logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cinci magazine Spectral Mobilă în anul 2021

Unul dintre brandurile cele mai populare în ce privește mobilierul din România anunță deschiderea unui nou magazin în sistem de franciză. Spectral Mobilă a ajuns să inaugureze anul acesta cinci spații în întreaga țară.

8spectral-6065
S-a mai deschis un magazin Spectral Mobilă
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iulie 2021

Marți 13 iulie, a fost inaugurat cel mai nou magazin Spectral Mobilă din România. Se află în Baia Mare și reprezintă al cincilea astfel de magazin din anul 2021 și cel de-al 17-lea din țara noastră. Adresa este Bulevardul București nr.41 și aici băimărenii vor avea la dispoziție întreaga gamă de mobilă fabricată în cadrul Spectral Mobilă. La capătul unei investiții de 100.000 de euro, noul magazin se desfășoară pe o suprafață de 300 metri pătrați.

"Odată cu deschiderea magazinului din Baia Mare, 2021 devine anul cu cele mai multe inaugurări și totodată anul în care am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cele mai multe regiuni în care nu eram prezenți și anume Dobrogea, Transilvania, Bucovina și acum Maramureș. Suntem bucuroși că brand-ul Spectral Mobilă devine tot mai cunoscut în piața mobilei și din ce în ce mai mulți parteneri locali vor să se alăture francizei, în acest moment fiind în discuții cu mai mulți colaboratori pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 10 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

Publicitate