea spațiilor interioare în stiluri cât mai diferite. Este ultrarezistent și vine cu texturi dintre cele mai moderne /Tapetcenter.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Ianuarie 2018

Dacă dăm o raită prin casele cunoscuților, vedem că românii au toți același stil de amenajare interioară: mobilier nu neapărat ieftin, dar folosit cu proastă inspirație. Designerii de interior ne învață cât de important este să nu lăsăm pereții camerelor goi, ci să îi decorăm cât mai personal. Iar una dintre soluțiile cele mai simple este… tapetul.
Nu vorbim de tapetul comunist, uniform pe toți pereții, ci despre pereți accent, îmbrăcați în modele de tapet care mai de care mai variate sub aspectul materialului, texturii, culorii și imprimeului. Cele mai eficiente și estetice sunt cele din gama de tapet din vinil – ce-i drept, nu sunt cele mai ieftine de pe piața românească.

www.tdf.ro

Iată câteva argumente în favoarea tapetului din vinil:
–    Rezistă în timp mult mai mult decât tapetul clasic, din hârtie
–    Se aplică mult mai ușor, având un plus de flexibilitate și putând fi mânuit mai simplu. În plus, dacă a fost prost aplicat, se poate rearanja înainte să se usuce adezivul.
–    Tapetul din vinil este lavabil, ceea ce înseamnă că se poate curăța oricând cu o lavetă umedă.
–    Tot datorită materialului, culorile nu își pierd în timp intensitatea
–    Producătorii și furnizorii de tapet din vinil pun la dispoziția românilor o gamă impresionantă de imprimeuri și texturi. Cele mai în trend sunt cu imprimeuri în relief și cele cu finisaj catifelat.

www.tapetcenter.ro

Spre exemplu, cei de la TDF.ro vin cu un model de tapet din vinil cu efect tridimensional. Face parte din colecția Baroque, cu model floral, într-o combinație cromatică de bej și crem, imitând atmosfera prețioasă a vechilor palate din perioada barocă. Se recomandă în livinguri, sub forma unui perete de accent.

www.tdf.ro

www.tapet-magazin.ro

Publicitate