logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Hotel Mizukami: camere plutitoare

Pentru că deja s-a inventat cam totul în materie de confort, o companie japoneză a decis să șocheze într-un alt aspect – conceptul de cazare. Așa că a inventat un soi de camere de hotel, de sine stătătoare, care plutesc toată noaptea pe ocean, programate spre o anume destinație.

hotel_mizukami-2637
S-au inventat camerele de hotel de sine stătătoare. De fapt, plutitoare / Mirror.co.uk
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iulie 2017

Sub denumirea Hotel Mizukami au fost lansate la apă niște capsule perfect rotunde ce pot caza până la patru persoane pe noapte. Se cheamă camere de hotel, dar sunt o adevărată experiență a deplasării în apele oceanului. Concept: camerele de hotel asigură confortul de-a lungul nopții și oferă posibilitatea vizionării unui spectacol natural deosebit – admirarea cerului înstelat de deasupra apei.

Camerele hotelului Mizukami sunt perfect rotunde, plutitoare, construite cu etaj și dotate cu absolut tot confortul unor astfel de încăperi, adică paturi matrimoniale, toalete perfect funcționale, cu cabine de duș și vase de toaletă. Ca suprafață, sunt chiar generoase – măsoară 36×38 metri pătrați și sunt programate să plutească toată noaptea, spre o insulă ce aparține chiar companiei dezvoltatoare a hotelului, insulă amenajată sub forma unui fabulos parc de distracții. Costul cazării este accesibil… bogătașilor – 250 lire sterline pe noapte.

Publicitate
Publicitate