logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Soluții office ULTRApersonalizate de la Nowy Styl Group

Filosofia grupului Nowy Styl se concentrează pe personalizarea spațiilor office cu piese de mobilier în funcție de nevoile companiei, suprafața birourilor și activitatea angajaților. Soluțiile de mobilare sunt performante, de la design până la materiale de lucru.

nowystyl_group-1777
Nowy Styl Group - soluții office revoluționare
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Octombrie 2016

Sub motto-ul "We Know How to Make Your Space", Nowy Styl Group din Polonia tocmai lansează zilele acestea în Germania, la târgul Orgatec, câteva colecții de mobilier office revoluționar.

Colecția Levitate, inspirată de natură și de atmosfera unui cămin fericit, are lemnul ca material principal de construcție. Priviți picioarele birourilor din cadrul colecției Levitate! Sunt din lemn masiv, în forma literei A, foarte stabile și rezistente, prevăzute inclusiv cu cârlige pentru agățarea genților. Rezultatul: o atmosferă de birou intim, ca acasă. Piesele de mobilier ale colecției Levitate sunt ușor de folosit atât pentru spații office mari, deschise, cu mai multe posturi de lucru, cât și pentru spațiile reduse ale unui birou personal.

nowystyl_levitate-1778
Nowy Styl Group - colecția Levitate

Colecția Play&Work se adresează spațiilor office de mari dimensiuni și se compune din corpuri ajustabile în funcție de necesitățile clientului: panouri de izolare acustică între mese de lucru de mai multe dimensiuni, spații de depozitare cu funcție de scaun, rafturi pentru păstrarea la vedere a documentelor des folosite. Această colecție e ideală pentru spațiile de lucru ce-și schimbă adesea activitatea, corpurile fiind configurabile în funcție de mai multe necesități.

nowystyl_play_work-1779
Nowy Styl Group - colecția Play&Work

Colecția Sitaginline pentru o atmosferă de prestigiu la locul de muncă. Se adresează în special birourilor manageriale, spațiilor office executive sau interioarelor office stilate și confortabile. Din colecția Sitaginline fac parte: masa de conferință perfect flexibilă, ideală pentru spații oricât de mici sau mari, biroul managerial cu picioare ajustabile, sisteme de ascundere a cablurilor folosite în orice activitate de birou, dulapuri cu mânere încastrate cu furnir. Cuvintele cheie ale colecției Sitaginline: blaturi glisante, tapisate cu piele, modele unice de furnir, accesorii prietenoase cu mediul.

nowystyl_sitaginline-1781
Nowy Styl Group - colecția Sitaginline

Colecția Sitagactive se adresează celor care desfășoară muncă de birou de-a lungul a circa 8 ore pe zi și riscă să dezvolte probleme de sănătate la nivelul coloanei vertebrale. Soluția Nowy StylGroup: birouri ajustabile, care să permită schimbarea poziției de lucru de mai multe ori pe zi. Concret, mesele de lucru sunt prevăzute cu picioare ajustabile electric sau manual; piesele de mobilier Sitagactive prezintă calitate la cel mai înalt nivel, fiind obținute prin tehnologia laser.

nowystyl_sitagactive-1780
Nowy Styl Group - colecția Sitagactive

Colecția Tapa este creată pentru spațiile office de așteptare sau relaxare. Modulară, colecția Tapa se compune din mai multe pouf-uri de forme rotunjite, de diverse dimensiuni și culori, care se pot combina oricum, sau folosi individual. Are aspectul unei insule de relaxare pe suprafața căreia se pot așeza pouf-uri în orice variante de înălțime sau lățime.

nowystyl_tapa-1776
NowyStyl Group - colectia Tapa

Publicitate