logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Birou: soluții de izolare fonică

Munca la birou a evoluat în ultima vreme spre munca în echipă. Predomină birourile deschise, unde angajații au sarcini diverse, dar le îndeplinesc la comun. Problemă: discreția convorbirilor telefonice, a discuțiilor de afaceri și nevoia de concentrare.

solutii_office_izolare_fonica-1706
Birouri deschise vizual, cu maximă discreție fonică / Genesys-uk.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Octombrie 2016

Pentru ca spațiul să nu fie compartimentat, s-a adoptat soluție inedită: mobilierul cu funcție de izolare fonică. În România și în afara țării, producătorii de mobilier office pun tot mai mult accent pe acest gen de mobilă. Iată câteva soluții inteligente:

1. Sistemul MeetYou, produs de Haworth, este o soluție de mobilier cu izolare fonică ideal pentru discuțiile de afaceri, pentru protejarea fonică a conversațiilor telefonice și poate fi folosit chiar și ca zonă de relaxare, în mijlocul unui departament plin de oameni. Concept: crearea unui soluții de mobilier cu efect de protecție vizuală și fonică.

eu.haworth.com
Sistem MeetYou, variantă pentru muncă

eu.haworth.com
Sistem MeetYou, variantă pentru pauzele de muncă

2. Plăcile acustice Flap, produse de Caimi Brevetti, au și funcție decorativă. Sunt plăci de atașat pe ziduri sau chiar pe elemente de construcție – grinzi, bârne etc, și asigură izolare fonică, sub forma unui produs tipic italienesc, elegant, sofisticat și multifuncțional.

www.caimi.com
Plăcuțe Flap, jucăușe și discrete

3. Panourile Airflake, produse de WhiteleysOffice, sunt disponibile într-o gamă variată nu doar de culori, ci și de forme. De exemplu, se pot folosi ca perete despărțitor drept cu funcție de izolare fonică, dar se pot și îndoi în așa fel încât să dea impresia unui modul cu aspect de încăpere ocrotitoare. Panourile sunt realizate din fibre de pâslă, ceea ce explică ușurința de a lua forme variate.

www.whiteleysoffice.co.uk
Soluție Airflake de la WhiteleysOffice, în diverse forme: perete, paravan, decorațiune

Publicitate