logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MEBLE POLSKA 2024 – cel mai mare târg de mobilă din Europa Centrală și de Est

Următoarea ediție a MEBLE POLSKA – cel mai mare târg de mobilă din Europa Centrală și de Est – va avea loc la Poznan, în perioada 20-23 februarie 2024. Înscrierile pentru vizitatori sunt în curs de desfășurare, până acum fiind înscriși participanți din 60 de țări.

MEBLE POLSKA 2024 – cel mai mare târg de mobilă din Europa Centrală și de Est
Publicitate
Zilahi Imre  |  25 Ianuarie 2024

Târgul MEBLE POLSKA este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a exporturilor de mobilă poloneză și se numără printre cele mai importante târguri de mobilă din lume. În ciuda situației dificile din industria mobilei, evenimentul din acest an va avea aceeași dimensiune ca în 2023 și va acoperi pavilioanele 3, 3A, 4, 5, 6, 8. Principalii producători polonezi de mobilier nu vor lipsi de la târg, categoriile de produse vor include – la fel ca în anii anteriori – produse din toate segmentele de preț: mobilier tapițat, mobilier corp din PAL și lemn masiv, precum și saltele.

De câțiva ani, la Poznan, în calitate de expozanți, există un număr tot mai mare de producători externi care caută în mod activ clienți pe piața globală. De data aceasta, vizitatorii vor avea ocazia să se familiarizeze cu oferta expozanților străini din peste o duzină de țări — producătorii de mobilă din Ucraina și Turcia vor fi cei mai bine reprezentați în acest sens.

Ca în fiecare an, MEBLE POLSKA va fi însoțit de târgul Home Decor Interiors. Expozanții săi din pavilioanele 5A și 8 vor prezenta cele mai recente colecții de decorațiuni, iluminat, textile, ceramică și alte elemente decorative. Pentru reprezentanții showroom-urilor de mobilă, aceasta este o bună ocazie de a-și extinde sortimentul.

Bilet gratuit doar până la 31 ianuarie

Înregistrarea vizitatorilor profesioniști este acum posibilă pe site-ul târgului. De ce merită să vă înregistrați online acum? Înscrierea online din timp nu numai că evită cozile de la intrarea la târg, dar economisește și bani.

Reprezentanții din industria mobilei înregistrați online până la 31 ianuarie 2024 vor primi un bilet gratuit la târg. După această dată, costul unui bilet pentru profesioniști va fi de 150 PLN (aprox. 170 RON). „În acest fel, dorim să încurajăm vizitatorii să își planifice din timp șederea și discuțiile la târg, ceea ce permite organizatorilor și expozanților să se pregătească mai bine pentru eveniment” – explică directorul târgului, Józef Szyszka. Un bilet pentru profesioniști le dă dreptul la acces multiplu în incinta târgului pentru toate zilele târgului.

Interesul pentru participarea la târgul de mobilă din Poznań în rândul vizitatorilor profesioniști este foarte mare. Pe lângă un grup mare de comercianți care reprezintă magazinele poloneze de vânzare cu amănuntul, și-au anunțat deja prezența la MEBLE POLSKA reprezentanți ai celor mai importante grupuri de achiziții și lanțuri de magazine de mobilă din Europa, precum și mulți angrosiști de mobilă și comercianți online de pe alte continente.

Aproape 14.000 de persoane din 71 de țări au participat la ultima ediție a acestui eveniment, desfășurată în februarie 2023 — 51% dintre vizitatori au fost cumpărători de mobilă din străinătate. Organizatorul, Grupa MTP Group, se așteaptă la rezultate similare în acest an.

Găsiți mai multe informații aici:
www.meblepolska.pl

Publicitate
Publicitate