logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Muro Pastel – tapet pentru baie și bucătărie

Povestea Muro Pastel a început de curând, în perioada pandemiei de COVID-19, și ulterior s-a dezvoltat armonios, oarecum de la sine. Punctul de început l-a reprezentat tapetul pentru camera copilului – Muro Pastel a venit cu propuneri caracterizate de varietatea modelelor, design cu tușe moderne și un nou tip de montaj. Apoi, gama s-a dezvoltat în direcția tapetului pentru întreaga casă, chiar și pentru baie și bucătărie.

Muro Pastel – tapet pentru baie și bucătărie
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Decembrie 2023

Astăzi, Muro Pastel ne propune mai multe colecții de tapet dintr-o singură bucată, menite să schimbe înfățișarea pereților și să redefinească noțiunea de tapet. Găsim în catalogul companiei modele variate cromatic, cât și ca imprimeu, ducând la o senzație mai degrabă de perete pictat decât de folie aplicată. Fie că e vorba de forme geometrice, de motive florale sau vegetale, de combinații de culori pastel, colecțiile schimbă ambientul oricărei încăperi, având un puternic rol în amenajarea spațiului.

Tapet pentru baie și bucătărie
Se regăsesc printre colecțiile Muro Pastel și câteva special dedicate încăperilor în care de regulă se preferă faianță, din motive de umiditate sau căldură excesivă – baia și bucătăria. În aceste cazuri, vorbim de tapet din fibră de sticlă, foarte rezistent la aburi. Echipa producătorului chiar recomandă pentru baie modele pe măsura dimensiunii acestui spațiu, sugerând tapet în culori pastel deschise pentru băile mici, respectiv tapet în culori îndrăznețe pentru băile mari.

muropastel.ro
muropastel.ro

Tapetul pentru bucătărie rezistă ani de zile condițiilor de căldură și aburi, se montează relativ simplu și schimbă radical decorul acestei încăperi, aducând tușe de spirit modern indiferent de modelul ales – colecția de tapet pentru bucătărie cuprinde de la imprimeuri florale până la cele geometrice. 

muropastel.ro
muropastel.ro

Tapet dintr-o bucată
Muro Pastel deține exclusiv tapet dintr-o bucată, ceea ce înseamnă că toate modele dispun de același mod de aplicare. Tapetul comandat la dimensiunea peretelui ajunge la client sub forma unei singure role care se aplică pe peretele curățat, netezit și acoperit cu adeziv. La cerere, echipa poate oferi și servicii de montaj, mai ales dacă e vorba de pereți foarte mari, recomandarea Muro Pastel fiind ca aplicarea acestui tapet să se facă de către personal specializat.

Modelele Muro Pastel
Sunt inedite, pe alocuri unice, îmbinând pictura manuală și imprimarea digitală. Dincolo de diversitatea imprimeurilor, colecțiile îmbină clasicul și modernul, având adesea la bază picturi celebre, fotografiate și prelucrate apoi digital. „Când totul părea spus și făcut în lumea tapetului, Muro Pastel a demonstrat că încă există niște culmi neatinse. Suntem cu adevărat mândri de colecțiile noastre Corset sau Parma, creații originale care reflectă stilurile și personalitățile artiștilor noștri.”, se arată pe site-ul producătorului, la rubrica Ce ne diferențiază de concurență.

Tapetul Muro Pastel dintr-o bucată poate fi și comandat nu doar pe dimensiunile clientului, ci și pe gustul acestuia, fie pornind de la un model disponibil în portofoliu, fie trimițând propriul model spre a fi produs de echipa acestui brand.

Publicitate
Publicitate