logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

RED DOT DESIGN AWARDS 2021: trei premii pentru Franke

Printr-un comunicat de presă, Franke anunță că trei dintre produsele sale au fost răsplătite cu premii în cadrul prestigioasei competiții Red Dot Design Award pentru anul 2021, la categoria Product Design. 

Trei produse Franke, premiate în cadrul Red Dot Design Award/Frankemagazinonline.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2021

Este vorba despre bateriile Icon și Lift și despre colecția de cuptoare Mythos, câștigătoare la categoria dedicată designului de produs, subcategoriile Baterii și Chiuvete de bucătărie respectiv Electrocasnice și Accesorii de bucătărie.

„Misiunea noastră este de a intra în casele consumatorilor noștri cu produse care oferă un design puternic combinat cu performanțe remarcabile. Din acest motiv, primirea unui premiu atât de prestigios precum Red Dot Design Award este o onoare pentru noi și un stimulent suplimentar pentru a continua în aceeași direcție, încercând întotdeauna să anticipam nevoile industriei și să oferim tuturor șansa de a trăi într-o bucătărie care să reflecte așteptările lor în fiecare detaliu. ”  – a subliniat Gregory Oswald, Vice President Category Management Franke Home Solutions.

Despre produsele Franke câștigătoare la Red Dot Design Award 2021
Icon și Lift – baterii inovatoare pentru o bucătărie de ultimă generație

Icon – o interpretare originală și modernă a bateriei, disponibilă în două versiuni (cu duș cu jet dublu sau pivotantă) și trei finisaje exclusiviste  (crom, aspect inox și negru mat).

www.frankemagazinonline.ro

Calități: configurația cu duș iese în evidență datorită mânerului lateral care îmbunătățește și mai mult silueta ergonomică; versiunea pivotantă, pe de altă parte, capătă o estetică și mai avangardistă prin mânerul frontal caracterizat prin accente negre. Nu în ultimul rând, aeratorul laminar disponibil în ambele versiuni permite un jet de apă mai clar, reducând efectul de stropire și generarea de calcar.

Bateria Lift este la fel de inovatoare, elegantă și extrem de atrăgătoare. Disponibilă fie cu duș cu dublu jet, fie versiunea pivotantă, oferă funcționalitatea fără stropire a unui aerator laminar. Suprafața netedă asigură o curățare ușoară și rezistență maximă la zgârieturi și coroziune, ceea ce face ca frumusețea bateriei să dureze mai mult timp. Calitatea înaltă, precizia și cele trei finisaje disponibile, crom, aspect inox și negru mat, fac ca Lift să se potrivească atât stilului country, cât și ambianței moderne.

www.frankemagazinonline.ro

Mythos – când designul și tehnologia se îmbină cu arta. Onorate de cei 25 de membri ai juriului Red Dot Design Award 2021, noile cuptoare Mythos se remarcă prin personalitatea lor profund inovatoare, de înaltă tehnologie: programele exclusive CookAssist pentru pregătirea automată a rețetelor prestabilite și afișajul color TFT de 3,5 " full touch fac prepararea retetelor mai intuitivă și mai creativă. Cavitatea maxi gri cu o capacitate de până la 73 de litri permite flexibilitate maximă de gătit și prepararea a până la 4 feluri de mâncare în același timp. Disponibil în aspectul negru total cu mâner și profile din oțel negru și în versiunea cu detalii din oțel inoxidabil, această gamă de cuptoare satisface cele mai ambițioase aspirații și nevoi de gătit, permițând abordarea chiar și a celor mai complexe provocări culinare într-un mod simplu, dar sofisticat.

www.frankemagazinonline.ro

Despre Red Dot Design Award
Competiția se ține an de an, numărându-se printre cele mai importante pentru industria internațională a designului. Prima ediție a avut loc în anul 1955; Red Dot Design Award dispune de 50 de categorii la care designeri și producători din întreaga lumea se pot înscrie. Red Dot Design Award este despre calitatea designului, dincolo de aspect și funcționalitate – se desfășoară sub sloganul „În căutarea designului și inovației”.

 

Publicitate
Publicitate