CARAL: comoda TV care schimbă atmosfera

Știți acele piese de mobilier pe care le vedem în atât de multe case încât ajung să ni se pară demodate? Comoda TV se numără printre ele. A luat locul bibliotecii de sufragerie comunistă, dar designul este atât de puțin variat de la un producător la altul încât devine plictisitoare. Un exemplu altfel!

 +3
Stil industrial, materiale naturale, design minimal/Cioata.ro
  |  

Caral de la Cioata este un model de comodă pentru televizorul care arată diferit de ceea ce găsim pe piață. Principiul de construire a comodei rămâne cam același, dar Caral arată parcă în alt fel decât restul. Secretul: design în stil industrial.

Caral se compune din două corpuri – o comodă pentru televizor, dotată cu sertare și spații de depozitare deschise, și o etajeră pentru cărți și accesorii decorative. Per ansamblu, această piesă de mobilier de la Cioata are un aspect modern, proaspăt, tineresc. Grație accesoriilor metalice, în stil industrial, lasă impresia unei piese suficient de suple încât să nu sufoce spațiul ocupat, dar să vină în întâmpinarea nevoilor obișnuite de depozitare și funcționare.

 +3 www.cioata.ro +3 www.cioata.roFinisajul este disponibil în patru nuanțe de lemn deschis/închis. Materiale: lemn masiv de stejar cu ciclu de uscare lung, lemn masiv de molid și oțel carbon. Dimensiuni: 248x50 cm, înălțime – 180cm.
Corpul inferior fiind amplasat pe picioare metalice, comoda tv Caral ușurează realizarea curățeniei din cameră. Și vestea cu adevărat bună: comoda este disponibilă cu o reducere de preț de 49%.


Vreaudinlemn – piese de mobilier unicat

Tot mai multe ateliere de mobilier la comandă reușesc să iasă în evidență prin îndrăzneala cu care abordează designul produselor lor. Vreaudinlemn realizează mobilă la comandă, după modelul visat de client, dar cu un aport de profesionalism venit din consultanța pe care o oferă gratuit.

 +4
Lucrează în special cu lemn și întotdeauna cu pasiune pentru designul original: Vreaudinlemn.ro
  |  

Am ales să vă arătăm ce poate ieși din mâinile unui producător de mobilier la comandă atunci când materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar producătorul este pasionat de meserie. Vreaudinlemn reprezintă un brand de mobilă dintre cele mai apreciate de români – din lemn natural, marcat de un design original, confecționat pe nevoile clientului.


 +4 www.vreaudinlemn.roDublin este un raft din lemn masiv, o minibibliotecă, care reușește să devină centrul de atracție al oricărei amenajări interioare mulțumită designului ieșit din comun: Dublin are aspectul unei biblioteci răsturnate. Culmea e că dispune de suficientă stabilitate încât să nu fie nevoie a fi prinsă de perete, ci poate fi lăsată exact așa, de sine stătătoare. Dispune de 3 rafturi, ideale pentru păstrarea cărților și CD-urilor.

 +4 www.vreaudinlemn.ro +4 www.vreaudinlemn.roMasa de cafea Piny face parte din categoria de piese de mobilier unicat și reprezintă o provocare la nivel estetic pentru cei dornici să iasă din tiparul mobilei clasice. Blatul perfect rotund este compus din zeci de bucățele rotunjite de lemn, lipite cu mare migală unele de altele, astfel încât să formeze o suprafață perfect netedă și egală pe care să se poată așeza vesela sau alte accesorii. Observați picioarele mesei, din lemn natural, lăsate voit neregulate pentru a onora materia primă.
Zilele acestea, Vreaudinlemn are și reduceri atrăgătoare de preț la anumite piese de mobilier.


Cele mai joase canapele din piele

Deși canapelele din piele sunt printre cele mai pretențioase modele, dar și printre cele mai scumpe, ideea de confort nu prea se lipește de ele. Sunt percepute ca piese de mobilă pentru case amenajate masculin sau spații cu accente office. Nu și de acum înainte.

 +4
Canapelele joase sunt printre cele mai confortabile/Ebay.com
  |  

Și asta pentru că mai mulți producători de canapele din piele au decis să le acorde un nivel in plus de confort, printr-un truc: le-au scăzut înălțimea. Astfel, canapeaua de piele și-a găsit locul printre canapelele cele mai joase și relaxante. Iată două modele, unul clasic, altul foarte modern.


 +4 www.creator.mdChesterfield pitic: pielea este ecologică și nuanța aleasă iese, de asemenea, din tipare, astfel că această piesă de mobilier atrage atenția în mod plăcut. Tocmai culoarea atipică îi mai taie din aerul masculin, iar înălțimea redusă îi îndulcește sobrietatea, inspirând confort și relaxare chiar și într-un living amenajat pentru cupluri tinere.


 +4 www.ebay.com +4 www.ebay.comSixave: prevăzută cu două perne cadou și o serie de surprize la purtător, acest model este o canapeluță de două persoane, extensibilă pe timpul nopții. Nici urmă de structură lemnoasă ori de picioare, Sixave stă direct pe jos. Spătarul este ajustabil în cinci poziții, cea mai dreaptă fiind în unghi de 90 de grade. Umplutura este din spumă, iar cadrul de susținere este din oțel. Pentru un look modern, Sixave e din piele ecologică, ușor de folosit în oricare dintre încăperile casei.


T Tower – ați mai văzut asemenea radiator?

Reinventarea formelor a devenit pentru mulți dintre creatorii de frumos la nivel internațional una dintre principalele obiective. Produsele folosite în amenajarea casei sunt concepute în forme și culori din ce în ce mai neobișnuite, gata să nu mai fie recunoscute.

 +3
T Tower - inovație în materie de radiatoare/Cavalleri.com
  |  

Spre exemplu, radiatorul T Tower lansat de Antrax numai c-un radiator nu seamănă. Sursa de inspirație a fost nevoia de minimalism și dorința de a folosi cu imaginație culoarea anului 2019, Living Coral. Deci, un radiator de cameră, într-o nuanță de roz portocaliu.


Radiatorul are o înălțime considerabilă, designul ducând cu gândul la un element de rezistență pentru casă decât radiator. Este conceput pentru living, dar își poate găsi locul și în baie, fiind prevăzut cu accesorii pentru atârnarea prosoapelor. Ca mod de funcționare, radiatorul T Tower de la Antrax e disponibil în variantă de calorifer cu apă sau calorifer electric. Cel electric are o bază metalică circulară care îi dă un look foarte modern.

 +3 www.cavalleri.com +3 www.cavalleri.com
T Tower este primul model de radiator vertical de sine stătător realizat de Antrax și la realizarea lui a contribuit și firma de design Matteo Thun & Antonio Rodriguez; finisajul în culoarea anului, Living Coral, e menită să transforme acest radiator absolut necesar la casa omului într-un element inclusiv decorativ.
datorită modului inventiv de reinventare a designului, T Tower a fost răsplătit cu trofeul German Design Award pe 2019.
Ați vrea așa ceva acasă?


MERAX – fotoliul care se rotește la 360 de grade

Pe principiul mobilierului de folosit doar când ai chef și de făcut să dispară când nu e folosit, am ales să vă inspirăm în acest weekend cu un fotoliu atât de confortabil și cochet, încât schimbă atmosfera din living. Poate fi folosit inclusiv în camera copilului sau în dormitor!

 +2
Mobilă pentru distracție/Amazon.com
  |  

A fost denumit Merax și se încadrează categoriei de piese de mobilier pliabil, tineresc și minimalist. Fotoliul poate fi comandat online de pe Amazon, și se adresează caselor de tineri, obișnuiți cu petrecerile și dese schimbări de locuință.

Te ia amețeala cu acest fotoliu, la propriu! Conceput sub forma unei fotoliu pentru jocuri video, Merax este dotat cu o bază pe care se poate roti într-un unghi de 360 de grade. În plus, Merax dispune de trei poziții de reglare a spătarului, ceea ce te convinge să-l folosești inclusiv când vrei să tragi un pui de somn pe timpul zilei.

 +2 www.amazon.comȚesătura este tricotată din bumbac rezistent, de cea mai bună calitate, care permite circularea aerului și asigură ușurință în cazul curățării. Bonus: când nu-l folosești, poți împacheta scaunul și ascunde într-un colț al încăperii.