logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tobago – scaun confecționat împreună cu clienții

Mobila la comandă nu ar trebui să însemne numai personalizarea piesei de mobilier pe dimensiunile și cromatica dorită de client, ci ar trebui să fie mai mult: pur și simplu un mod de interacțiune între producătorul de mobilă și clienții săi, reflectat în produse. Am descoperit și un astfel de caz!

tobago8-4155
Andreea Chiru  |  27 Mai 2019

Atelierul de mobilă la comandă despre care e vorba se cheamă Impact Wood și se mândrește cu un produs propriu: un scaun atât de living, cât și de bucătărie sau dining, denumit Tobago. Forma, dimensiunile și varietatea de materiale și modele a rezultat în urma interacțiunii producătorului cu clienții săi. Acest scaun a fost creat de designerii de la Impact Wood și apoi adaptat și retușat în funcție de reacțiile clienților.

Este un produs îmbunătățit pe baza părerilor exprimate de clienți și ajustat în asemenea măsură încât a devenit un produs de top al atelierului Wood Impact, destinat nu doar locuințelor private, ci și celor de tip horeca  – restaurante, cafenele, chiar birouri.

www.escaune.com
Scaunul Tobago de la Wood Impact este disponibil în numeroase variante cromatice și la nivelul tapițeriei – textile, respectiv piele ecologică. La cererea clientului, acest model de scaun se execută inclusiv cu materialul clientului.
Și un detaliu important: în această perioadă, scaunul Tobago de la Impact Wood este disponibil cu o importantă reducere de preț, adică între 25% și 33%.

Publicitate
Publicitate