logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling deschide încă un showroom!

Unul dintre cei mai moderni producători de mobilier tapițat din România, Aramis Feeling, deschide zilele acestea, la început de primăvară, cel de-al treilea său showroom. Este vorba despre cel de-al doilea magazin de prezentare din Cluj Napoca.

www.aramisfeeling.ro
Aramis Feeling vă oferă mobilier tapițat, colecții revoluționare de saltele și o gamă tot mai variată de accesorii pentru casă, de la perne, până la tablouri
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Aprilie 2017

Evenimentul a fost anunțat pentru joi, 13.04.2017 într-o locație centrală – Calea Turzii, nr. 186 -187, și se va desfășura într-un cadru artistic inedit, cu o demonstrație de pictură manuală pe accesorii din domeniul bedding.

Lansarea celui de-al treilea showroom Aramis Feeling se va desfășura cu începere de la orele 17:00, iar clienții mai vechi și mai noi sunt așteptați să se bucure de promoții și oferte speciale. Demonstrația artistică va consta în pictarea manuală a mai multor produse Aramis Feeling – lampadare și perne – cu modele alese de fiecare client în parte. Este cel mai bun mod de a personaliza cu adevărat accesoriile home&deco. Oferta este valabilă pentru fiecare comandă de canapea Aramis Feeling cumpărată, iar accesoriul ce-i revine se personalizează gratuit. Dacă sunteți din Cluj, rețineți data: 13.04.2017!

www.aramisfeeling.ro
Demonstrația de pictură manuală va fi realizată de artista Ina Bordo

Despre Aramis Feeling
Sunt o prezență pe cât de experimentată, pe atât de proaspătă pe piața producătorilor de mobilă din România, excelând la capitolul mobilier tapițat pentru living și accesorii de bedding. Cele trei colecții Aramis Feeling – Complete, Creative și Supreme – vin în întâmpinarea nevoilor clienților, prin oferte avantajoase de preț, design tineresc, ultramodularitate și materiale foarte moderne.

Publicitate