logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DecoDepot – mobilă decorativă în stil rustic

Cine iubește atmosfera de vacanță o poate avea și acasă. Orice interior poate fi amenajat în așa fel încât locuința, fie că e la curteă, fie în bloc, să îi dea zilnic impresia unei case de vacanță. Una dintre soluții e mobila decorativă în tușe rustice.

decodepot-4247
Un pic de stil rustic sub formă de trei piese decorative/DecoDepot.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Iunie 2019

La DecoDepot găsiți nenumărate piese de mobilier care prin material și design aduc în casele voastre impresia de vacanță, de tihnă, de confort. DecoDepot este un magazin de mobilă și decorațiuni din Brașov, produsele putând fi inclusiv comandate online.
Vă arătăm trei piese simple, dar de efect, pentru o locuință în care să vă simțiți ca-n concediu:

www.decodepot.ro
www.decodepot.ro
Dulap pentru sticle – o piesă adorabilă de la DecoDepot, de dimensiuni modeste (110x70x35) realizată din lemn masiv, ideală pentru zona de dining sau pentru living. Spațiile de sticlă sunt realizate atipic, fermecător, și sunt și numeroase; 30 de sticle se pot depozita în acest dulap. Sertarul e practic, căci puteți ține înăuntru instrumentele pentru deschiderea sticlelor.

www.decodepot.ro
Masa în stil clasic are un aspect rustic ca la carte, dar și calități care o încadrează aceluiași stil: este rezistentă și suficient de trainică încât să poată fi transmisă de la o generație la alta. Material: lemnul de brad; clienții pot opta și pentru acest model realizat din lemn de stejar. Și dimensiunile standard (160x90cm) se pot personaliza la cerere.

www.decodepot.ro
Polița de perete de la DecoDepot reprezintă o un accesoriu decorativ cu design original. Polița este prinsă pe un suport metalic care imită rama unei fotografii și are elemente de prindere pe perete. Deci orice ați pune pe poliță – de la flori până la veselă sau cărți – devine o mică piesă decorativă de perete.
Sub deviza „Proiectăm imaginația”, DecoDepot a lua naștere în Brașov sub forma unui magazin de decorațiuni interioare, dar cu vremea colecțiile s-au extins spre zona de accesorii interioare și mic mobilier decorativ.

Publicitate