logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Aramis: colțarul Hype e prilej de joacă!

Dincolo de modularitate, piesele de mobilier lansate de Aramis Feeling în România susțin cheful de viață și stimulează întâlnirile cu prietenii. Colțarul Hype face față cu brio oricărei petreceri de acasă.

hype_aramis_feeling_sugestie_de_prezentare-1258
Colțarul Hype, creat pentru tineri - Aramisfeeling.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Mai 2016

Colțarul Hype de la Aramis Feeling este o piesă de mobilă jovială și modernă proiectată pentru tinerii care își doresc o locuință pe măsura vârstei lor. Primul detaliu care te impresionează vizual la colțarul Hype este combinația de culori – rar se mai găsesc pe piața de mobilă din România canapele atât de plăcut colorate. Trei nuanțe de verde și o nuanță de mov calm dau colțarului Hype un aer optimist și vesel.

COMPONENTE Colțarul Hype de la Aramis Feeling asigură patru locuri de șezut, sub forma a trei fotolii, un colțar și un taburet. Acesta din urmă îndeplinește, la nevoie, și funcția unei măsuțe de cafea.

www.aramisfeeling.ro
Culori moderne, liniștitoare și pline de optimism

MODULARITATE Colțarul Hype de la Aramis Feeling se mulează pe necesitățile proprietarului, în funcție de activitățile și orele zilei. După felul în care combinăm modulele de șezut cu colțarul și taburetul Hype putem avea:

  • Un șezlong
  • O canapea acompaniată de o măsuță de cafea
  • Mai multe fotolii și un taburet

www.aramisfeeling.ro
Mobila modulară schimbă aspectul încăperii de mai multe ori pe zi

IPOSTAZE

  • Colțarul Hype de la Aramis Feeling oferă relaxare deplină seara, în fața televizorului, sub forma unei canapele cu șezlong;
  • Colțarul Hype de la Aramis Feeling asigură locuri de sezut independente pentru fiecare prieten în parte, sub forma a patru fotolii așezate în jurul măsuței de cafea.

www.aramisfeeling.ro
Contrastul de culoare - nuanță ce emană energie pozitivă

PERSONALIZARE
Colțarul Hype a fost proiectat de către designerii Aramis Feeling pentru necesități variate. Astfel că se poate comanda sub forma standard, din imaginea principală, dar se poate comanda și pe module separate, în funcție de ce-și dorește fiecare client în parte.

Publicitate
Publicitate