Sophia a lansat o colecție de textile HoReCa

Sophia Home Decoration România a fost de curând gazda unui eveniment de profil, cu ocazia lansării unei colecții de materiale textile destinate amenajării spațiilor hoteliere și zonelor de luat masa.

 +4
 MagMob
Colectie de textile pentru domeniul HoReCa, marca Sophia
  |  

Evenimentul s-a desfășurat în showroomul Sophia din strada Pache Protopopescu, sub forma unui cocktail la care au fost invitați să participe specialiști ai industriei amenajării spațiilor interioare, având două motivații: atât lansarea unei colecții textile dedicate HoReCa, cât și posibilitatea invitaților de a interacționa și a pune bazele unor relații de business viitoare. Au participat la Sophia Cocktail Horeca Textile Event arhitecți, designeri, proprietari de hoteluri, restaurante, cafenele și furnizorilor din domeniul HORECA.


În cadrul acestui eveniment, Sophia a prezentat invitaților noile colecții de țesături lansate în premieră la începutul lunii aprilie, la renumitul târg internațional de mobilă “Salone Internationale del Mobile” de la Milano, Italia. Ca noutate, Sophia este deschisa să promoveze designeri și arhitecți români cu care colaborează, oferindu-le posibilitatea să personalizeze țesături sub brandul Sophia folosind procedeul de tipărire și țesere tip jacard.  


 “Prin organizarea acestui eveniment am dorit să reunim atât clienții noi dar și clienții fideli brandului Sophia, din segmentul Horeca, arhitecti si designeri, care au apreciat calitatea produselor și serviciilor oferite de noi. În centrul atenției s-a aflat, țesătura tip catifea considerată piesa de rezistență a colecției Sophia din acest an. Am dorit să prezentăm idei inovatoare, aplicând tipărituri inedite pe catifea și utilizând culori vibrante inspirate din particularitățile regiunilor, orașelor asociate cu colecțiile noastre” a declarat Lidia Ghermeli-Pasztor, coordonator proiecte B2B.

 +4 www.sophia-romania.ro Textile de la Sophia Decoration Romania

 +4 www.sophia-romania.ro Gama de textile de cea mai buna calitate

 +4 www.sophia-romania.ro Succesul amenajarii spatiilor HoReCa tine inclusiv de decoratiunile textile


Metal Creativ: mobila tradițională a viitorului

Metal Creativ este unul dintre cei mai reprezentativi producători de mobilă românească, pentru că dincolo de calitatea materialelor și a execuției, designul și stilul reflectă bogăția motivelor tradiționale din arta populară românească.

 +7
Bancă Metal Creativ cu motive tradiționale din zona Basarabiei
  |  

Despre Metal Creativ
Compania a fost înființată recent, în 2016, dar se bucură deja de mare succes pe piața românească, datorită colecțiilor originale lansate până acum. Ceea ce fac ei este o noutate, la baza căreia stă însă trecutul. Biroul de lucru se găsește în Târgu Mureș, dar echipa de management este prezentă peste tot în țară, la diverse evenimente, expoziții și târguri de profil organizate în România. Ceea ce este inedit la Metal Creativ este materialul de lucru, adică metalul. Piesele de mobilier sunt concepute din metal, partea decorativă fiind asigurată cu ajutorul cusăturilor în tabla perforată. Într-un an de zile, Metal Creativ a lansat deja cinci colecții de mobilier original, aducând în atenție două teme marcante – valoarea extraordinară a motivelor tradiționale din arta populară românească și nevoia de a prețui mediul înconjurător.

 +7 www.metal-creativ.ro Metal și plante verzi – mai creativ de atât nu se poate!


Despre mobilierul Metal Creativ
Materiale de lucru: tablă perforată și fire textile pentru cusături. Stil: greu de încadrat într-un stil actual – e vorba de un stil nou, original, bazat pe simplitate și design. Mobilierul metalic este destinat spațiilor interioare și exterioare ale caselor private, spațiilor HoReCa, adică restaurante, baruri și hoteluri.


Colecții


Tradițional – concepută ca o legătură între meșteșugarii de ieri și designerii de azi. Piesele de mobilă sunt cusute cu motive tradiționale românești din diferite zone ale țării.

 +7 www.metal-creativ.ro O bancă tradițională, extrem de rezistentă, creată pentru spații interioare și exterioare
Industrial – o reinterpretare originală a stilului vintage, cu accent pe cele două materiale de lucru tradiționale în România, lemnul natural și metalul.

 +7 www.metal-creativ.ro Set Chitară
Urban – piese de mobilier pentru terase, foarte durabile și rezistente. Sunt create din metal perforat, vopsite în câmp electrostatic.

 +7 www.metal-creativ.ro Colecția Urban – pentru spații exterioare
Mosse, mobilier cu viață – colecție creată în colaborare cu echipa de arhitecți de la Studio 2.1, având la bază conceptul de mobilier însuflețit. Ceea ce dă viață, spirit acestor piese de mobilă este componenta verde, adică elemente decorative din plante, mușchi, licheni.

 +7 www.metal-creativ.ro Lemn, metal și plante verzi – colecția Mosse
Porți metalice – colecția de porți este inspirată de nevoia de a personaliza spațiile private, decorându-le cu câteo poveste personală. Porțile au mai multe tematici, în funcție de gusturile cumpărătorilor.

 +7 www.metal-creativ.ro Porți metalice pentru povestea casei tale

Anul acesta, Metal Creativ a fost prezent la imm cologne 2017, prin intermediul ediției speciale a revistei Magazinul Mobilei, Furniture from Romania, un catalog al producătorilor de mobilă dornici să se lanseze pe piața internațională de profil.


Duval Furniture – scaune originale!

Duval Furniture merită atenția ʺconsumatorilorʺ de mobilă românească originală. Acest producător oferă caselor noastre scaune cum nu prea suntem obișnuiți să vedem prin România, adică cu un design atipic, inspirat din stiluri vechi, interpretate în stil contemporan.

 +8
Duval Furniture - scaune cu caracter
  |  

Despre Duval Furniture
Duval Furniture este o afacere de familie, cu o experiență îndelungată, de peste 60 de ani, în producerea de mobilă românească. Trei dintre generațiile acestei familii s-au implicat practic în menținerea brandului pe piața românească, cu ambiții de extindere a numărului de clienți de pe piața internațională. Sediul companiei se află în Bihor, iar cei din domeniul HoReCa îi cunosc deja de ani buni drept producători de mobilier de excepție.  Principalul obiectiv al Duval Furniture este producția de scaune și mese, dar se primesc și comenzi personalizate pentru mobilă destinată camerelor de hotel, cafenelelor, barurilor și restaurantelor. Categorii de mobilier Duval Furniture: dining, bucătărie, office.

 +8 www.duvalfurniture.ro Model Leone de la Duval Furniture

 +8 www.duvalfurniture.ro Scaun Lotus, Duval Furniture

 +8 www.duvalfurniture.ro Scaun Sony de la Duval Furniture


Despre scaunele Duval Furniture
Se încadrează în mai multe categorii – tapițate, netapițate și banchete – dar ceea ce le face cu adevărat originale este designul, o combinație între stilul clasic și cel modern. Astfel, rezultă modele de scaune ce sar în evidență prin curajul culorilor, prezența elementelor ornamentale și sursa de inspirație.

 +8 www.duvalfurniture.ro Model Vlasia de la Duval Furniture

 +8 www.duvalfurniture.ro Scaun Alegria de la Duval Furniture

Materiale de lucru: lemnul masiv ca structură și textile de calitate pentru tapițerie. Stiluri: de la stilul mobilei de artă adaptate zilelor noastre, până la interpretări moderne ale scaunelor folosite de lumea bună din secolele trecute.

 +8 www.duvalfurniture.ro Scaun Andresa Gold, Duval Furniture

 +8 www.duvalfurniture.ro Scaun Hermes, Duval Furniture


Anul 2017 a început pentru Duval Furniture cu o prezență apreciată de publicul internațional la imm cologne 2017, cel mai important târg de mobilă al anului, în Europa.


HoReCa: top 3 canapele din România

Nevoia de confort ne însoțește și în afara casei - la locul de muncă și în spațiile publice. Când vine însă vorba de industria HoReCa, pretențiile sunt un pic mai mari, pentru că pe lângă confort, o piesă de mobilă trebuie să contribuie și la crearea unei atmosfere plăcute.

 +4
Canapele șic din România, pentru spații HoReCa / Parla-ersah.ro
  |  

Am ales trei variante de canapele care ne ajută atât să stăm confortabil în jurul unui pahar cu vin, cât și să ne transpunem într-o atmosferă șic. E vorba de trei stiluri diferite de mobilier, dar interpretate în manieră contemporană sub aspectul culorii, designului și materialelor - asta pentru că succesul unei cafenele ține în primul rând de atmosfera cu care ne îmbie să pătrundem înăuntru.

Canapeaua Samson este disponibilă în România prin P&M Furniture și ne duce cu gândul la epoca opulentă a barocului, prin spătarul înalt și ornamentele rotunjite ale brațelor. În realitate, canapeaua Samson este concepută nevoilor de azi, moderne, ceea ce se observă la nivelul materialelor de lucru: structură din lemn de fag, spătar și șezut cu burete de densitate mare și cu rezistență la uzură, tapițerie HoReCa cu indice de rezistență Martindale.

 +4 www.pmfurniture.ro Canapea Samson de la P&M Furniture

Canapeaua Magnum de la EvoHoreca pune accentul pe confort, având un design ce inspiră relaxare, odihnă, clipe plăcute. Este potrivită cafenelelor aflate în căutarea unei atmosfere mistice. Materiale de lucru: structură din lemn de fag, tapițerie la alegere - stofă, piele naturală sau imitație de piele.

 +4 www.evohoreca.ro Canapea Magnum de la EvoHoreca

Canapeaua Opera Boheme este creația producătorului TrendFurniture și reprezintă un mix de eleganță clasică și linii moderne. Structura canapelei Opera Boheme este din lemn masiv de fag, iar tapițeria se poate comanda în trei variante: stofă, piele naturală și imitație de piele, toate cele trei opțiuni fiind personalizate pe nevoia de rezistență maximă la uzură. Culori disponibile: wenge, nuc, cireș, mahon și natur.

 +4 www.trendfurniture.ro Canapea Opera Boheme de la TrendFurniture

Care este preferata voastră?


Teleorman, soluție de personalizare HoReCa

Pentru ca o simplă piesă de mobilier să schimbe norocul unei locații publice este nevoie de câteva ingrediente magice: design original, accesorii unicat și sursă de inspirație pe placul tuturor. Masa și scaunele Teleorman întrunesc aceste criterii.

 +5
Modelele de culoare pot fi combinate între ele pentru un super efect - Mobiladalin.ro
  |  

Standul Magazinul Mobilei s-a bucurat la BIFE-SIM 2015 de admirația tuturor. Motivul: aranjamentul realizat cu ajutorul celor de la Mobila Dalin. Am avut la dispoziție piese de mobilier în stil etno, mai precis modelul Teleorman.

 +5 www.mobiladalin.ro Scaune Teleorman, variantă roșu & alb

Este vorba despre un set de masă rotundă cu trei scaune, toate piesele fiind îmbrăcate în stofă de aceeași culoare și frumos împodobite cu motive populare brodate. Noutatea constă în faptul că mesele, de regulă, nu sunt tapițate, pe când masa Teleorman are blatul îmbrăcat în stofă, iar deasupra lui este așezat un alt blat, de sticlă transparentă, pentru asigurarea stabilității obiectelor așezate pe masă și, de ce nu, pentru evitarea riscului de a păta stofa.

 +5 www.mobiladalin.ro Scaune Teleorman, albe cu broderie albastră. Preferatele noastre!

Scaunele și masa Teleorman de la Mobila Dalin sunt îmbrăcate în tapiserie plăcută la atingere. Pe stofă sunt aplicate modele florale, realizate sub forma unei broderii. Sursa de inspirație: arta populară oltenească. Ca și culori, setul se vinde în mai multe variante: roșu și alb, negru și alb, alb și bleumarin.

 +5 www.mobiladalin.ro Şi invers! Broderie populară albă, pe fond albastru. Vă place?

Structura de rezistență a mesei și scaunelor Teleorman de la Dalin este confecționată din lemn stratificat. Partea de șezut și spătarul scaunelor sunt din poliuretan de înaltă densitate. La insistențele clientului, modelul Teleorman poate fi realizat și în alte variante de tapiserie (piele sau imitație de piele), însă broderia în stilul motivelor de pe costumele populare oltenești se potrivește cel mai bine cu varianta aleasă de producător - stofa.

 +5 www.mobiladalin.ro Masa Teleorman, în variantă roșie cu broderie albă. De efect, nu-i așa?

Masa și scaunele Teleorman își găsesc locul în holurile hotelurilor sau pensiunilor, ca mobilier confortabil în cafenele sau restaurante și pot întâmpina oaspeții chiar  într-o cameră de hotel.