logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Perla: restaurant de nobili cu mobilă Regallis

Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2016

Regallis a obișnuit deja publicul din România cu mobilă clasică și de lux, mobilă personalizată prin ornamente sculptate și detalii decorative îmbrăcate în foițe de aur sau argint. Restaurantul Perla din cadrul complexului hotelier Capitoliu din Iași reprezintă una dintre cărțile de vizită ale producătorului de mobilă Regallis.

www.regallis.ro
Decor specific evenimentelor memorabile

www.regallis.ro
Stilul baroc, impozant și pretențios de ieri se potrivește de minune cu evenimentele sofisticate de azi

Este vorba despre două săli de restaurant, cu nume ce corespund pieselor de mobilă Regallis – Mona Lisa și Da Vinci. Stilul de amenajare este cel baroc, impresionant și impozant. Cele două săli se află una la parter și una la etaj, dar întrunesc aceleași criterii de eleganță clasică.

www.regallis.ro
Pereții sunt lambrisați de Regallis pentru a da sălii un aspect baroc uniform

www.regallis.ro
Tapiseria reflectă culorile colecției Sofia Gold

Nu doar mobilierul a fost asigurat de firma Regallis, ci și pereții sălilor de restaurant au fost lambrisați tot de Regallis. Ca piese de mobilă, s-au folosit selecții din cadrul colecțiilor Sofia Gold cu finisaj transparent și Regallis, cu finisaj mat. Ca materiale de lucru, restaurantul Perla din Iași dispune de scaune și mese din lemn de fag masiv în combinație cu furnir de nuc.

www.regallis.ro
Mobilierul este din lemn masiv de fag, vopsit în alb pentru un aspect sofisticat

Publicitate