logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ethimo – mobilă outdoor în stil montan

În așteptarea iernii, încă mai sunt zile frumoase, numai bune de petrecut în aerul scăldat de soare. Ethimo este un producător de mobilier outdoor din Italia, care în acest sezon tocmai a lansat o nouă colecție de piese pentru terasele cabanelor de munte.

ethimo-4592
Mobilă italienească, disponibilă în România/Ethimo.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Octombrie 2019

Vă prezentăm această colecție ca bază de inspirație. Cei de la Ethimo au o lungă experiență a colaborărilor fructuoase cu diverși designeri din Italia dar și alte state. Dețin și propria echipă de designeri și au un concept de mobilier la care nu renunță de ceva vreme: mobilă outdoor care să reflecte stilul mediteraneean, să inspire confort și să asigure o atmosferă de vacanță.

www.ethimo.com

De data asta: mobilă în stil montan. Adică mobilier numai din lemn masiv, cu finisaj cât mai natural, menit să pună în valoare fibra lemnului, dar și să asigure un grad mare de rezistență la intemperii. Designul este unul minimalist, cu unele accente rustice, dar cu o aparentă suplețe, în ciuda stabilității. De remarcat prospețimea componentelor textile, ce transmit aceeași idee de suplețe și simplitate. Accentul cade pe cromatica vie, curajoasă, păstrând clasicul tipar al carourilor. De altfel, această suplețe este și secretul din spatele eleganței. Colecția poartă denumirea de Allaperto Mountain și se compune din două seturi de scaune și mese, care se pot combina foarte bine între ele.

www.ethimo.com

Setul Allaperto Mountain de la Ethimo poate fi comandat în România prin furnizorul local, cu adresa în Cluj: Primera Interiors.

Publicitate