Onyx – mobilier fotovoltaic

Se spune, și mai nou se și dovedește, că viitorul omenirii ține de energia verde. Chiar și atunci, sau mai ales atunci, când vorbim despre construcții și amenajări interioare. O companie de prestigiu din America a dezvoltat un adevărat kit de sticlă fotovoltaică pentru a fi aplicată mobilierului.

 +4
Soluții de aplicat pe mobilier pentru a genera energie verde./Onyxsolar.com  
  |  

Este vorba despre compania Onyx Solar Energy cu sediul central la New York, dar cu birouri deschise și-n Spania, respectiv în China. De ani de zile lucrează la o impresionantă gamă de soluții fotovoltaice pentru construcții, iar mai nou, echipa s-a lansat într-o colaborare cu industria producătorilor de mobilier, propunându-le un material ușor de folosit în designul interior.

De regulă, sticla fotovoltaică de la Onyx Solar Energy se folosește pentru mobilier outdoor, simplu de amplasat sub soare și folosit atât ca piesă de mobilă, cât și ca sursă de încărcare. Este disponibilă într-o varietate de culori și mai ales dimensiuni, fiind simplu de transformat într-un blat de masă, spre exemplu.

Această sticlă în stare să capteze energia solară se vinde la pachet cu un echipament electric necesar pentru conectarea diverselor aparate la sursa de energie a piesei de mobilă care o integrează. Există și posibilitatea de depozitare a energiei solare sub forma unei baterii, pentru a fi folosită în afara casei. Panourile cu sticlă fotovoltaică se pot folosi inclusiv ca o soluție smart pentru parcuri – refugii umbroase pentru oameni, oferind în același timp depozite de energie verde.
Sticla fotovoltaică de la Onyx Solar Energy este disponibilă și sub formă de geamuri reflexive care să asigure discreția vizuală, în același timp generând energie verde. Este o soluție extrem de practică pentru clădirile de birou în special, creând la interior un adevărat paradis de căldură și energie gratuite.  +4 www.onyxsolar.com +4 www.onyxsolar.com +4 www.onyxsolar.com

„Onyx Solar este un deschizător de drumuri în dezvoltarea soluțiilor fotovoltaice pentru mobilierul de grădină, menit să producă energie curată de la soare. Astfel, o serie de mese, bănci, acoperișuri și podele devin baterii solare pentru utilizatorii de aparatură electronică.” – se arată pe site-ul producătorului.


UDIS – căsuțe din lemn pentru toate gusturile

De la modele de tiny house până la case de vacanță cu etaj, căsuțele UDIS sunt o soluție rapidă pentru cei dornici să petreacă vacanțele în propria curte, simțindu-se însă ca într-un sejur la munte. Acest producător de case din lemn oferă o diversitate impresionantă de modele.

 +5
Modelul preferat al clienților UDIS este anul acesta căsuța Olt, cu livrare imediată./Udis.ro  
  |  

Căsuțele UDIS reprezintă un concept tot mai pe placul românilor, iar unul dintre secretele popularității sale ține de varietate. Se găsesc zeci de modele de căsuțe UDIS, în categorii ce țin de funcționalitate, mărime, locuri. Compania are 20 de ani de experiență în domeniul construcțiilor din lemn, iar numărul modelelor continuă să crească. Clienții provin nu numai din România, ci din întreaga Europă, atât clienți persoane fizice, cât și companii.

Căsuțele UDIS se construiesc din lemn de pin nordic și molid scandinav – materiale rezistente ce asigură posibilitatea unei garanții de zece ani pentru fiecare dintre modele. Fundația este absolut necesară, iar producătorul UDIS recomandă cea mai ușoară variantă de fundație: ploturile din PVC, reglabile pe înălțime și ușor de instalat – se pot cumpăra chiar de la UDIS:

Există și posibilitatea personalizării, astfel încât fiecare client să aibă exact căsuța de lemn mult visată. Livrarea durează între cinci și zece, cu excepția modelelor de personalizat, când perioada crește la câteva săptămâni.

Variante de căsuțe din lemn UDIS: tiny house, case cu două dormitoare și living open-space, cabane unifamiliale, garaje, căsuțe de grădină cu pergolă, căsuțe tip depozitare, foișoare. Cele mai multe dintre căsuțele locuibile dispun de terasă, indiferent că au sau nu etaj. Se pare că modelul preferat al clienților UDIS este anul acesta căsuța Olt, cu livrare imediată.

 +5 www.udis.ro +5 www.udis.ro +5 www.udis.ro +5 www.udis.ro
 


Bucin Mob lansează „Skadi”, căsuța de grădină multifuncțională

Design minimalist, multifuncționalitate și avantajele caracterului modular. Acestea sunt conceptele care au stat la baza căsuței Skadi, lansate de Bucin Mob în această vară. Vorbim despre o casă de grădină inspirată de stilul scandinav.

 +7
Skadi - construcție ce nu necesită fundație, nici... autorizație/Bucinmob.ro
  |  

Dacă visezi la o mică construcție fără bătăi de cap, dar pe atât de reușită ca aspect cochet și posibilități de întrebuințare, căsuța Skadi poate deveni un vis împlinit. Fabrica de mobilier Bucin Mob din Reghin o livrează oriunde pe teritoriul României. Vestea și mai bună ține de faptul că această căsuță de vis nu necesită nici autorizație de construcție, nici fundație. O cumperi și o poți instala numaidecât. Căsuța modulară Skadi este fabricată din lemn de rășinoase certificat FSC și materiale de înaltă calitate, rezistând bine la intemperii. Suprafața totală este de 11,4 metri pătrați și poate fi utilizată de către 2-3 persoane simultan.

Mulfuncționalitate și modularitate
Căsuța Skadi lansată de Bucin Mob poate fi folosită în mai multe feluri – construcție de grădină, spațiu de lucru în mijlocul naturii, studio de pictură, colț de lectură. O poți instala în curtea privată, pe lac, pe iarbă, în vecinătatea unei piscine, sau chiar în apropierea pădurii. Se poate asambla în mai multe configurații. Pereții despărțitori din lemn sunt demontabili, astfel încât spațiul închis sau cel deschis pot fi modificate conform dorințelor fiecărui client în parte.

„Acest tip de căsuță este foarte căutat în țările nordice, acolo unde verile sunt scurte și oamenii caută să profite de zilele însorite pentru a petrece timp împreună cu familia în natură. Ne-am dorit să aducem acest concept inovator și în România și să oferim clienților noștri un produs multifuncțional, care se poate adapta în funcție de personalitatea fiecărei persoane. Recomandăm căsuța Skadi tuturor persoanelor care caută un loc de relaxare pentru această vară: pentru hobby-uri, timp petrecut cu familia sau prietenii, pe marginea unei piscine, pe lac la pescuit sau chiar pentru un birou unic, în natură.”, a declarat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

Asamblare rapidă
În ce privește montarea, căsuța Skadi merge pe principiul simplității desăvârșite. Clientul o poate asambla singur, urmărind instrucțiunile din kit-ul de montaj, fără a fi necesare instrumente profesionale. +7 www.bucinmob.ro +7 www.bucinmob.ro

Personalizare
Căsuța Skadi lansată de Bucin Mob se poate personaliza la cererea clientului. Fixe sunt ușa din lemn stratificat, cu grosimea tocului de 68 cm, și mânerul standard Hoppe Germania – acesta se poate personaliza la nivelul culorii (argintiu, bronz sau alb).

Personalizabile sunt panourile modulare cu sticlă tip ferestre fixe din lemn stratificat, lambriuri și șipci, care permit asamblarea în diverse configurații – cu 3 sau 4 pereți, cu terasă sau fără. Finisajul original este în culoarea lemnului de rășinoase, de individualizat cu una sau cu două culori RAL, în funcție de preferințele clienților.  +7 www.bucinmob.ro

Oferte!
Căsuța Skadi beneficiază de transport gratuit pe întreg teritoriul României și poate fi comandată direct de pe site-ul Bucin Mob, de unde se poate achiziționa cu o reducere specială de 25%, valabilă până la 31 august 2021. Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș. +7 www.bucinmob.ro +7 www.bucinmob.ro +7 www.bucinmob.ro

Despre Bucin Mob
Bucin Mob este compania românească fondată în Transilvania, cu 25 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului. Înființată în anul 1993 ca o afacere de familie, în prezent are o echipă de 80 de persoane pentru fabrica din orașul Reghin, dispune de utilaje moderne de ultimă generație și înregistrează o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an.

Clienții găsesc aici elemente eco pentru casă sau companie: ferestre și uși din lemn stratificat, construcții din lemn și mobilier de grădină, mobilier pentru copii, dar și gama impresionantă de mobilier de lux, ‘Bucin Mob Design Collection’. Lansată în anul 2017, reprezintă o colecție cu peste 25 de produse din lemn masiv, create în colaborare cu designeri români.

Clienții Bucin Mob provin din Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franța sau Finlanda. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) și ISO 9001/2008.

 


Bucin Mob: mese STEH fast-food pentru curte

Că tot a început sezonul ieșirii la iarbă verde, Bucin Mob ne propune mesele special concepute pentru gustări fast-food - Steh. Sunt practice, înalte, ușor de mutat și simplu de întreținut. Deci: poftă bună în natură!

 +2
  |  

Mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob au fost proiectate urmărind comportamentul oamenilor din timpul petrecerilor la iarbă verde. Petrecerile cu gustări fast-food nu necesită mese la care lumea să stea îndelung, ci dimpotrivă. După cum îi spune și acestui tip de gustare - fast-food, Bucin Mob a creat masa rapid Steh. Iei o gustare la masa Bucin Mob, apoi te grăbești să socializezi.

 +2 MagMob

Detalii tehnice: mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob sunt înalte, lungi și foarte practice. Picioarele sunt metalice, vopsite în verde, iar blatul mesei fast-food este finisat cu uleiuri rezistente la razele ultraviolete. Masa Steh de la Bucin Mob are și un blat inferior, la nivelul genunchiului, tocmai pentru a te putea sprijini în el cu piciorul, într-o poziție reconfortantă. Masa Steh este pliabilă.

Design: mesele Steh pentru fast-food de la Bucin Mob au un design prietenos cu mediul înconjurător, un design simplu, inspirat de natură și care nu face notă discordantă cu peisajul outdoor. Mesele Steh fast-food de la Bucin Mob se pot comanda în trei nuanțe de culoare a blatului: cireș, natur, orange.


Adăpost pentru zile ploioase sau… mult prea călduroase

O grădină amenajată are o pergolă – să te adăposteşti cu un ceai în mână, de ploi sau de soarele puternic – şi o căsuţă din poveşti.

 +5
Pergola Gazebo, te apără de razele puternice ale soarelui dar şi de ploaia trecătoare de vară » bucinmob.ro
  |  

Mai profităm de ultimele zile însorite din an şi petrecem mai mult timp în mijlocul naturii, bucurându-ne de frumuseţea şi bogăţia peisajului tomnatic. Dacă nu avem terasă, foişorul sau pergola este locul ideal pentru acest răsfăţ. Totuşi, aceste construcţii uşoare din lemn au multe întrebuinţări, în funcţie de necesităţi.  +5 Bucin Mob Construcţie uşoară şi elegantă, ce poate fi expoatată la maxim în special în zilele de vară » bucinmob.ro

Dacă unii folosesc aceste construcţii pentru a feri autoturismele de soare şi ploi, alţii se adăpostesc sub ele la un pahar de „vorbă” cu prietenii şi se bucură de liniştea din grădină. Forma acestor construcţii este diferită – pătrată, rotundă sau hexagonală fiind prevăzute cu sau fără balustradă. Amenajarea poartă amprenta personală a fiecărei gazde, iar mobilarea se poate face în funcţie de buget şi preferinţe.

Căsuţa misterioasă din grădină…

 +5 Bucin Mob Căsuţa din dosul grădinii este utilă atât pentru depozitare cât şi pentru loc de joacă al copiiilor » bucinmob.ro

Grădina ta este este frumoasă, întreţinută şi bine organizată? Atunci cu siguranţă ai o mulţime de ustensile de grădinărit: maşină de tuns iarbă, furtun pentru irigarea peluzei, greble, foarfece de grădină, saci cu îngrăşăminte, dar şi alte articole utile. Şi pentru că aceste lucruri trebuie păstrate undeva, atunci înseamnă că ai în dosul grădinii o căsuţa misterioasă. Această căsuţă în miniatură este din lemn şi atrage multe priviri mai ales dacă este vopsită şi ornată de parcă ar fi desprinsă dintr-o lume de basm. Întrebuinţarea ei are un scop bine definit: depozitare - asta dacă nu descoperi într-o bună zi că nu încapi în ea, cu toate că nu ai mai cumpărat nimic de ceva vreme?! Atunci este cazul să negociezi cu copiii, pentru o palmă de spaţiu.  +5 Un mister total: căsuţă de joacă sau... cine ştie?