logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ingeniozităţi asiatice

Au apus vremurile când mobilierul fabricat în Asia – mai ales cel din China – era evitat din cauza calităţii mult prea inferioare. Vizitând în martie 2014 cinci târguri din patru ţări (MIFF Malaysia, IFEX Indonesia, IFFS Singapore, 3F şi CIFF China) am constatat că azi producătorii de mobilier asiatici sunt capabili să ofere calitate, design şi execuţie impecabilă pentru cei ce sunt dispuşi să plătească un preţ mai ridicat.

trendspotting_mm2_14_kezdo-306
Publicitate
Zilahi Imre  |  11 August 2015

Leather case / Pure Home Collections

trendspotting_mm2_14_pure-305
Finisaj inedit cu piele şi ţinte metalice » purehomecollections.ro

La târgul IFFS– Singapore din martie 2014, producătorul de mobilă din Dorolţ (Satu Mare) a avut mare succes la public prin acest tip de mobilier cu finisaj inedit. Firma românească este în topul internaţional în ce priveşte energia inovatoare şi designul contemporan. Combinaţiile de metal şi piele naturală, tapiţeriile cu stofe neobişnuite sunt doar câteva din atuurile cu care captează  atenţia cumpărătorilor din întreaga lume.

 

Living reinventat / Acacia Home Furnishing

trendspotting_mm2_14_acacia-303
Living contemporan » acaciahome.com.my

Firma a impresionat juriul Furniture Design Excellence organizat în paralel cu târgul MIFF 2014 cu onestitatea utilizării lemnului, a formelor armonioase şi în special cu finisajul foarte plăcut, realizat cu ulei de impregnare şi ceară. Norocul nostru este că şi la noi în ţară se găsesc producători capabili de această performanţă şi nu trebuie să importăm tocmai din Malaysia. Oricum, felicitări Acacia!

 

Divanul sultanului / nDesign

trendspotting_mm2_14_ndesign-302
Canapea nonconformistă » ndesign.com.tr

Pluş, nasturi… Nu trebuie să fii extrem de nonconformist ca să ai priză la publicul aflat în căutarea canapelei care să a garanteze confortul. Sunt câteva reguli simple: şezut scund, spaţiu generos, materiale ferme şi călduroase, culori neutre. nDesign a experimentat reţeta pe piaţă, aflat în creştere în China, dovedind acest lucru chiar la târgul CIFF 2014.

 

Fusion / d-Bodhi

trendspotting_mm2_14_dbodhi-301
Melanj rafinat de stiluri şi nuanţe » d-bodhi.com

Fără dubii, d-Bodhi (Singapore) ne aduce cel mai rafinat mix de stiluri în materie de mobilier. Suprafeţele antichizate sunt combinate cu componente perfect netede şi unicolore, stilul industrial este pus în contexte de shabby chic, şi întregul ambient creat de această companie emană calm şi voie bună.

 

În gura rechinului / Cilek

trendspotting_mm2_14_cilek-304
Birou cu design de... autoapărare » cilek.com

V-aţi gândit vreodată că vor veni vremuri când copiii se vor aşeza să deseneze tocmai… în gura rechinului? Ei, turcii de la firma Cilek îi uimesc pe cei mici, şi pe cei mari deopotrivă, cu creaţii tot mai îndrăzneţe. Acest mic home office a trezit interesul curioşilor, oferind un spectacol de zile mari.

Publicitate