logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spectral Mobilă și-a atins obiectivul pe 2021

Nu e nici mijlocul anului și Spectral Mobilă anunță că și-a îndeplinit deja obiectivul propus pentru 2021. Și anume, deschiderea a patru magazine noi. Cel de-al patrulea a fost inaugurat cu câteva zile în urmă, la Câmpulung Moldovenesc.

spectral-5973
Patru magazine noi, într-un an dificil/Spectral.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Mai 2021

Spectralcom SRL a inaugurat pe 25 mai, în Câmpulung Moldovenesc, al patrulea magazin Spectral Mobilă din 2021, noua locație urmând să funcționeze în sistem de franciză. Va comercializa întreaga gamă de piese de mobilier fabricată de Spectralcom SRL, punând la dispoziția clienților colecții pentru întreaga casa – mobilă tapițată, seturi dormitoare, mobilă pentru birou etc.

Magazinul din Câmpulung Moldovenesc a fost deschis pe Calea Bucovinei nr.42, pe o suprafață de 200 mp. Investiția a fost de 70.000 de euro. În acest  fel, Spectral ajunge la o rețea de 16 magazine în toată România.

“Pentru anul 2021 ne-am propus 4 magazine noi, iar odată cu deschiderea locației din Câmpulung Moldovenesc ne-am atins acest obiectiv. Suntem în continuare în discuții cu mai mulți parteneri din diferite orașe ale țării pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză și ne dorim să depășim cât mai repede pragul de 20 de locații. Pe lângă investițiile necesare pentru inaugurarea acestor locații, sunt necesare în paralel investiții în creșterea capacității de producție și a flotei de camioane pentru livrarea produselor de la fabrică la magazine. Suntem bucuroși că în același timp creăm locuri de muncă atât în orașele unde deschidem noi locații, dar și la fabrica de lângă Bârlad, devenind un angajator important la nivelul județului Vaslui.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 9 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

Publicitate