logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fold: baia designerului e ALTCEVA

Setul de mobilier de baie Fold este creația designerului Dragoș Motica de la Ubikubi. Lansat anul trecut în toamnă, Fold reprezintă un set de mobilier pe cât de spațios, pe atât de ușor de integrat spațiilor mici.

fold_ubikubi-2267
Setul de baie Fold de la Dragos Motica, Ubikubi / Ubikubi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Martie 2017

Câteva scândurele, o oglindă și un vas de chiuvetă – iată invenția lui Dragoș Motica pentru băile strâmte ale românilor. La prima vedere, Fold este un set extrem de simplu, având ca sursă de inspirație a designului o banală scară de lemn, dintre cele cum se folosesc în mediul rural al țării. Dar frumos asamblată și bine prinsă în cuie, structura lemnoasă devine perfect stabilă, robustă și foarte practică.

Fold este conceput din trei feluri de material: lemn natural, aluminiu și elemente ceramice. Oglinda are un design ultra modern, cu accente minimaliste, fiind prinsă fix la nivelul cel mai de sus al mobilei. Pe al doilea nivel este plasat bazinul ceramic de chiuvetă, în formă dreptunghiulară, de asemenea cu un design ultra modern. Iar al treilea nivel este destinat păstrării accesoriilor de baie – fie prosoape, fie substanțe de curățat, fie produse cosmetice.

www.ubikubi.ro
Componentele ceramice se încadrează perfect stilului minimalist al structurii lemnoase

www.ubikubi.ro
Soluția designerului pentru băile strâmte: design inspirat de vechea scară a bunicilor

Acestei piese de mobilier i se adaugă încă una, cu același design și sursă de inspirație. Are funcția unei piese de mobilă cu funcție de depozitare, prevăzut cu două rafturi albe ceramice, pentru păstrarea accesoriilor de baie, și cu un mâner pe care să se agațe prosopul. Cuvintele cheie ale setului Fold sunt: stil minimalist, concept sustenabil, materiale naturale. Cost: 2100 euro.

www.ubikubi.ro
Setul de baie Foldo, variantă de lemn deschis la culoare

www.ubikubi.ro
Contrast cromatic plăcut între structura lemnoasă închisă la culoare și albul imaculat al elementelor ceramice

Publicitate