Zebrano – mobilier inspirat de filosofia luxului

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier de lux a ajuns și în România. Este vorba despre brandul Zebrano, înființat în anul 1985 în Turcia, și devenit de-a lungul anilor sinonim cu filosofia luxului, indiferent de tipul de mobilier cuprins în colecțiile sale.

 +4
Colecții de mobilier la comandă pentru acasă și pentru birou./Zebranoromania.ro  
  |  

Magazinul din România a fost deschis în a doua parte a anului 2021, sub forma unui showroom spectaculos, amplasat în zona Otopeni – Drumul Gării Otopeni 2A. Mobilierul de lux este un concept mai puțin obișnuit pentru români, dar gata să te vrăjească prin bogăția detaliilor clasice, îmbinate totuși în chipuri dintre cele mai moderne.

La Zebrano, poți beneficia de servicii de mobilier la comandă sau de piese de mobilă disponibila la vânzare imediată. Acoperă toate încăperile casei, dormitor, living, dining, bucătărie, camere pentru copii și spații de lucru. Mobilierul Zebrano are un stil aparte, ușor recognoscibil prin detaliile lucioase, bogăția ornamentală, marginile rotunjite și calitatea materialelor. Indiferent că vorbim de piese masive de tipul canapea sau pat matrimonial, ori de piese de mic mobilier, numitorul comun sau amprenta Zebrano ține de robustețea fiecărei piese de mobilă. Ca stil, mobila Zebrano are la bază filosofia clasicului, dar transpusă în chip modern, rezultând piese de mobilă oricând la modă, putând să reziste nu doar prin trăinicia materialelor, ci și prin aspectul vizual. Cromatic, mobilierul Zebrano propune o paletă de culori pastel, în combinație cu inserții aurii aplicate în chip creativ.  +4 www.zebranoromania.ro +4 www.zebranoromania.ro

În general, mobilierul Zebrano se vinde sub formă de colecție, piesele îmbinându-se armonios în așa fel încât rezultatul final să fie o veritabilă amenajare interioară.

Mobilierul la comandă Zebrano are avantajul de a se potrivi perfect spațiul personal și de a primi câteva tușe menite să-l individualizeze. Timpul de execuție este, ce-i drept, mai mare, după cum însuși site-ul Zebrano România ține să specifice.   +4 www.zebranoromania.ro

„Pe lângă privilegiul de a crea mobilier exact după preferințe, te poți bucura și de faptul că se va potrivi perfect în orice spațiu și că, prin materialele naturale pe care le folosim, acesta va rezista o perioadă îndelungată de timp, accentuând sensul și valoarea pe care le aduce ZEBRANO în casa ta.” – se arată pe site-ul Zebrano.


Reduceri de preț la The Home

În timp ce toate parcă se scumpesc prin magazine, la The Home lucrurile stau exact invers. Cunoscutul magazin de mobilier și accesorii decorative practică zilele acestea o campanie de reduceri ce ne-a atras atenția.

 +72
Mobilier și accesorii pentru casă, cu prețuri reduse./Thehome.ro  
  |  

Este campania de reduceri a toamnei la The Home, constând în prețuri cu 30% mai mici la toate produsele aflate în stoc. Cu ajutorul unui cod special generat pentru această campanie, STOC30, poți achiziționa piese de mobilier, textile, corpuri de iluminat la circa două treimi din prețul de raft.

De fapt, 30% reprezintă o medie, pentru că, odată intrat pe site, observi că reducerile diferă de la un produs la altul. Cea mică reducere de preț este de 15% - la un anume model de scaun pentru dining, cea mai mare reducere de preț ajunge la un tip de cuier din porțelan, de agățat pe perete – prețul este cu 60% mai mic în cadrul campaniei The Home.

Nu există o limită de timp pentru desfășurarea acestei campanii. Ea se va încheia odată cu epuizarea stocului actual de produse The Home.

Despre The Home
O afacere românească, începută de un cuplu de admiratori ai stilului minimalist cu accente cosy, The Home a ajuns unul dintre marile platforme de mobilier și accesorii pe plan național. Cumpărăturile se fac online, dar există și două showroom-uri deschise în București, respectiv Cluj. Aceste spații sunt o bună sursă de inspirație pentru clienții interesați să achiziționeze nu doar o piesă de mobilier sau mai multe, ci întreaga amenajare a unei încăperi.


Casa ta mult visată – case tradiționale pe comandă

În timp ce tot mai multe construcții „moderne” iau cu asalt satele românești caracterizate de peisaje și atmosferă pitorească, o firmă de construcții din Cluj s-a specializat în construirea de case/pensiuni de tip tradițional – case din lemn, și pledează pentru a le transforma într-un adevărat trend.

 +4
O companie din Cluj construiește case tradiționale adaptate visurilor clientului./Casatamultvisata.ro  
  |  

Casa ta mult visată este numele companiei sau C.E.B. (Casatamultvisată Empire Building) și se poate mândri cu circa 500 de proiecte implementate. În raza lor de servicii intră cele de arhitectură, amenajare interioară și exterioară, consultanță. Deși realizează proiecte de construcții pentru mai multe tipuri de case, cea pe care o promovează în chip insistent este casa tradițională românească.

Despre casa tradițională
O execută pe comandă, proiectul pornind de la dorințele clientului – stil, dimensiuni, capacitate, funcțiune. Construcția poate fi tradițional țărănească sau cu accente moderne, construită din lemn și inspirată de arhitectura locului în care urmează să fie înălțată. Durata medie de construire variază între 3 și 4 luni, în funcție de complexitatea proiectului. Se asigură inclusiv proiectul de instalații și de rezistență a clădirii. Printre modelele de arhitectură tradițională în care echipa C.E.B. s-a specializat se numără cele din zonele deja consacrate: Sălaj, Maramureș, Bucovina, Câmpulung.  +4 www.casatamultvisata.ro

Portofoliul Casa ta mult visată
Între proiectele de case tradiționale se găsesc mai multe variante în funcție de zona de inspirație. Fiecare poartă o denumire anume și dimensiuni specifice, dar clientul poate opta pentru personalizarea modelului după propriile cerințe. Printre cele mai fermecătoare modele propuse de echipa C.E.B. se găsește și casa Simeon:
"CASA SIMEON – NOUĂ”
•    Categorie proiect: Locuință unifamilială
•    Regim de înălțime: P + M
•    Suprafață construită: 92,00 mp.
•    Suprafață desfășurată: 180,00 mp.
•    Suprafață utilă: 130,00 mp.  +4 www.casatamultvisata.ro Casa SIMEON

Prețuri și mod de finanțare
C.E.B. acceptă plata în rate cu dobândă mică pe o perioadă flexibilă. Se pot adresa companiei și cei dornici să acceseze programul „Prima casă”. De asemenea, compania construiește case finanțate prin fonduri europene. În ce privește costurile unei construcții din lemn, acestea ar fi considerabil mai mici decât cele specifice construcțiilor din beton.  +4 www.casatamultvisata.ro

„Promovăm armonia între habitatele umane și lumea naturală prin abordări de proiectare care urmăresc să fie integrate cu un sit, astfel încât clădirile, mobilierul și împrejurimile devin parte dintr-o compoziție unificată, interdependentă.” – se arată pe site-ul companiei C.E.B.

 


Vladila – de la tapet, la mobilier

Sustenabil, personalizat, premium, unicat – brandul Vladila s-a impus în lumea producătorilor români de tapet, dar succesul obținut cu decorarea pereților a încurajat echipa să se lanseze și în producția de textile pentru mobilier.

 +6
Cunoscutul brand de tapet se lansează în producția de mobilier./Vladila.ro  
  |  

Și astfel a apărut un producător de tapițerii personalizate care să dea mobilierului mai mult decât personalitate. Brandul Vladila comercializează tapițerii pentru mobilă, dar și mobila gata tapițată începând din acest an. Clientul își poate alege o sursă de inspirație uitându-se pe catalogul companiei, iar cu ajutorul echipei de designeri poate obține un model personalizat, care să corespundă deplin visurilor sale.

Tapițerie personalizată Vladila
În portofoliul companiei sunt disponibile mai multe colecții de textile pentru mobilier, în special seturi de canapea și fotolii. Printre colecții, se remarcă Mas a Tiera, conținând mai multe variante de imprimeuri pe catifea. Acest material se poate personaliza pe gustul clientului, iar modelul ales poate fi folosit apoi și pentru restul amenajării, sub forma pernelor decorative, a draperiilor sau altor accesorii textile.  +6 www.vladila.ro

Mobilier Vladila
Colecția de mobilier tapițat Vladila cuprinde mai multe modele de canapea, fotoliu și taburet. Designul fiecăreia dintre piese este unul clasic, dar tapițeria Vladila schimbă în fiecare caz stilul, datorită modelului și texturii. Predomină mobilierul cu tapițerie florală, vegetală, cu motive ce te duc cu gândul la un spațiu de odihnă, chiar cu influențe exotice. În evidență iese mai ales un model de pat somptuos la nivel decorativ. E vorba despre patul de zi Victoria Tropicality, o combinație confortabilă de motive tropicale și linii geometrice care dă tonul unei atmosfere de vacanță de lux.  +6 www.vladila.ro +6 www.vladila.ro +6 www.vladila.ro

Șezlongul Vladila
Tot în colecția de mobilier Vladila se regaseste și o gamă bogată de șezlonguri – tocmai bune de folosit în spațiile outdoor ale casei, dar care, mulțumită materialului textil în modele fanteziste, se pot integra și unei amenajări a colțului de citit, balconului închis sau chiar camerei pentru adolescenți.  +6 www.vladila.ro

Despre Vladila
„Fiecare obiect de mobilier este creat și îmbrăcat în tapițeriile Vladila. Continuăm experiența senzorială pe care le-o oferim clienților noștri, creând nu doar un mediu de exprimare vizuală ci și tactilă. De la formă, la culoare și desen sau pictură, și până la textura catifelei cu care sunt tapițate, toate produsele noastre din gama de mobilier te vor face să zâmbești.” – se arată pe site-ul Vladila.


NMC România – profile decorative pentru amenajări personalizate

Dincolo de mobilierul la comandă, un minunat truc de personalizare la maximum a spațiilor interioare îl reprezintă profilul decorativ, fie că e vorba de bandă luminoasă, bârnă sau panou în relief. Câte soluții, atâtea variante decorative!

 +5
Secretul unei amenajări interioare fără asemănare./NMCRomania.ro  
  |  

Caracterizând în special stilul clasic de amenajare interioară, profilul decorativ schimbă complet un proiect de amenajare. Iar printre cei mai cunoscuți furnizori de astfel de materiale din România se regăsește compania NMC.

Înființată în anul 2004 sub denumirea Art Design Deco, firma a stabilit trei ani mai târziu un parteneriat cu NMC Belgia, fondată în 1950, și a preluat treptat-treptat nu doar colecțiile de produse, ci întregul profil al consacratei companii belgiene, devenind subsidiara acesteia sub numele NMC România.
Astăzi, portofoliul de produse este foarte bogat, acoperind toată gama de nevoi de decorare (și nu numai) atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Profilul interior are o importanță deosebită, putând influența major orice proiect de amenajare interioară.

Produsele
Ai de mascat un stâlp de rezistență a casei nimerit deloc frumos în mijlocul încăperii? La NMC România găsești o soluție inventivă: bandă cu aspect de lemn care să îmbrace stâlpul respectiv transformându-l vizual într-o bârnă rustică de tot farmecul.

Pentru tavan, profilul luminos este în ultima vreme o soluție tot mai la modă. Practic, obții o iluminare a încăperii printr-o bandă luminoasă ascunsă într-un profil disponibil în mai multe variante: plintă decorativă, cornișă tavan, profil decorativ LED sau scafă.  +5 www.nmcromania.ro

Pentru un rol pur decorativ, NMC România recomandă gama de brâuri pentru perete – sunt zeci de variante decorative, mai late sau mai subțiri, de diverse forme sau cu modele diferite, gata să personalizeze pe deplin amenajarea camerei. În aceeași gamă de funcționalitate intră și colecția de caroiaje și colțare, într-o sumedenie de variante decorative, simplu de vopsit în orice nuanță necesară.  +5 www.nmcromania.ro +5 www.nmcromania.ro

Oferte
Cu toate că în portofoliul NMC România se regăsesc variante pline de personalitate și originalitate, compania acceptă și comenzi speciale, în sensul realizării de profile decorative pentru exterior pe dimensiunile și designul clientului.” Clienții pretențioși sunt printre preferații noștri deoarece ne raportăm strict la calitate, fără compromis. Ne adresăm tuturor celor care vor să construiască, amenajeze ori renoveze locuința proprie, clădiri de birouri ori alte tipuri de imobile.”, se arată pe site-ul companiei.