Abonament la ediția print


Vreau să răsfoiesc revista imprimată pe hârtie!

Revista MagMob apare full color de şase ori pe an, fiecare ediţie are 64 de pagini interioare, copertă de carton cu folie mată şi lac parţial, şi îţi va însori ziua ori de câte ori o vei primi prin poştă. Te rugăm să te asiguri că la adresa pe care ne-o dai există o cutie poştală suficient de mare în care să încapă o revistă lată de 22cm.

Alege abonamentul dorit, completează câmpurile de mai jos, dă click pe „trimite“, şi concomitent cu noi vei primi şi tu la adresa de e-mail menţionată o notă referitoare la comanda trimisă. Noi îţi vom trimite o factură, tu o plăteşti, şi gata: eşti abonat la singura revistă din România care îţi aduce în mod exclusiv informaţii despre mobilier.

Nu uita! — revista MagMob promovează în primul rând mobilierul produs în România — cumpără şi tu mobilă produsă în fabricile din ţară.

Aleg

Câmpurile marcate cu roșu sunt obligatorii.
Pretul abonamentului contine TVA, si sunt incluse si costurile de expediere postala. Prezentul talon de comanda are valoare contractuala. Abonatul accepta ca datele personale pot fi folosite în cadrul redactiei în aplicatii marketing, cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 667/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Te vom contacta în scurt timp.


SC FAST FORWARD SRL
Romania • 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Tomcsa Sándor nr. 3/26RO 24342230 • J19/828/2008 • office//magazinulmobilei/ro