logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Birou sau bibliotecuță? Mobilă 2 în 1!

Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Ianuarie 2016

Camera adolescentului e adesea camera cea mai neîncăpătoare din apartament pentru că, deh, e cel mai mic membru al familiei. Asta nu înseamnă că trebuie să trăiască înghesuit, cu toate lucrurile lui la vedere. Pentru a mobila camera adolescentului, e nevoie de un birou și o bibliotecă. Dar avem spațiu suficient? Cel mai adesea, nu!

www.mobilacasarusu.ro
Simplu, elegant, eficient!

Casa Rusu a rezolvat problema, cu ajutorul unei piese de mobilă care îmbină ambele funcții. Biroul poate fi folosit ca spațiu de lucru, cu loc pentru laptop, dar și ca mică bibliotecă, cu rafturi moderne și totuși cochete, pentru cărți și caiete. Designul biroului "B" de la Casa Rusu e de inspirație futuristă, cu rafturi ce îmbracă și pe interior și pe exterior unul dintre pereții laterali ai mobilei.

Biroul "B" de la Casa Rusu este din PAL cu grosime de 16 mm și se livrează la nivel de colet, cu instrucțiuni de asamblare. Montajul este simplu de realizat la domiciliu, chiar de către proprietari. Biroul "B" de la Casa Rusu a fost conceput în două variante de culoare: alb Pastel și culoarea nucului, Dijon.

Publicitate