logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

CARAL: comoda TV care schimbă atmosfera

Știți acele piese de mobilier pe care le vedem în atât de multe case încât ajung să ni se pară demodate? Comoda TV se numără printre ele. A luat locul bibliotecii de sufragerie comunistă, dar designul este atât de puțin variat de la un producător la altul încât devine plictisitoare. Un exemplu altfel!

caral_comoda_cu_etajera-3907
Stil industrial, materiale naturale, design minimal/Cioata.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Februarie 2019

Caral de la Cioata este un model de comodă pentru televizorul care arată diferit de ceea ce găsim pe piață. Principiul de construire a comodei rămâne cam același, dar Caral arată parcă în alt fel decât restul. Secretul: design în stil industrial.

Caral se compune din două corpuri – o comodă pentru televizor, dotată cu sertare și spații de depozitare deschise, și o etajeră pentru cărți și accesorii decorative. Per ansamblu, această piesă de mobilier de la Cioata are un aspect modern, proaspăt, tineresc. Grație accesoriilor metalice, în stil industrial, lasă impresia unei piese suficient de suple încât să nu sufoce spațiul ocupat, dar să vină în întâmpinarea nevoilor obișnuite de depozitare și funcționare.

www.cioata.ro
www.cioata.ro
Finisajul este disponibil în patru nuanțe de lemn deschis/închis. Materiale: lemn masiv de stejar cu ciclu de uscare lung, lemn masiv de molid și oțel carbon. Dimensiuni: 248×50 cm, înălțime – 180cm.
Corpul inferior fiind amplasat pe picioare metalice, comoda tv Caral ușurează realizarea curățeniei din cameră. Și vestea cu adevărat bună: comoda este disponibilă cu o reducere de preț de 49%.

Publicitate
Publicitate