logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

LogAndSplinter – încerci o chiuvetă din… lemn?

Chiuveta din lemn pentru baie sună a nebunie, dar e realitate. Un atelier din București execută mai multe modele de lavoare din lemn masiv, asigurându-și clienții de gradul înalt de rezistență. Secretul lor? Rășina de epoxy. 

log-4563
La fel de rezistentă ca orice chiuvetă din ceramică/Logandsplinter.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Octombrie 2019

Poate că designul celor trei modele propuse de LogAndSplinter nu diferă foarte mult, dar inovația este la nivelul materialului. Chiuvetele Regalis, Aqua și Distinct fac parte din colecția Lux a producătorului și fiecare este creată din altă esență de lemn.

www.logandsplinter.com
www.logandsplinter.com
Regalis este o chiuvetă din lemn de nuc american, la cererea clientului putându-se executa și din lemn de frasin sau stejar. Dimensiunile sunt generoase 70 x 50 x 10 cm, iar chiuveta cântărește 18 kg. Nu necesită blat de susținere, ci se montează direct pe perete cu ajutorul unui suport metalic special conceput, ascuns în lavoar.

www.logandsplinter.com
www.logandsplinter.com
Aqua este modelul de chiuvetă din lemn de frasin, ceva mai deschis la culoare, ideal pentru acele băi aflate în căutarea unui stil cald de amenajare. Dimensiuni: 60 x 36 x 10cm, cântărind circa 16 kg. Chiuveta este tratată cu șase straturi de rășină epoxy și patru straturi de lac poliuretanic. La cererea clientului, modelul Aqua se poate realiza și din lemn de mahon.

www.logandsplinter.com
www.logandsplinter.com
Distinct este al treilea model de chiuvetă din lemn de la LonAndSplinter, fiind creată din lemn de stejar. Este garantată pentru cinci ani de zile și are o adâncime de 8 cm. Este un model care se poate monta fie pe blat, fie pe o consolă la vedere. Cântărește 15 kg, iar ca dimensiune poate fi adaptată în funcție de limitările fiecărei băi în parte.

Despre LongAndSplinter
Un atelier de produse executate exclusiv în lemn, înființat în București de un designer de produs și un tâmplar, mare meșter în lemn. Realizează în special accesorii de birou, ochelari de vedere sau soare, portofele și, mai ales, chiuvete din lemn masiv.

Publicitate
Publicitate