logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Terapia Dormeo pentru dormitor

Nu e decât mijlocul săptămânii și deja ne gândim la un weekend odihnitor. Dacă rămâi acasă, în locul unei deplasări în afara orașului, nu înseamnă că nu te poți răsfăța ca-ntru-un hotel. Unul dintre cele mai cunoscute branduri dedicate artei somnului îți propune Aromatherapy la tine în dormitor.

dormeo_aromatherapy-3559
O soluție simplă, dar eficientă pentru un suflu nou în dormitor/Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2018

Faimosul producător de accesorii pentru bedding Dormeo a lansat de curând o colecție de săculețe care se pot ascunde în pilotă sau pernă pentru un miros proaspăt și natural de lavandă. Gama e denumită Aromatherapy, iar săculețele sunt umplute cu muguri de lavandă 100% naturali, uscați la o temperatură ridicată; mirosul plăcut se emană la fiecare mișcare a corpului.

www.dormeo.ro

Un astfel de săculeț se utilizează circa trei luni de zile. Gama Aromatherapy cuprinde și pilotă și pernă prevăzute cu buzunare speciale pentru folosirea săculețelor. 

www.dormeo.ro

Întrucât gama a fost bine primită, Aromatherapy de la Dormeo dispune în prezent de trei variante de săculețe. Pe lângă lavandă, mai sunt și cei de lămâie, iasomie și mușețel. Folosirea lor este foarte simplă, dar pe atât de eficientă pentru a împrospăta atmosfera dormitorului.
 

Publicitate