Pure Talents Contest 2017: cele mai tari invenții de mobilier

Pure Talents Contest este o competiție de design care se desfășoară anual cu ocazia târgului imm cologne 2017. Ca designer aflat în această competiție te simți mai mult decât onorat; ca spectator al concursului te simți fermecat.

 +4
 MagMob
Concursul pentru talentul pur - Pure Talents Contest 2017
  |  

Iată câteva dintre cele mai neașteptate manifestări de design de produs din cadrul celui mai recent concurs Pure Talents Contest -imm cologne 2017. Nu putem accent pe câștigători, ci pe produsele înscrise în cursa pentru titlu.
Pong – un corp de iluminat cu adevărat uluitor. Nu funcționează cu curent electric, ci cu baterii. Așadar nu este de băgat nicăieri în priză, ci dimpotrivă, de folosit în momentul în care pică rețeaua de curent electric. Grija față de mediul înconjurător este dublată de grija pentru pereții casei – Pong nu se prinde nicăieri de pereți sau tavan, ci se înfășoară pe grindă. Designer: Simon Diener.

 +4 www.imm-cologne.com Pong – design curat
Nascondino – un fotoliu scaun care definește cel mai bine nevoia de relaxare în privat. Funcția de asigurare a intimității este cea mai importantă cu această piesă de mobilă, realizată din lemn, și cu un design inspirat parcă din moda uscătoarelor de păr străvechi, de prin saloanele de coafură. Nascondino este disponibil în două variante: cu clape care ascund doar chipul celui ce se odihnește. Respectiv cu clape lungi, ce acoperă integral utilizatorul. Designer: Pierre-Emmanuel Vandeputte.

 +4 www.imm-cologne.com Nascondino – nu știm de ce, dar ne duce cu gândul la Pinocchio 
Goldwaage – nici dressingul nu poate rămâne mereu același. A fost reinventat, sub forma unui cântar de aur, cântar de modă veche. Dincolo de designul cu totul neașteptat, Goldwaage este și o declrație de transparență și stil minimalist în ce privește... vestimentația. Goldwaage te obligă să îți limitezi garderoba la câteva ținute. Designer: Vera Aldejohann.

 +4 www.imm-cologne.com Goldwaage - are grijă să nu investești tot ce ai în haine
Continuăm lista săptămâna viitoare!


Sophia: Cocktail Home Textile 2017

În decursul lunii martie, Sophia Home Decoration a organizat a IV-a ediție a evenimentului cocktail dedicat designerilor, arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari precum și companiilor care activează în domeniul imobiliar.

 +3
Colectie noua Sophia, lansata la Cocktail Home Textile 2017
  |  

Evenimentul s-a desfășurat în showroom-ul SOPHIA, situat în strada Pache Protopescu nr. 21, unde au fost prezentate ultimele colecții cu influențe sud-americane Santiago de Chile și Valparaiso, create special de manager după o călătorie în America de Sud.


“Prin intermediul acestor evenimente organizate de Sophia ne dorim să dezvoltăm relațiile de colaborare cu profesioniștii din domeniul amenajărilor interioare, oferindu-le posibilitatea să își extindă orizonturile profesionale facilitând interacțiunea cu alte persoane interesate de acest business. Practic, le oferim o platformă de socializare specializată unde pot intra în contact cu ultimele creații în materie de țesături pentru decoraţiuni interioare. Este primul an în care SOPHIA a decis să ofere conditii exceptionale atât colaboratorilor săi, cât şi clienților finali. Dezvoltatorilor imobiliari le oferim decorarea gratuită a unui apartament pilot, pentru ca viitorii cumpărători să poată vizualiza și testa produsele oferite de Sophia. Aceștia vor putea beneficia de un discount de 20% la toate țesăturile pentru decoraţiuni interioare şi de consiliere gratuită din partea unui designer specializat Sophia.” a declarat Lidia Ghermeli-Pasztor, coordonator proiecte B2B.

 +3 www.sophia-romania.ro Culoare, catifea, textile de cea mai buna calitate

Sophia Home Decoration România, înființată în 2004, a reușit să construiască o poveste de succes, un brand de încredere atât în rândul furnizorilor și partenerilor, cât și al clienților livrând produse și servicii de calitate și având ca obiectiv înnoirea periodică a colecțiilor de perdele.


Element de unicitate: consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializați Sophia.


Sophia Home Decoration oferă o paletă largă de produse și servicii precum perdele, draperii, tapițerii, drapaje, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de pernă, fețe de masă, lenjerii de pat, sisteme de prindere, accesorii, mic mobilier, confecționare în atelierele proprii, personalizare materiale prin imprimare sau broderie, montaj la domiciliu, întreținere și tapițerie. Începând cu 2013, Sophia Home Decoration participă ca expozant la principalele târguri internaționale de profil, de la Paris și Milano, din dorința dezvoltării sistemului de francize și distribuție.

 +3 www.sophia-romania.ro Sophia Romania 2017
Sophia Home Decoration este o firmă cu capital 100% românesc, cu o tradiţie de 13 ani și o rețea de 22 de magazine, din care 8 magazine proprii si 14  francize, ce s-a extins pe piața națională și internațională, promovând permanent parteneriatul in regim franciză. Pentru clienții interesați, Sophia oferă posibilitatea accesării magazinului online www.sophia-romania.ro unde pot vizualiza şi comanda toate produse şi serviciile companiei.


Mobilă și accesorii din România la iSaloni Milano!

În cazul în care vă mirați cum de mai avem timp să scriem pentru voi printre atâtea târguri internaționale la care redacția Magmob ia parte, aflați că ne mirăm și noi! Dar iată că zburăm dintr-un colț al lumii în altul, pentru a vedea cum se afirmă mobila românească!

 +8
Magmob, varianta print, va aduce noutatile de la iSaloni 2017
  |  

Târg după târg, producătorii de mobilă și accesorii din România cresc nu doar în ochii noștri, ci și ai clienților internaționali. Nici nu ne-am întors bine din China, că ne-am aflat săptămâna aceasta la Milano, la celebrul târg iSaloni 2017. Evident, ne-am întâlnit aici cu producători de mobilă din România și suntem mândri să vă arătăm standurile lor!


Mobila Dalin a lansat la iSaloni 2017 o colecție de mobilă tapițată nou-nouță, impresionând printr-o cromatică îndrăzneață, prin forme revoluționare și un design bazat pe un concept original – sunetul formei! Mihai Grama este designerul acestei colecții Dalin încă nelansată în România.

 +8 MagMob Echipa Mobila Dalin si Imre Zilahi (Magmob) in standul iSaloni 2017

 +8 MagMob Mobila Dalin - colectia "Sunetul formei"
Am trecut prin standul Sophia de la iSaloni 2017, unde ne-au impresionat dincolo de calitatea și cantitatea colecțiilor, imprimeurile, din cale afară de variate și simplu de integrat aproape oricărui stil de amenajare interioară.

 +8 MagMob Perdele Sophia la iSaloni 2017
Standul Bucin Mob a participat la iSaloni 2017 în formula deja consacrată la imm Cologne 2017, adică producătorul la brațul designerului – Mihnea Gheorghiu (BucinMob) și Mihnea Ghilduș (DIzainăr). Conceput de Mihnea Ghilduș, standul a expus mobilă românească din lemn masiv, creată după prototipuri de designeri români, adaptate producției de serie.

 +8 MagMob Bucin Mob cu Mihnea Ghildus (Dizainar) si Imre Zilahi (Magmob) la iSaloni 2017

 +8 MagMob Produs de design - standul Bucin Mob la iSaloni 2017

Szel Mob a mers la iSaloni 2017 cu o gamă impresionantă de culori pentru colecțiile sale de mobilier din lemn de pin, în stil rustic provensal. Anul acesta, trendul cromatic este o combinație de alb și gri cu inserții... albe. Simplu și totuși elegant.

 +8 MagMob Standul Szel Mob la iSaloni 2017
Ubikubi – marca tinerilor designeri din România – a prezentat la Milano colecții de accesorii pentru casă, pe cât de utile și practice, pe atât de cochete și responsabile față de mediul înconjurător.
Dar mai multe detalii despre această ediție 2017 a târgului iSaloni Milano găsiți în numărul 2 al revistei Magazinul Mobilei, în curând la dispoziția dvs.!

 +8 MagMob Accesorii Ubikubi la iSaloni 2017, Milano


Ambient Expo 2017: târg pentru acasă

Dacă tot a venit primăvara, au venit și noutățile pentru casă și grădină. Găsiți la Romexpo, în cadrul târgului Ambient, tot ce vă trebuie ca să înnoiți casa și curtea privată, de la accesorii home&deco până la mobilă și plante.

 +8
Mobilier & Magmob nr 1/2017
  |  

Principalul târg al primăverii din București, din punctul nostru de vedere, este Ambient, care se desfășoară tocmai zilele astea. Este deschis până duminică, la orele 16:00, pentru vizitatori profesionali și cumpărători dornici de noutăți de la producătorii de mobilă din România.


Încă de la intrarea în Romexpo, te întâmpină o atmosferă ce-ți face chef să grădinărești și să cumperi ceva pentru casă. De la plante decorative până la mobilă de grădină și servicii ale peisagiștilor, toate își așteaptă clienții. Pavilioanele C4 și C5 sunt ocupate cu mobilă românească în cadrul unei manifestări tradiționale (MobilaExpo), pentru interioare pe toate gusturile și în toate stilurile. Menționăm aici, și în poze, câteva dintre standurile care ne-au plăcut în mod deosebit: Szel-Mob, Rustil Mobel, Old Wood etc. Revenim zilele viitoare cu mai multe detalii și imagini.

 +8 www.magmob.ro Metal Creativ

 +8 www.magmob.ro Casa Nora

 +8 www.magmob.ro Old Wood

 +8 MagMob By Quadra Furniture

 +8 MagMob Rustil Mobel

 +8 MagMob Szel-Mob


Suntem la CIFF 2017!

Continuăm periplul asiatic. Echipa Magmob participă începând de astăzi la cea de-a 39-a ediție a târgului CIFF, în China, la Guangzhou. Este vorba despre China International Furniture Fair de unde ne vom întoarce cu noutăți surprinzătoare.

 +2
CIFF 2017 Guangzhou / Ciff-gz.com
  |  

CIFF are două ediții pe an, o ediție de primăvară, la Guangzhou, și o ediție de toamnă, la Shanghai. Ambele sunt destinate exclusiv vizitatorilor profesionali, astfel că prestigiul târgului este într-o continuă creștere.
Date tehnice:
•    Circa 4000 de expozanți
•    Suprafață de 750.000 mp
•    170.000 vizitatori
•    Reprezentanți ai 200 de țări

 +2 www.ciff-gz.com Suntem la CIFF 2017, in perioada 17 - 21 martie!
Ediția actuală a CIFF 2017 are ca temă sloganul „Better Life, Better Work”, și ne așteptăm să fim impresionați de cele mai noi trenduri și soluții de design în ce privește colecțiile de mobilier ce urmează a fi expuse. Ca domenii de interes, CIFF acoperă mobilierului pentru casă, mobila pentru birou, mobilierul outdoor, decorațiuni de casă și textile, colecții horeca, tehnologie și materiale. Concret, tot ce înseamnă mobilă și accesorii pentru casă și birou va fi de găsit la acest târg, cu accent pe cele mai inovatoare trenduri. O mare parte dintre expozanți sunt producători de mobilă asiatici, ale căror produse se adresează exportului internațional. Vom reveni cu imagini și impresii la cald, chiar de la Guangzhou! Stați pe aproape!