logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IKEA lansează Tesammans, cea mai colorată colecție ever!

Pornind de la dorința de a educa gustul oamenilor pentru amenajări atinse de culoare, IKEA a dezvoltat colecția Tesammans, în colaborare cu echipa de designeri Raw Color. Produsele sunt mai mult decât colorate, sunt adevărate dovezi palpabile despre cât de important este modul în care combini culorile. Colecția a fost concepută pe baza unei adânci cercetări în acest sens, la capătul căreia au fost selectate 15 nuanțe.

IKEA lansează Tesammans, cea mai colorată colecție ever!
Ikea.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Februarie 2024

Tesammans este o colecție în ediție limitată, anunțată la capitolul În Pregătire de IKEA Suedia. Ceea ce o face specială ține de felul în care amestecă diferite tonuri de culoare, materiale și design, de o manieră care să trezească emoții pozitive și să creeze o atmosferă primitoare acasă. Pe scurt, o colecție care să pună în valoare puterea de transformare a spațiilor, pe care o dețin culorile. Cele 18 piese ale colecției, de la accesorii textile la obiecte decorative, mobilier și produse pentru zona de dining, sunt colorate în cel puțin câte două nuanțe, alese anume pentru a transmite iluzii optice fascinante.

ikea.com

„Dacă așezi un roz lângă un roșu pare o mică diferență de ton, dar dacă-l așezi lângă un albastru pare dintr-odată mai strălucitor și puternic, ca într-o magie. Această interacțiune între culori stă la baza colecției Tesammans, dezvoltată de designerii Raw Color în colaborare cu Ikea. Colecția celebrează capacitatea culorii de a transforma obiectele de zi cu zi, amestecând nuanțe luminoase și saturate cu unele mai discrete”, se arată pe site-ul producătorului.

Caracteristicile colecției
• Combinații cromatice pline de forță
• Forme minimaliste
• Linii simple
• Grafică originală

Printre piesele colecției se regăsește un cărucior, conceput din trei niveluri de depozitare, fiecare de altă culoare. Se poate folosi în bucătărie, drept cărucior pentru alimente, dar și ca noptieră sau mic mobilier pentru camera adolescentului. Datorită modelului de grilaj, în anumite momente ale zilei, în jurul piesei se creează un plăcut joc de umbre și lumini.

ikea.com

Măsuța de cafea a colecției păstrează designul minimalist specific IKEA, dar aduce o notă de noutate prin combinația cromatică și prin baza sculpturală – se poate folosi de asemenea în alte colțuri ale casei, ca noptieră sau spațiu pentru ghivecele de flori. Regăsim în aceeași colecție un fascinant ceas de perete, din trei cadrane suprapuse, fiecare cu propria culoare, a căror rotire în sensul acelor devine un punct de atracție. Corpuri de iluminat în variantă veioză, textile de-o impresionantă bogăție a culorii și imprimeurilor, ceramică pictată în nuanțe opuse – toate compun colecția Tesammans, pe care o vom vedea în magazine abia din luna aprilie a acestui an. 

ikea.com
ikea.com

 

Publicitate
Publicitate