logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Hexa: ideal pentru biroul adolescentului

Camera copilului / adolescentului este una dintre marile provocări ale amenajării casei, pentru că de regulă este camera cea mai mică, dar cu cele mai multe pretenții în ce privește funcțiile. Cel mic are nevoie de mobilă pentru lecții, dar și de mobilă pentru socializare.

www.resourcefurniture.com
Soluție pentru camera celui mic
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Mai 2017

Italienii au găsit soluția: o masă spațioasă, creată din mai multe elemente, ce pot juca rol de mobilă office, dar și mobilă pentru activități plăcute în grup. Poartă numele Hexa și aparține designerului Bernard Vuarnesson. Masa Hexa dispune de șase sertare secrete, care, deschise deodată sau pe rând, permit folosirea acestei piese de mobilier în mai multe scopuri. Sertarele pot deveni spații de făcut lecțiile, masă de desenat, spațiu de jucat jocuri de societate sau chiar măsuță de luat o gustare.

Masa Hexa se poate folosi în camera adolescentului, ca masă / birou, ocupând, în poziție închisă, foarte puțin spațiu. Ca materiale, este creată din lemn masiv, iar finisajul vine într-o gamă foarte variată de nuanțe și culori; fiecare sertar poate fi marcat printr-un alt finisaj, pornind de la cromatică până la aspect de lemn sau suprafață laminată. Ca stil, masa Hexa este o apariție ce se încadrează curentului modernist prin funcții și celui clasic, prin design.

www.resourcefurniture.com
Se potrivește atât într-un spațiu cu jucării, cât și ca piesă sobră

www.resourcefurniture.com
Finisajul este disponibil intr-o varietate impresionanta de culori si suprafete

Publicitate
Publicitate