logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Camere de hotel mobilate de Simex

Fie că facem drumeţii prin ţară sau călătorim în străinătate, resortul Horeca oferă servicii de calitate, iar interesul privind confortul clientului este foarte ridicat. În afară de serviciile oferite de personal, calitatea rezidă şi în mobilierul şi amenajarea localurilor, camerelor de hotel, restaurantelor şi a tuturor spaţiilor ce deservesc confortul ospitalier.

Simex Grup
Amenajarea recepţiei hotelului Musala Pallace, Varna » simex.ro
Publicitate
Szeklerman  |  17 Septembrie 2015

Fiecare regiune, fiecare spaţiu hotelier are ceva personal şi doreşte să transmită fiecărui turist o mică parte din această valoare. Oferta pe piaţă este bogată, nenumăraţi producători specializaţi în mobilier Horeca oferă soluţii inedite de amenajări şi colecţii variate de mobilier. Din acest motiv, întregul proiect de amenajare reprezintă o provocare, atât pentru hotelieri cât şi pentru producători. Aflaţi că producătorii români de mobilier sunt solicitaţi pentru realizarea şi amenajarea spaţiilor horeca şi în străinătate!

Simex Grup
Lambrisarea restaurantului a fost realizat de Simex Grup » simex.ro

Situată în nord-vestul României, în judeţul Sălaj, fabrica de mobilă SIMEX a devenit deja un brand, având o vechime de 20 de ani. Rădăcinile ei sunt însă vechi de peste un secol, în care meşteşugarii locului au transmis din generaţie în generaţie această frumoasă meserie, cea de tâmplar, producând cel mai elegant şi desăvârşit mobilier. Simex a înţeles că funcţionalitatea şi esteticul trebuie să existe în armonie perfectă, astfel mobilierul produs în aceste fabrici a satisfăcut exigenţele clienţilor din toate colţurile lumii. Prin urmare, primind clasă şi formare în producţie şi comerţ după model german – unde calitatea şi promptitudinea sunt lege, SIMEX a devenit cel mai mare producător şi exportator de mobilă, pe piaţa de est a Europei.

Hotel Salvia
Amenajare cameră – Salvia, Salonta » simex.ro

Dispune de variate colecţii de mobilier de artă, stil şi clasic, sculptate manual  – în special rezidenţiale, dar are în palmares şi amenajări şi mobilări pentru resortul hotelier. În ţară dispune de o reţea de şapte magazine proprii şi cinci în colaborare dar mobilierul marca Simex Grup poate fi achiziţionat din marile magazine de specialitate şi din diferite colţuri ale lumii: Rusia (Moscova, Sankt Petersburg), Siberia, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria (Varna), Ungaria.

Simex Grup
Holul hotelului Musala Pallace » simex.ro

Cea mai importantă lucrare din România este Hotelul Slavia din Salonta, care a fost amenajat aproape în totalitate (camere, săli de aşteptare, recepţie) de firma Simex, cu mobilier clasic din lemn masiv, de diferite esenţe de nuc, stejar, fag, etc. Alte amenajări de proporţii au fost efectuate în colaborare cu producători de brand (Regallis – Satu Mare) la Iaşi şi Ploieşti. O lucrare la fel de importantă poate fi apreciată şi în Bulgaria – Varna, la hotelul Musala Pallace 5*, unde Simex a mobilat camerele de hotel, recepţia, scările interioare, iar în zona de restaurant a efectuat lambrisarea pereţilor şi coloanelor de susţinere. (www.simexgrup.ro)

Hotel Salvia
Recepţie Hotel Salonta » simex.ro

 

Publicitate