logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Maramureș Wood: Produsele noastre se lasă moștenire

Sub deviza „Produsele noastre se lasă moștenire”, Maramureș Wood execută lucrări foarte variate, exclusiv pe comandă. Sunt o echipă îndrăgostită de tot ce înseamnă tradiție și lemn, se încred în influențele moderne asupra stilului rustic și sunt puși pe protejat natura. Lucrează cel mai des cu lemn recuperat, fiind oricând gata să aducă farmecul trecutului în interioarele contemporane, fie că este vorba despre construcții, mobilier, grinzi, scări sau garduri.

Maramureș Wood: Produsele noastre se lasă moștenire
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2024

Principala activitate a celor de la Maramureș Wood constă în reutilizarea și vânzarea materialului lemnos care provine din vechi construcții maramureșene, sub forma unor piese noi, perfect funcționale. Oferă servicii de fabricare mobilă pe comandă, dar și restaurare mobilier vechi, folosind în cea mai mare parte material recuperat. „Printre mărfurile noastre se numără produse din pin și stejar din grinzi învechite, podele vechi și scânduri de mansardă, extrase din hambare vechi, depozite și clădiri din lemn.”, aflăm de pe site-ul Maramureșwood.com. Chiar și metodele de prelucrare a lemnului sunt inspirate din vechile tradiții, precum uscarea în cuptor sau folosirea scândurii arse de soare. 

maramureswood.com

Clienții sunt din România rurală cel mai adesea, dar echipa a încheiat contracte de vânzare piese mobilier și cu clienți din Franța, Germania, Italia și Austria. Execută lucrări oricât de complexe, chiar căsuțe tradiționale de la A la Z, asigurând nu doar construirea în sine, cât și dotarea cu piese de mobilier. Pe site-ul lor găsiți un magazin online cu piese tradiționale, dar și contemporane, ce servesc ca model de inspirație. Pentru achiziționare, trebuie cerută ofertă de preț – niciun produs nu este disponibil din stoc, se realizează toate pe comandă.

Printre cele mai originale piese de mobilă se numără câteva modele de băncuța cu ladă, executate din lemn de stejar, pin sau molid. Pornesc de la conceptul de banca bunicii și, prin designul tihnit, rustic, invită în casă o atmosferă ca de poveste la gura sobei. Sunt prevăzute cu spătar frumos sculptat și au o ladă de depozitare foarte utilă.

maramureswood.com
maramureswood.com

Sau ce ziceți de un set de mic mobilier, compus din măsuță și patru scăunele, ideale pentru amenajarea unui colț de socializare sau de jucat cărți? Setul este denumit Genesis, nume inspirat de cele două elemente caracteristice – frumusețe și forță. Cele cinci piese pun în valoare fibra naturală a lemnului, păstrează imperfecțiunile sub forma unor detalii decorative și sunt create în forme geometrice perfecte.

maramureswood.com

Ne-a atras atenția și fotoliul Fots, o piesă impunătoare și robustă, din lemn de stejar, pe cât de simplu ca design, pe atât de masiv ca prezență. Finisajul natural se potrivește plăcut cu soluția găsită pentru pernele spătarului și șezutului – piele naturală, într-o nuanță asemănătoare lemnului. 

maramureswood.com

Orice piesă de mobilier comandată la Maramureș Wood se personalizează în funcție de dorința clientului, pornind de la esența lemnoasă și ajungând până la dimensiuni, formă și cromatică.

Publicitate
Publicitate