logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

O bijuterie din aur… atipică!

Bijuteriile din aur sunt purtate cu graţie de doamne, dar mai nou metalul preţios este valorificat cu măiestrie şi în mobilier. Până la urma urmei, şi acesta din urmă este o bijuterie.

Exposed
Alegeţi eleganţa acestei comode generoase, cu şase sertare cu sistem de deschidere push to open » rominafurniture.ro
Publicitate
Szeklerman  |  11 August 2015

Desprinsă parcă dintr-un basm, această piesă de mobilier este preţioasă atât din punct de vedere material cât şi estetic, folosind pentru finisaj un metal nobil. Pentru realizarea colecţiei a fost nevoie de artificii de imaginaţie, bun gust, foarte multă muncă şi respect pentru frumos. Realizat din lemn masiv, comoda cu şase sertare generoase funcţionează cu mecanism modern, care la simpla atingere a frontului se deschide automat. Finisajul fronturilor este inedit, utilizându-se o combinaţie de mozaicuri acoperite cu foiţe de aur veritabil. Este o piesă originală, delicată şi deopotrivă impunătoare, disponibilă în trei variante de culori, realizate, de asemenea, prin folosirea metalelor preţioase precum aur, argint şi aramă.

Exposed
Lucrarea delicată a lemnului pe piciorele mobilei, este realizată manual » AXM Prod » rominafurniture.ro